Ik weet allemaal niet zo veel van 'cutten' af (al heb ik het idee dat ik wel eens van 'bulken' gehoord heb...). Ik ga nu ook eens voor het eerst in de 10 jaar tijd dat ik train een keer 'cutten'. Ik neem aan dat als ik mijn voedingsschema aanpas (door redelijk wat koolhydraten weg te laten) en 3 keer per week 20 minuten op een loopband ga staan het allemaal wel zal lukken. Ik schat mijn vetpercentage zo rond de 15%, waarvan het meeste rond mijn middel zit. (vind het niet leuk dit op te schrijven, maar het is zo...)
Volgens mij is het zoals Arnold ooit zei (er is iemand op dit message board die dit als onderschrift heeft):
Keep your purpose in mind, simply go to the gym and do your workout. Do it well and don't worry what other people are doing. Confidence will grow as you achieve
Dat zegt volgens mij wel alles. het komt niet vanzelf, ik train zoals gezegd al 10 jaar, maar heb me nooit echt op 'strakke lijnen' geconcentreerd. Ik neem aan dat als ik dit twee maanden toegewijd doe dat het resultaat verbluffend zal zijn.
Maar... En daarvoor heb ik deze topic geplaatst, zijn tips altijd welkom. Deze zullen wat mij betreft dan vooral gaan over hoe je niet te veel spiermassa verliest tijdens het 'cutten'
Ik hoor het wel.
PS: waarom is mijn foto'tje nog niet zichtbaar?
Volgens mij is het zoals Arnold ooit zei (er is iemand op dit message board die dit als onderschrift heeft):
Keep your purpose in mind, simply go to the gym and do your workout. Do it well and don't worry what other people are doing. Confidence will grow as you achieve
Dat zegt volgens mij wel alles. het komt niet vanzelf, ik train zoals gezegd al 10 jaar, maar heb me nooit echt op 'strakke lijnen' geconcentreerd. Ik neem aan dat als ik dit twee maanden toegewijd doe dat het resultaat verbluffend zal zijn.
Maar... En daarvoor heb ik deze topic geplaatst, zijn tips altijd welkom. Deze zullen wat mij betreft dan vooral gaan over hoe je niet te veel spiermassa verliest tijdens het 'cutten'
Ik hoor het wel.
PS: waarom is mijn foto'tje nog niet zichtbaar?
Comment