Zomerzin Cruesli Frambozen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ik heb nu een redelijk abstracte vorm van mijn schema:



    08:15: Brinta ( aantal ml )
    10:00: Volkoren brood met Ei
    12:00 Volkoren brood met kipfilet
    15:00 Tonijn/Zalm
    18:00: Groente, aardappels, vlees
    22:00: Magere Kwark



    Mijn bedoeling is om massa te winnen, maar ook om te cutten.

    Mijn behoefte per dag moet ik nog uitrekenen, maar dat doe ik allemaal even thuis.
    All time PRs: 195/135/232,5
    Meet PRs: 185/132,5/232,5

    Comment


    • #17
      dat gaat niet samen. Of massa winnen (bulken), of cutten. En dan kun je dusdanig cutten dat je geen of weinig massa verliest maar allebei tegelijk gaat haast niet

      Comment


      • #18
        Ah oke, wel dan wil ik allereerst beginnen met cutten. Zou dit dan een redelijk schema moeten zijn?
        All time PRs: 195/135/232,5
        Meet PRs: 185/132,5/232,5

        Comment


        • #19
          dat ligt eraan wat jouw behoefte is. Je kunt het beste even je behoefte uitrekenen en op basis daarvan een schema maken met de k e v waarden.

          Comment


          • #20
            Originally posted by lebikkel View Post
            Zat in het begin te kokhalsen als ik een hap brinta nam maar na een een paar weken dacht ik, hmmmm best lekker eigenlijk.
            Ik doe er wel wat zoetstof in voor de smaak.

            Probeer maar!
            Ik zou wel uitkijken met zoetstof verwarmen. Nu is zoetstof opzich een uitgekauwde discussie, waarover de meningen nogal verdeeld zijn. Iedereen heeft daarover ook wel een eigen mening, beetje nutteloos om dat hier nu aan te halen.
            Maar over zoetstof verwarmen heb ik nog nooit iets neutraals gelezen. Zeker niet wanneer je die potten hebt, die bedoeld zijn om op koude gerechten te strooien. Zoetjes voor bv in de koffie, zijn vaak weer anders verwerkt.


            Originally posted by Mushrambo View Post
            08:15: Brinta ( aantal ml )
            10:00: Volkoren brood met Ei
            12:00 Volkoren brood met kipfilet
            15:00 Tonijn/Zalm
            18:00: Groente, aardappels, vlees
            22:00: Magere Kwark
            Zonder hoeveelheden + behoeftes zegt het heel weinig.

            Werk jij op de bouw, of zit je de hele dag op school (en ga je met het ov naar school), dan maakt het nogal verschil in de behoeftes.

            En zoals Tonijn ook.. Kan me niet voorstellen dat je 1 heel tonijn bedoeld, die vissen zijn reusachtig :P

            Comment


            • #21
              @ patricia hoe kom je erbij dat hij zijn brinta verwarmt?
              Kan het toch ook koud eten? Ik denk dat het gross van de mensen hier brinta koud eet.
              ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

              Comment


              • #22
                Ohw ja, dat ik ook weer zo. Stom van me.

                Comment


                • #23
                  Alles berekend, alleen waar bereken je de KEV waarden?

                  Mijn stats:


                  Stats:
                  Lengthe: 173 cm

                  Gewicht: 71
                  Leeftijd: 19

                  Lichaams vet: 14,9%
                  Vet Kilo’s: 10.6 kg
                  Vrije massa: 60.4 kg


                  Dagelijkse behoefte: 2271 kcal


                  ( ik heb net eentje boven helemaal niks doen gekozen, aangezien ik 2 dagen in de week werk en sport, maar ik wel op de scooter naar stage ga / of school.


                  En Brinta zal ik zeker niet verwarmen , bah bah!
                  All time PRs: 195/135/232,5
                  Meet PRs: 185/132,5/232,5

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X