Unexist's log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Waar ga je naartoe op vakantie?
    Owner of the Iron Playground.

    Comment


    • #47
      Ben je wel flexibel genoeg om een full FSQ te doen? Als die bar eenmaal ligt heb je vrij weinig stress op je onderrug (minder dan bij bv full/parallel backsquats). Ik zie heel veel mensen die gewoonweg hun hakken niet op de grond kunnen houden vanwege flexibiliteitsproblemen en bij FSQ's hun onderrug hollen omdat ze simpelweg de lenigheid er niet voor hebben.

      Hoe dan ook, zaken voor later, geniet van je vakantie!

      P.S. die hanging leg raises zoals op je video zijn ook wel prima (als je die straight legged versie gewoon nog niet aan kan), echter zijn die dingen waarbij je je ellebogen ondersteunt op wat pads echt een complete verspilling van je tijd.

      EDIT;

      http://www.youtube.com/watch?v=wgWef84cb3E&feature=fvst
      Last edited by Yawgmoth; 13-07-2010, 21:11.
      The internet, SERIOUS business!

      Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

      Comment


      • #48
        Originally posted by jordy View Post
        Waar ga je naartoe op vakantie?
        Zuid frankrijk. 1 week 70km van Avignon in the middle of nowhere, waar ik dus geen reet uit kan voeren. Zie het dus maar als een deload.

        Daarna 2,5 week 15km van nice. Zal waarschijnlijk of A: in het bos en in de speeltuin gaan trainen(je kan vast wel op de een of andere manier gaan deadliften met boomstammen en pullups + dips kunnen doen). Misschien anders ook nog wat presses er bij drukken met boomstammen mits het lukt. Gewoon even creatief zijn want ik weet zelf dat ik niet 4 weken zonder trainen volhoud

        Originally posted by Yawgmoth View Post
        Ben je wel flexibel genoeg om een full FSQ te doen?
        Nee. Ben ook niet flexibel genoeg om een full back squat te doen. Zoals ik al eerder heb gezegd, flexibiliteit is gewoon een groot probleem. In de vakantie zal ik dus ook even er een goed flexibileitsprogramma door heen drukken

        P.S. die hanging leg raises zoals op je video zijn ook wel prima (als je die straight legged versie gewoon nog niet aan kan), echter zijn die dingen waarbij je je ellebogen ondersteunt op wat pads echt een complete verspilling van je tijd.
        Geen pads, dip bars. Heb inmiddels al een manier gevonden waarop ik ze wel hangend kan doen, door mezelf op te trekken. Kan dit redelijk goed volhouden voor 10 reps(langer wordt beetje te zwaar).
        Echter heb ik (hopelijk) nog maar 2 a 3 traingen bij de huidige sportschool en daarna nieuwe in Nijmegen(Universitair sportcentrum), waar ze hopelijk meer materiaal hebben(en hopelijk een power rack).
        Still shrinking.

        Comment


        • #49
          Laatste post voor de vakantie. Volgende post zal dus weer begin augustus zijn of mid-eind augustus, afhankelijk van tijd wanneer ik thuis ben.

          Wou vandaag nog wat maten meten maar is er toch niet van gekomen: doe het dus maar eventjes op de pure gok.
          M'n kuiten zijn gigantisch het slachtoffer geworden van Atrophy.
          Voor de rest valt alles deze cut wel mee, afgelopen anderhalve week niet zo streng geleefd. Had na de darmontsteking er niet meer echt zin in. Ik was ook toe aan vakantie. Dit betekende dus dat ik iedere dag wel een ijslolly nam(denk 5g suiker ofzo daar in) en wat vaker, namelijk 2x in de week een lichte junk deed. Dit mede dankzij voetbal, kan je moeilijk nog even tijdens het Nederlands elftal je kip met rijst gaan eten waar vrienden en familie bij zijn... dus daar een paar handjes(of bakjes, zoals bij de finale) met borrelnootjes, chips e.d. genomen.
          Komt er dus op neer dat ik deze 2 weken weer rond onderhoud heb geleefd met wat suikers meer, waardoor m'n BF% dus weer matig gestegen is(iets van 0,5% ofzo vergeleken met voor m'n darmontsteking).

          Aankomende vakantie ga ik zo veel als mogelijk is trainen. Denk dat dit 3x per week wat bodyweight oefeningen wordt zoals dips, chins en misschien als ik wat mooie boomstammen vindt wat presses. Echter is maar de vraag of dit gaat lukken. Anders maar niets.
          Ook zal het zijn dat ik ABSOLUUT en dan ook ABSOLUUT niet gezond kan eten. Mijn ouders hebben een afkeer tegen high-protein dieëten en vinden wit brood met bijvoorbeeld hagelslag als 'maagvuller' heel normaal. Ook ijs e.d. is geen probleem, maar kip in de middag eten kijken ze je raar aan. Zal dus ook moeite gaan krijgen dit vol te houden. Schade zal er dus zijn maar ik probeer het te beperken.
          Na nog eens mijn maand vakantie heb ik 10 dagen introweek van Nijmegen. Dit wordt veel bier drinken, weinig trainen en weinig slapen. Dus nog meer schade.
          Ben hierdoor dus weer van plan gewoon te doen zoals ik eerst ook deed, nu even van m'n leven genieten en vanaf 1 September weer hardcore te gaan. dit is het plan echter, je weet maar nooit of het studentenleven mij gaat verslinderen met alcohol en luiheid....

          Nou, fijne vakantie mensen. Tot over een lange poos.
          Still shrinking.

          Comment


          • #50
            Gast, neem gewoon je vakantie man. BB-en kan daarna ook nog. Je leeft maar 1 keer. Het wordt niet voor niets vakantie genoemd. Dat is de tijd dat je werk, school, stress, gezeik en andere onzin laat voor wat het is en ff lekker gaat relaxen. Die paar weken gaan alles wat je opgebouwd echt niet opeens om zeep helpen.
            Owner of the Iron Playground.

            Comment


            • #51
              Kan je niet de hele dag door melk drinken op vakantie? 1 arm push ups er nog bij en klaar.
              Genieten is 1 ding, maar je hele schema naar de klote helpen omdat je ouders dan raar kijken zou ik echt schijt aan hebben. Je hebt je eigen passies toch? Laat hun maar lekker moeilijk naar de plee gaan met hun witbrood, patat en ijsjes.
              In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

              If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

              Comment


              • #52
                Franse melk is niet te zuipen. En zat daar ook al aan te denken ja. Ligt btw niet alleen aan ouders, maar het is ook nogal moeilijk(en warm) om kip daar steeds te blijven bakken e.d. Koelkast is er gewoon te klein voor. Zit wel op een camping met kleine caravan dus de opties zijn nou eenmaal beperkt. 1 arm pushups staan ook op de planning ja, weet alleen niet of ik die wel kan. Pushups zelf kan ik al niet eens 20reps+ zonder te moeten werken...

                Iemand btw nog even snel andere suggesties die je zou kunnen doen in de vakantie zonder materiaal? Zit zelf te denken voor benen lunges met boomstammen/stenen en jump squats. Borst dips/pushups. Rug chins en moet maar even treffen en ik kan ook supine rows doen. Schouders boomstam press(als er boomstammen beschikbaar zijn) en erector spinae heeft dan maar even mooi pech.. Deadliften met bomen gaat denk ik toch niet echt werken..
                Still shrinking.

                Comment


                • #53
                  Boomstammen tillen? weetje wel niet hoe zwaar die dingen zijn? Die wegen echt geen 35 kg (jouw mp) Oja , no offence haahah
                  sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

                  you know they can't handle us like debbies does dallas

                  Comment


                  • #54
                    Je hebt ook wel kleine 10kg takjes! :P

                    Dat is serieus even kijken hoor, je hebt denk ik wel van 5 tot 100 liggen misschien zelfs meer maar die kan je nooit goed vastpakken. Kan je echt niet in schatten.

                    Plus dat wanneer ik 50kg pak ik misschien een keer serieuze MP's ga doen :P
                    Still shrinking.

                    Comment


                    • #55
                      Ik ben weer terug!

                      Ik zal eerst maar eens beginnen met de vakantie, heb nog redelijk wat boomstammetjes kunnen sjouwen. Op de laatste 5 dagen na dus eigenlijk gewoon nog met een laag volume door kunnen trainen.

                      Vreetschema van de vakantie(ja, ik hou van vast eten)

                      ochtend(9 a 10 uur)
                      2 stukken baguettes met daarop pindakaas
                      400ml melk
                      1 blik lidl tonijn(37,5g eiwit)

                      1 uur:
                      2 stukken baguette zonder beleg
                      700ml melk

                      4 uur:
                      blik tonijn
                      50-100g pinda's

                      avondeten(7-8 uur)
                      wat de pot schaft... 1/2 van de tijd friet of andere junk. Vrijwel geen groenten.

                      10 uur:
                      Blik tonijn
                      25g pinda's
                      glas melk

                      Dit heb ik redelijk goed weten vol te houden... Zoals hier te zien is, was er een serieuze vitamine en vezel gebrek. Maar ik had gewoon even scheit... fruit paste niet in de koelkast en m'n ma weigerde groenten klaar te maken op een klein beetje ui+paprika na.. Was zelf ook te lui om zelf te koken, het was tenslotte vakantie.
                      Laatste 5 dagen was het iedere avond pizza of patat. Kon hier niets op inbrengen.
                      Still shrinking.

                      Comment


                      • #56
                        Gister ook btw thuis aangekomen, 6 uur. 9 uur m'n eerste workout gehad.

                        Heb gesquat, leg curls, bench press, chins, cable rows en machine shoulder press gedaan. Dit alles in 30 min. Ik was kapot en ging naar de kleedkamer, heb serieus 10 min kapot gelegen voordat ik verder kon. Had het gevoel alsof ik moest kotsen en flauw moest vallen... heb dus ook nog 2 stops bij bushokjes gedaan om weer te liggen tijdens het fietsen even te rusten.

                        Ga dus nooit meer na een dag niets eten in de auto flink vreten en daarna toch weer een redelijke training proberen op te zetten. Heb me serieus nog nooit na een training zo beroerd gevoeld.. Maarja, no pain no gain.

                        EDIT: even vergeten te melden, ik heb de broodnodige ijsjes wel op(zo'n beetje om de dag). Dit was ook eigenlijk de enige 'bewuste' junk die ik nam. Haast geen bier gehad(2 liter totaal over 4 weken verspreid) en avondeten had ik gewoon weinig over in te brengen.

                        Morgen weer even statsmeting doen.
                        Still shrinking.

                        Comment


                        • #57
                          Ben inmiddels weer 'echt' terug. Ga niet opsommen wat er allemaal gebeurd is, maar komt neer op weer een 'echte' stop van 14 dagen. Heb 0 dieet gevolgd en gewoon gegetenwat er in de kast lag. Of dit nou hagelslag op brood was of kroketje, maaktte niets uit. Dit komt mede dankzij de introweek van mijn universiteit waarbij je niet goed kan eten. Heb ook de nodige biertjes gedronken, toch vind ik als ik in de spiegel kijk niet heel erg veel verschil.

                          Maandag begint het leven weer. Begin dus ook weer met een dieet en training. Zal hiervoor een nieuwe log aanmaken aangezien ik overga op het hoofddoel kracht(echter zal ik wel als een bb'er eten inclusief de bulk/cut periodes, om toch een beetje van beiden te hebben). Woon momenteel op 2 adressen waarbij ik op het hoofdadres mijn laptop nog niet binnen heb, dus ik begin mijn log wanneer die binnen is.
                          Still shrinking.

                          Comment

                          Sidebar top desktop

                          Collapse

                          Actieve discussies

                          Collapse

                          porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                          erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                          Antalya Escort
                          sikis
                          gaziantep escort
                          gaziantep escort
                          İstanbul Escort
                          istanbul escort bayan
                          sisli escort beylikduzu escort bayan
                          antalya escort atakoy escort
                          umraniye escort bayan
                          Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                          Working...
                          X