Op weg naar een betere gezondheid en lichaam!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Op weg naar een betere gezondheid en lichaam!

    Blog kopieer ik rechtstreeks van mijn hyves, dus vragen beantwoorden doe ik hier niet want vergeleken met wat hier rond loopt ben ik een leek . Onderaan mijn voorlopige voedings schema. De vruchtensap neem ik (nog?) niet, teveel koolhydraten uit fructose, maar mis 't wel . Ben op zoek naar commentaar, tips, suggesties, support en wil dit echt gaan vol houden en met deze blog de bodynet community op de hoogte houden van mijn voorderingen.

    Zal het specefieke commentaar voor bodynet voor het gemak altijd bovenaan plaatsen.

    Dan nu de blog ->


    De start!

    Ik ga dus zins december 2008, waarom december? Nou de eerste week van january is het daar altijd zo druk . Ik woog toen 97Kg en niet dat ik zo op uiterlijk ben ingestelt maar kon gewoon niet echt meer lachen in de spiegel.

    Daar ben ik dus wat aan gaan doen en nu na 5 maandjes, gemiddeld 2 maal in de week een beetje cardio en flinke kracht training kan ik weer lachen in de spiegel. Ben maar 4 kilo afgevallen maar aangezien spieren zwaarder zijn dan vet ben ik dus veel meer vet verloren dan alleen die 4 kilo.

    Weer een nieuw begin

    Ik heb inmiddels een flink bovenlichaam gekregen maar op mijn buik zit nog teveel vet om mijn buikspieren daadwerkelijk te zien. Dus ben ik zins vandaag met een serieus voedsel programma bezig. Dit is dus geen dieet want dat werkt niet zoals we inmiddels allemaal zouden moeten weten.

    In 't kort tel ik eigenlijk mijn calorieen, koolhydraten, eiwitten en vetten wat ik binnen krijg. Als ik dat weet en ik val niet af of kom niet aan dan weet ik hoeveel ik verbruik en kan ik het schema aanpassen. De voeding die ik tot mij neem wil ik zo zuiver mogelijk.

    Wat en waarom de blog
    Ik wil graag mijn resultaten met andere mensen delen. En mocht er iemand geintereseert zijn beantwoord ik graag je vragen. Er zullen ook geregelt handige tips in staan. Ik zal 1 a 2 maal in de week mijn, activiteit, voeding en gewicht updaten. Mischien zelfs elke dag maar dat zal ik beperken tot alleen mijn eigen hyve. Ook hoop ik op reacties van mensen die mij weer een stuk motivatie geven om door te gaan voor een zeer gezond en sterk lichaam.

    Let wel op, ik ben nog een leek maar heb inmiddels heel wat informatie over voeding vergaard. Mijn voedings schema is nogal schraal, teveel koolhydraten en te weinig vetten en eiwitten maar daar komt verandering in naarmate ik meer over voedsel ga weten.

    Here we go
    Ik vermeld bij elka maaltijd alleen de calorieen. Vind 't een beetje "te" om die op te gaan delen in eiwitten, koolhydraten en vetten. Als je echt nieuwsgierig bent stop het dan in een eetmeter/voedingswaarde teller.

    [02-05-2009]

    De eerste dag en nog een maaltijd te gaan, ging prima, kreeg wel trek toen ik langs de burger king liep maar die rotzooi gaat er voorlopig niet meer in.

    12:00 vlak na 't opstaan (ja was beetje laat geworden )

    200 ML melk H/V
    50 gr muesli
    30 gr whey proteine
    totaal: 403 Kcal

    14:00
    4st volkoren brood
    4 plakjes kip filet
    1 tablet multi max vitamine (meer als standaart multi vitaminen)
    1 tablet omega 3,6,9
    1 tablet vitamine C
    2 tabletten biergist
    Water, zoveel je wilt.
    Totaal: 305 Kcal

    16:00
    Idem dito als 14:00, behalve dan geen supplementen (tabletten)
    totaal: 305 Kcal

    17:00
    Biertje, staat niet in mijn schema maar kreeg 'm in mijn hand en kon 't niet laten .
    131 Kcal (maar natuurlijk weinig stoffen waar je lichaam wat aan heeft)

    18:00
    Was buiten en kon nergens mijn geplande maaltijd berijden.

    Kalkoen maaltijd salade met pasta (AH), uiteraard zonder kaas en zonder de honing dressing.
    pakje vers gesneden annanas (AH)
    Totaal: schatting 400 Kcal

    21:00
    200 ml melk H/V
    50 gr cruesli
    30 gr whey proteine
    2 tabletten biergist
    1 tablet omega 3,6,9
    Totaal: 403 Kcal

    24:00 (straks voor 't slapen gaan)
    300 gr magere kwark (NATUREL!.... BAH! )
    Totaal 200 Kcal

    Dag totaal Kcal: 2147 Kcal

    Verder een weinig intensieve dag, paar KM rustig aan gefietst en gelopen.

    Mijn verbruik heb ik geschat op gemiddeld 2800 Kcal en wilde hier eigenlijk maar 500 Kcal onder gaan zitten. Maar voel me echt prima, heerlijk gegeten. Alleen nu (vlak voor laatste maaltijd klein beetje hongerig dat is de salade denk ik) Mijn urine is oogverblindend bijna fluoriserend helder geel ..... viel me gewoon op .

    Woensdag woog ik 93.6, daarna natuurlijk zwaar gezopen met koninginnen nacht/dag/nacht en 3 dagen eigenlijk niet echt actief geweest. Morgen ga ik sporten en me weer wegen en dan maar hopen dat ik in 2 a 3 weken een mooi resultaat neerzet.

    Mijn uiteindelijke doel is rond de 80 kilo. Maar wil natuurlijk wel meer spierweefsel. En of ik de motivatie heb om mezelf erg droog te trainen weet ik nog niet. Vandaag was in iedergeval top.

    Menno Gouw.
    Attached Files
    "Rapapapa" - Ome Willem

  • #2
    Hehe, zit net aan mijn 1e kwark.... sick ransig... ben 't met water aan 't weg spoelen dan gaat 't nog wel . Ach alles went toch?
    "Rapapapa" - Ome Willem

    Comment


    • #3
      Succes!!!!!

      Misschien kun wat meer omega 3 innemen.
      Lees dit stukje eens: http://forum.bodynet.nl/voedingssupp...estrogeen.html


      Het is maar een sugestie.

      Comment


      • #4
        Hoi crux,

        Ik heb omega 3,6,9 in een. Dus dan zou ik 3 even appart moeten halen. Maar wat zou een hoge dosis zijn? En enige andere bijwerkingen? Kheb ook een postje gemaakt in de des betreffende threath. Bedankt voor de tip.
        "Rapapapa" - Ome Willem

        Comment


        • #5
          je doet een suggestie voor een goed voeder schema dan zet je erbij bij de vruchtensap het pak moet op.. laat dit dan gewoon eruit als je het toch niet meer gaat drinken verder ziet er goed uit. eventueel je aquaris na je training verplaatsen.

          Comment


          • #6
            Je hebt helemaal gelijk, had nog een beetje gehoopt dat vruchtensap nog wel ergens in mijn schema zou passen eigenlijk. Ik schrap 'm definitief . Aquarius na de training dus, ga ik doen samen met een dextrotje gister avond nog even gehaalt (nog ff voor die andere versie bij C1000 kijken). Gewoon water tijdens het sporten dus.

            Zo meteen als 2e maatlijd pasta eten, want ik ga om 12 uur sporten. Is dat een goed of slecht idee? Sportschool sluit om 15:00 in 't weekend, maar sport alleen in 't weekend als ik niet 3 keer op de werkdagen kan trainen, dus vind 't niet zo erg.

            Ik moet zeggen dat ik me op dit moment niet echt lekker voel, kheb niet echt lekker geslapen, beetje kort ook weer 6 a 7 uur. Maar merk wel 't verschil tussen een goed (lees slecht ) gevulde boterham en melk, cruesli en whey. Maar om maar even iemand te citeren met een flinke six pack:
            "Without self-discipline, success is impossible, period" - Posseltje
            "Rapapapa" - Ome Willem

            Comment


            • #7
              Originally posted by Madmenyo View Post
              Hoi crux,

              Ik heb omega 3,6,9 in een. Dus dan zou ik 3 even appart moeten halen. Maar wat zou een hoge dosis zijn? En enige andere bijwerkingen? Kheb ook een postje gemaakt in de des betreffende threath. Bedankt voor de tip.

              Generalix adviseerde mij om 9 capsules per dag te nemen, dus dan zal dat wel goed zijn

              Comment


              • #8
                9-12 stuks per dag is niet vreemd voor ons inderdaad :P

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Falstyr View Post
                  9-12 stuks per dag is niet vreemd voor ons inderdaad :P
                  Uhhm dan ga ik me die ook maar eens toevoegen,
                  Shut Up And Train!!!! Bulken!!!!

                  Comment


                  • #10
                    Ok thanks, mischien moet ik ook maar die vis rotzooi uit blik gaan vreten. Schijn je na een tijdje nog lekker te gaan vinden ook .

                    Mareh vandaag zit ik op best een goed schema volgens mij. Kan iemand met verstand even kijken en mischien nog wat tips/kritiek geven?

                    Voelde me vanochtend een beetje beroert, en die whey heb ik echt met moeie weg gekregen terwijl het gisteren best meeviel. Zal wel een beetje slaap gebrek hebben, kon weer lastig slapen, normaal niet zo'n last van. Zit constant over voeding te malen omdat ik daar nu wel erg veel mee bezig ben . Nu gaat ie weer lekker, zo nog ff wat kwark prakken en slapen!

                    Owja!!! Ik heb me vandaag weer gewogen, 93.4Kg (weeg in trainings outfit trouwens) dus ondanks dat zuipen en kont zitten ietsje er af . Zou ik in 2 weken al iets moeten merken als ik dit volhoud? Ik gok op een kilotje, ik hoop 2!
                    Attached Files
                    "Rapapapa" - Ome Willem

                    Comment


                    • #11
                      Sport school ging vroeg dicht i.v.m doden herdenking. Voor een half uurtje had 't geen zin meer. Ach dat heb je met die spot goedkope sportscholen. Ik baalde wel, had ook nog een maatje meegenomen die een nieuwe sportschool zocht .

                      Maar wel lekker actief geweest tot een uurtje of 16:00.

                      Morgen bevrijdingspop, en daarvoor nog trainen inplaats van de geplande cardio, die schuif ik naar donderdag. laat een maaltijd schieten en neem een paar biertjes (max 4). Ik probeer mijn water naar binnen te smokkelen. Want in 12 uur drink ik zo'n 2 a 2,5 liter water en daar ga ik geen 20 euro voor betalen :S. Ook neem ik een pasta maaltijd mee die ik daar maar koud naar binnen ga bunkeren. Nou ja koud, als 't zo warm als vorig jaar word is ie niet koud .

                      Zit weer aardig rond mijn target. Zou eigenlijk wat minder koolhydraten moeten nemen en wat meer vetten in de cut? En de weinig reacties betekenen dat mijn schema er goed uit ziet? Aangezien er geadverteert werd met post je schema en je krijgt vanzelf hulp. Kan toch nog wel wat beter dat schema van mij, of ben ik al voedings specialist?

                      -edit-
                      Btw, de 2 broodjes van 12:00 moest ik echt met moeite naar binnen proppen. Is dat handig in de cut of kan ik ze dan beter laten staan? Over 't algemeen gaat al het eten er best makkelijk in.
                      Attached Files
                      Last edited by Madmenyo; 04-05-2009, 23:46.
                      "Rapapapa" - Ome Willem

                      Comment


                      • #12
                        loutere suggestie maar ik zou die rode kool vervangen door vb broccoli of sperziebonen (laatste bevat iets meer kcal en KH) en toch één keer die kipfilet door een stuk witte (magere) vis.
                        Only those who risk going too far can possibly find out how far one can go - George Eliot

                        Comment


                        • #13
                          Thanks Stevie, ja die rode kool dacht ik al dat 't ik daar commentaar van zou krijgen. Maar vindt 't echt heerlijk , ik zal de komende 2 weken weer groene groente als avondmaal nemen daarna weer is zondigen met rode kool . Vis daarintegen moet ik nog aan wennen, gewoon te ransig . Ga binnenkort leren vis eten want de kwark gaat er ook steeds makkelijker in. En als ik dan eindelijk tonijn of witvis lekker ga vinden kan ik ook zonder zorgen naar een restaurant.

                          Ten 2e wil ik iedereen hier op het forum bedanken voor hun goede vragen, antwoorden, faqs, suggesties, tips enz, enz.... Jongens en meisjes!!!!! Ik ben in 2 dagen 1,6 kilo kwijt!!! Wel moet ik zeggen dat de vorige keer ik een pasta maaltijd had gehad voor 't trainen/wegen en nu allleen mijn 1e melk/muesli/whey ontbijt. Maar ben in jaren niet meer zo.... "licht?" (91.8Kg) geweest Ik voel me vet goed. Ben vet blij . En ik ga dit gewoon volhouden tot er uit zie als een griekse god .

                          Maar weer haast haast haast, ben mijn broodje nu (pas) aan 't proppen. En zo naar bevrijdings festival in Haarlem.
                          Last edited by Madmenyo; 05-05-2009, 11:54.
                          "Rapapapa" - Ome Willem

                          Comment


                          • #14
                            1,6 kg in 2 dagen zal ook een groot deel vocht zijn
                            Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
                            Go heavy or go home!

                            Comment


                            • #15
                              Hmmm leg is uit dan? Weeg altijd na 't trainen, zweet wel als een rund maar maar dat doe ik altijd . Ik drink 3 tot 3,5 Ltr per dag aan water.
                              "Rapapapa" - Ome Willem

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X