Tweede Kamerverkiezing 2010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bruce View Post
    hypohtheekrente afschaffen? je heb zeker nog geen huis. ik krijg altijd nog 400 per maand trug. dus 4,5duizend per jaar ofzo. dan eerst maar de prijzen zakken
    Met een vlaktaks van 25% ben je beter uit Bruce, gegarandeerd. Ik ben voor het behoud van de hypotheekrente aftrek in de huidige situatie. Ik zou het liefst echter het hele belastingstelsel op de schop gooien, waarbij je de hypotheekrente aftrek ook laat opzouten. Op die manier schaf je een flinke administratieve last af, en de motivatie om de (toch best risicovolle) spaarhypotheken te nemen in plaats van een normale lineaire of annuïteit.

    Je kunt die hele overheid veel strakker uitlijnen door dit soort maatregelen te nemen.
    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

    sigpic

    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

    Comment


    • Ik word er op moment steeds minder vrolijk van. Ze willen steeds meer inkomsten afschaffen en de uitgaven gelijk houden. Het is ook erg misleidend dat er gezegd wordt dat de kosten niet omhoog gaan. Die gaan inderdaad niet omhoog, maar de draaglast wordt nog steeds zwaarder als de inkomsten minder worden :S

      Comment


      • Yep. Sowieso gaat het veelal nergens over waar het geld aan wordt uitgegeven. En dan maar volhouden dat ze het niet bezuinigd krijgen. Gelul. Een blinde aap zou het nog kunnen optimaliseren, maar je moet het wel willen.
        "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

        sigpic

        "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

        Comment


        • Nu ik tijdelijk niet naar me werk kan zit ik thuis regelmatig dat RTL7 economisch nieuws te volgen. Euro staat er lekker voor tegenover de rest. Kijk maar naar de dollar...dat wordt lekker importeren vanuit amerika ipv dingen in Nederland te kopen. Trekt daar de economie weer iets aan en hier zwakt het weer wat af. Harry Potter verzamelbox is hier rond de 50-60euro...geimporteerd was het 43dollar...31euro...tja met zo'n groot verschil is het niet vreemd dat er weer meer elders vandaan gehaald wordt.

          En op zich is onze economie de enige die nog redelijk winstgevend draait. Zie weer bedragen van miljarden winst voorbij komen. Positief nieuws, maar als je dan hoort dat er 7.000 tot 20.000 mensen ontslagen zijn per organisatie in het afgelopen jaar zinkt het positieve gevoel meteen weg. Je kan ook wat minder winst draaien en wat meer mensen in dienst houden. Of dat die bedrijven deel van hun winst in deze tijden aan de overheid geven. We betalen ons allemaal blauw aan gezondheids verzekeringingen. Wat zien we er van terug? Die bedrijven kunnen bijna een eigen land financieren en kunnen best een groter deel leveren in tijden van nood.

          Maar nee dat is te makkelijk. De overheid gaat opeens aan onze minimalistische spaarfondsjes zitten. Leuk al die pensioenen die opeens leeg geplunderd worden...vindt je het dan gek dat we straks tot onze 80e moeten door werken om het weer opnieuw aangevuld te hebben? En dan krijg je weer last van vergrijzing waardoor jongere gasten tegen die tijd minder ruimte hebben om in te stromen. Resultaat zijn weer allerlei vervroegd pensioens-regelingen en alles wat me vader heeft. En dan krijgen we weer opnieuw een economische terugval tegen die tijd. En zo blijven we lekker van pieken naar dalen gaan. Hoe moeilijk is het om vooruit te denken? Een blinde aap ziet zoiets inderdaad nog aankomen. Ik heb helemaal geen zin om tot me 80e te moeten gaan werken. Heb nu al geen zin om tot me 65e dingen te moeten doen die ik niet wil.

          Ben ik blij geen pensioensregeling te hebben waar actief aan deelgenomen wordt. Doe mij maar gewoon een zelfstandige spaarrekening die vast staat voor x decennia. Daar moet de overheid met zijn poten gewoon van af blijven.
          Last edited by Falstyr; 31-08-2010, 09:54.

          Comment


          • Een eigen spaarrekening moet je vanaf een x bedrag ook belasting over betalen. Ik dacht 20.000 eurro.
            Van de rente die je over je spaargeld krijgt moet je 1.5 procent afdragen.....je word gewoon altijd genaait.
            ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

            Comment


            • YouTube - LUPE FIASCO - THE L.A.S.E.R.S. MANIFESTO

              Comment


              • We kunnen binnenkort weer naar de stembus mannen.
                The Sky Ain't The Limit

                "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                Comment


                • Originally posted by Kevster View Post
                  We kunnen binnenkort weer naar de stembus mannen.

                  Comment


                  • Hoe kan je op de PVV stemmen iedereen heeft toch door dat die man een volkomen idioot is die maar wat uitkraamt.
                    ~Chase your dreams and Live your fantasies~

                    Comment


                    • Liever Wilders dan zo'n linkse gladiool als Halsema, Roemer of Cohen.

                      Beste is overigens gewoon VVD, Rutte 4tw!
                      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                      sigpic

                      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                      Comment


                      • Opstelten achter conclusie VVD, PVV en CDA

                        Uitgegeven: 4 september 2010 13:42 Laatst gewijzigd: 4 september 2010 14:09
                        DEN HAAG - Informateur Ivo Opstelten sluit zich aan bij de conclusies die VVD-leider Mark Rutte, PVV-leider Geert Wilders en CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen hebben getrokken over een rechts minderheidskabinet van VVD en CDA, dat gesteund zou worden door de PVV.

                        © ANP

                        In zijn eindverslag aan koningin Beatrix schetst Opstelten de ontwikkelingen van de afgelopen weken en eindigt met de alinea:
                        ''Gegeven deze situatie moet ik de conclusie trekken dat een spoedige totstandkoming van een stabiel kabinet van VVD en CDA dat met de steun van de PVV kan rekenen op een vruchtbare samenwerking met de Staten-Generaal, niet mogelijk blijkt.''




                        Verder praten

                        Opstelten geeft in zijn eindverslag aan dat hij na het weekeinde verder wilde praten met de onderhandelaars van VVD, CDA, en PVV, maar dat PVV-leider Geert Wilders dat niet wilde.
                        Een voorstel van Opstelten om de besprekingen na het weekeinde voort te zetten en aan het eind van de onderhandelingen te kijken of er steun zou zijn van de hele CDA-fractie, kreeg de steun van de VVD en het CDA, maar niet van Wilders.
                        ''Hij wilde niet instemmen met voortzetting van de besprekingen voordat de door hem gewenste schriftelijke verklaringen er waren'', aldus Opstelten.
                        © ANP




                        Opstelten achter conclusie VVD, PVV en CDA | nu.nl/politiek | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl
                        "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                        Comment


                        • Wat is de CDA een stel prutsers zeg. Om de paar weken wordt de voorman weg gewerkt zodat er een nieuwe stro-pop zijn plek in kan nemen. Kunnen ze niet meteen iemand neer zetten die wel in staat is om een fractie mee te vormen. En wat deed dat prutswijf er de laatste keer bij puur om te zeggen dat CDA vindt dat Wilders een fascist is? Kom op zeg dan laat je meteen zien geen verstand te hebben waar Wilders voor staat. Dat soort domme figuren kijken niet verder dan hun neus lang is en staan meteen met een oordeel klaar zonder te kunnen luisteren wat er echt gezegd wordt. Dit soort gedrag is voor de zandbak op de basisschool.

                          Comment


                          • Zal koningin wel blij zijn, want die haat pvv.

                            Ach nog maar 87 dagen zonder kabinet
                            Economie begint weer wat op te komen, het land is nog nooit slechter geworden zonder kabinet...

                            Comment


                            • Hoe hypocriet kun je zijn...

                              CDA loopt te zeuren dat PVV vol met racisten zit die allerlei groeperingen over 1 kam scheren. De laatste tijd zegt PVV helemaal niks qua dat soort dingen. En wat hoor ik vandaag...CDA loopt te zeiken over Roma's en is racistisch bezig tegen die zigeuners. Fine by me...maar nu heeft CDA nog meer van hun laag krediet verloren. Ze hebben geen recht van spreken en een coalitie met PVV tegen te houden vanwege "morele" tegenstrijdigheden.

                              Comment


                              • Ik las net iets anders op Nu.nl

                                De onderhandelingen tussen VVD, PVV en CDA over een rechts minderheidskabinet verlopen volgens VVD-leider en beoogd premier Mark Rutte ''goed''.
                                ''Het vertrouwen is groot. We gunnen elkaar ook iets'', aldus Rutte dinsdag op Prinsjesdag.
                                The Sky Ain't The Limit

                                "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X