Afvallen door stacker?? help !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    [quote=Stephanie123;811527
    Ondertussen wordt ik nog steeds niet geholpen...

    [/quote]


    nee, maar heb je wel al de tip opgevolgd die meerdere keren gegeven is ( "lees de stickies") of verwacht je dat het kant en klaar wordt aangereikt?

    Ik vind dat je met 1.70 m'en 60 kilo eigenlijk niet moet gaan afvallen. Als jij vindt dat je eruit ziet als een Boedha (en dat kan ook redelijk in je eigen hoofd zitten, vrees ik) zul je anders moeten trainen om strakker te worden en dan is een half uur 's avonds lopen niet echt iets waar je dat mee bereikt, al kan het zeker helpen als je krachttraining gaat doen en dan het lopen erbij blijft doen.
    Qua voeding eet je inderdaad veel te weinig. Ik wil best opnoemen wat je uit je voeding kunt laten en wat je kunt toevoegen maar dat is dus heel goed terug te vinden in de beroemde stickies.

    Verder kost het tijd, moeite en energie, en kan het best even duren voor je écht veel resultaat ziet, maar als je heel goed oplet, is elk stapje er eentje naar je doel.

    Succes!
    "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

    Comment


    • #17
      Originally posted by Bolder View Post
      yep beetje ananas als dessert kan geen kwaad, die bromeline erin maakt die kh's ruim goed.. kan ze ook wat pompelmoes eten of drinken om die kh's te blokken hoor ;-)

      en wiite rijst heeft veel te weinig vezels en vooral snelle kh's dus ik houd voet bij stuk als ik zeg dat ze dat moet mijden jah zilvervlies is geen witte rijst he brew.. maar wat bedoel je met at vocht?

      witte rijst is snel verteerd en krijg je snel weer honger ...
      Veel wedstrijd bodybuilders gaan over op rijst en vis in voorbereiding, daar wordt je ultra droog van...rijst neemt erg veel vocht weg, ook witte rijst.

      Bromeline en KH....geen link.
      Bromeline werkt voornamelijk voor de splitsing van eiwitten.

      Je kan verder KH's niet blokken, ik weet niet waar je dat verhaal vandaan hebt, maar werkt niet.
      Pompelmoes werkt wel goed voor vetafbraak: Pompelmoes helpt tegen obesitas en diabetes - voeding - GezondheidsNet
      Veel citrusvruchten helpen vet af te breken.
      1e Masters Superbody YBF 2011!
      Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

      Comment


      • #18
        klinkt alsof ze niet perse problemen heeft met 'vocht' maar met vet. En vooral met een grootschalig gebrek aan spiermassa door 'fout' dieten.

        @TS. Stickies lezen. Eerst even een paar weken op onderhoud gaan eten. Ik denk dat als je daarna lekker Krachttraining gaat doen... een flink stuk van het vet er vanzelf af gaat en je wat spiermassa gaat aanzetten. Daarna KT + Cardio + beetje onder je onderhoud zitten.

        Ik neem aan dat je ook niet vel over been wil worden? Je zal eerst wat spier moeten kweken om goed strak in je vel te kunnen komen zitten.
        Fear is the mind killer

        Comment


        • #19
          Originally posted by marnop View Post
          Veel wedstrijd bodybuilders gaan over op rijst en vis in voorbereiding, daar wordt je ultra droog van...rijst neemt erg veel vocht weg, ook witte rijst.

          Bromeline en KH....geen link.
          Bromeline werkt voornamelijk voor de splitsing van eiwitten.

          Je kan verder KH's niet blokken, ik weet niet waar je dat verhaal vandaan hebt, maar werkt niet.
          Pompelmoes werkt wel goed voor vetafbraak: Pompelmoes helpt tegen obesitas en diabetes - voeding - GezondheidsNet
          Veel citrusvruchten helpen vet af te breken.

          hmmm, ik denk dat jij een overgespierd lichaam verward met een spierloos lichaam, witte rijst is gewoon een dikmaker bij normale mensen,for sure

          bromeline verhoogt metabolisme... dus ook vetverbranding

          en van die pompelmoes heb ik me inderdaad verkeerd uitgedrukt, blokken doet het niet, maar die kh's opgenomen door die annanas, wordt goed gemaakt door via pompelmoes vetzuren aftebreken of minder op te nemen... letterlijk blokken doet het natuurlijk niet...

          Comment


          • #20
            @ Steph, wat at je voorheen eigenlijk?
            Want aangezien je niet zwaar bent, kan je nooit echt een slecht figuur hebben. Hooguit op sommige plekken wat slap, maar iets zegt me dat dat ook wel meevalt.
            Wat me bij jou wel aannemelijk lijkt, is dat je voorheen structureel te weinig at, en daardoor nu een lagere stofwisseling hebt. Dat als je vooruitgang wil, je eerst moet zorgen dat je stofwisseling optimaal werkt.

            De basis is simpel. Afvallen = kcal tekort (en of je nu minder eet, of meer beweegt en dus een hoger verbruik hebt, maakt niet uit).
            Aankomen = kcal overschot.

            Wát je aankomt/afvalt (vet of spiermassa) bepaal je met je training en voeding.
            Simpel gezegd: Als je afvalt wil je lichaam spiermassa kwijtraken. Spiermassa kost energie om te onderhouden (daarom wil jij het zelf graag behouden).
            Door te trainen laat jij je lichaam weten dat je die spiermassa nodig hebt, en dat je dus vet moet kwijtraken.
            Door goede voeding (vooral eiwitten en goede vetten) geef jij je lichaam de kans om daadwerkelijk vet te verliezen, en zo min mogelijk spiermassa.
            Daarvoor zorgen goede vetten ervoor dat je huid beter bijtrekt. Toen ik begon was ik écht veel te zwaar (tegen de 80, en amper spiermassa, terwijl ik een klein opdondertje ben van iets meer dan 1,5 meter). Is een beetje raar om van mezelf te zeggen, maar ik denk dat niemand nu aan mijn lichaam kan zien dat ik ooit dik ben geweest. Geen slappe huid, en dat soort dingen.

            Het soort eiwitten wat je nodig hebt, zijn dierlijke eiwitten. Die hebben een compleet aminozuur profiel. Plantaardige kunnen ook wel, maar daarvoor moet je combinaties maken (bv peulen met mais). Omdat die combinaties ingewikkeld zijn, is het handig om alleen de dierlijke eiwitten te tellen.

            Er is een boek, het wasborddieet voor vrouwen. Rete-goed, die raad ik je echt aan.
            Geen idee waar je woont, maar je woont vast niet in mijn stad. Anders kon je hem wel ophalen

            Qua voeding is de basis hetzelfde als de mannen hier. Zelfde producten, zelfde voedingswaarden, ect. Evenals de manier van trainen (dus niet 20 herhalingen gaan doen ).

            Als vrouw heb je veeel minder testosteron (je maakt alleen een klein beetje aan in je bijnieren dacht ik), je testosteron kan naturel niet te hoog worden (tenzij je een aandoening hebt, maar dan had je het al wel gemerkt haha).
            Testosteron is heel belangrijk voor de aanmaak van spiermassa. Omdat wij weinig testosteron hebben, maken we ook maar weinig spiermassa. Gevolg is dat je er alleen maar strakker uit gaat zien.

            Dat is de basis, denk dat het zo een stuk overzichtelijker voor je is.
            Om voeding/training perfect te maken wordt het ingewikkelder, maar dat is nu nog niet nodig. Als je de basis gaat doen, zal je snel supergoede resultaten boeken.

            Marnop zit al lang op dit forum, en heeft veel goede dingen gepost. Ik zou hem eerder vertrouwen dan Bolder. Hoewel Bolder vast ook wel goede dingen gaat posten, is hij een nieuwkomer en heb ik een paar rare (slecht onderbouwde) dingen van hem gelezen.
            Ik zou dus meer van Marnop's mening uitgaan, puur om het jezelf makkelijker te maken.

            Tot slot, ik weet dat mijn andere post in je andere topic een beetje hard was. Maar dat is meer omdat héél veel mensen die op dit forum komen, gewoon een spreekwoordelijke schop onder hun kont nodig hebben. Vandaar.

            Ik hoop dat het zo iets gemakkelijker is.
            Succes!

            Comment


            • #21
              Super bedankt voor de tips!
              Ik maak er mijn werk van om een 'deftige' voedingsschema te maken met de nodige Kh en eiwitten.
              (mss kan ik die ook posten als ik het afheb om tips te krijgen)

              Neen, je hebt gelijk. Ik ben helemaal niet 'dik'.

              Hoe at ik vroeger?
              Ik heb heel mijn leven geleefd op fastfood (pizza, pasta, hamburgers, chips, fieten blablabla en dit 24uur... Enige groenten dat ik at, was degene die tussen mijn broodje zat... Fruit at ik heum.. nooit.. Sporten? nooit gedaan. Ben nooit boven de 62 kilo geweest. En heb altijd een strakke lichaam gehad.

              Mijn moeder zei altijd: moest iemand anders eten wat jij eet, zou die allang niet meer door de deur kunnen.. maarjah..

              Maar nu, jah. Heb nog altijd een 'normaal' lichaam. (met kleren aan) Maar het is zomer! De kleren vliegen weg! Maar die lelijke bulten aan de zijkanten en de bulten aan mijn buik als ik zit, is echt d.e.g.o.u.t.a.n.t...
              mijn taille is 73cm
              mijn "hoe het ook mag heten, juist onder mijn navel" is 93cm (de fat-zone)
              Mijn benen en armen zijn goed. Benen wel vol striemen, damn :s

              Maar nu wil ik er iets aan doen! ik wil terug een perfect lichaam. Net zoals u op de foto

              Ik begin vandaag elke avond 1 uur te sporten. 20 min lopen dan buik en heup oefeningen 40min. En dit elke dag van de week.
              + een defitge voedingsschema..

              Ik hoop dat het lukt..

              Zoensels,
              Steph

              Comment


              • #22
                je moet Krachttraining gaan doen. Niet cardio. Elke dag buik en heup oefeningen slaat ook nergens op.
                Elke dag van de week training is ook overdreven.
                Begin gewoon met 3x in de week een Fullbody krachttraining sessie. Met eventueel stukje cardio erachteraan. Verder vooral zorgen dat je niet te weinig eet... anders ga je nooit vet kwijtraken.
                Fear is the mind killer

                Comment


                • #23
                  Stephanie,
                  begin met het volgende, we gaan eerst iets meer en vaker eten om je metabolisme weer wat op gang te brengen.

                  Dag begin/ontbijt, dat brood mag nog wel blijven, volkoren, hoe grover hoe beter.
                  Maar neem daarop kipfilet en een broodje met een heel ei.
                  Kipfilet zelf braden, is lekkerder, goedkoper, maar vooral beter.
                  Kip en ei eet je zonder zout. Je mag de kip wel kruiden met knoflook en wat kerrie.

                  rond koffietijd eet je weer een stuk kipfilet en daarnaast neem je een stuk komkommer en wat bleekselderij.

                  smiddags eet je geen pasta of aardappelen, maar rijst met vis(pangafilet) of kip en wat verse groente. En ook hier, wel kruiden (o.a. verse knoflook en ui voor de smaak) maar geen zout.

                  smiddags tussendoor weer wat eten, neem een handje nootjes en een stuk fruit, appel of sinaasappel oid.

                  's avonds weer een redelijke maaltijd nemen net als smiddags, maar eventueel iets minder.

                  's avonds als tussendoortje neem je nog wat komkommer en bleekselderij.

                  Je eet hiermee al wat meer dan je deed, dus je stofwisseling komt dan wel weer op gang. Zoek wel even op hoeveel je exact aan cal nodig zou hebben als onderhoudsbehoefte en ga daar niet onder zitten voorlopig.
                  Verder moet je heel veel water gaan drinken, begin maar voorlopig heel even met 4 liter water per dag.

                  Ik hoop dat je ook naar de sportschool gaat en aan je spieren werken, lekker krachttraining doen of desnoods iets anders in de sportschool.
                  Als je niet naar de sportschool gaat, ga dan elke dag ochtend of avond lekker een half uur hardlopen of een uurtje stevig wandelen, flink doorstappen dus. Of ga een half uur stevig fietsen.

                  Hiermee ga je al snel je vet kwijtraken en je overtollige vocht, je hebt veel gesnackt, erg veel zout in je lichaam dus je houdt ook veel vocht vast.

                  succes.
                  1e Masters Superbody YBF 2011!
                  Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                  Comment


                  • #24
                    Amai, bedankt Marnop!

                    Ok, ik heb een eerste poging gedaan om alles chique in een tabel te gieten. (niet dat het voor mij duidelijker is, maar voor jullie wss wel)

                    Volgens een site in de stickys heb ik per dag 2139 kCal nodig.
                    -Dus momenteel moet ik 2139 eten?
                    -Wanneer begin ik dan met minder te eten dan ik nodig heb?

                    Ik heb alles opgeschreven dat je zei, maar ik kom nog aan 299 kCal tekort.
                    (ohja, ik eet geen vis, dus dat steek ik er absoluut niet in)

                    Kan er iemand mij zeggen hoe ik mijn excel bestand (voedingsschema) hierbij kan toevoegen? :s

                    Steph

                    Comment


                    • #25
                      In bijlage kunt u mijn voedingsschema terugvinden.
                      Ik kom wel nog 299 kcal tekort..

                      Graag had ik advies/opmerkingen/tips gekregen.

                      Zoensels,
                      Steph
                      Attached Files

                      Comment


                      • #26
                        wrm spotten met boedha
                        Last edited by karwan2; 26-04-2011, 17:18.
                        Lost all i got

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by karwan2 View Post
                          wrm spotten met boedha
                          Boedha heeft mooie dingen verteld, maar hij is niet van de mooiste he ^^


                          @stephanie, volg marnop zijn tips maar we hebben wat discussie punten,maar marnop heeft zeker meer ervaring dan mij hoor en zijn laatste post heb ik niets op aan te merken, behalve dan die rijst dan... echt geen witte rijst gaan eten, daar blijf ik bij maar hij zal wel zilvervlies bedoelen.


                          nog iets dat ik kan toevoegen, gebruik op je brood geen boter, maar olijfolie en kies gewoon je maaltijden uit deze lijst: Negatieve calorieën verhogen stofwisseling

                          en hier wat info over hoe vetverbranden werkt:
                          Afvallen, vetverbranding en bewegen | Voeding en metabolisme | Zo Werkt Het Lichaam


                          Ik ben al lang bezig met kuren en vermageren enzo, maar heb geen verstand van echt bodybuilden,daarom kom ik naar dit forum, want wil groter worden...

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Beaudien View Post
                            nee, maar heb je wel al de tip opgevolgd die meerdere keren gegeven is ( "lees de stickies") of verwacht je dat het kant en klaar wordt aangereikt?

                            Ik vind dat je met 1.70 m'en 60 kilo eigenlijk niet moet gaan afvallen. Als jij vindt dat je eruit ziet als een Boedha (en dat kan ook redelijk in je eigen hoofd zitten, vrees ik) zul je anders moeten trainen om strakker te worden en dan is een half uur 's avonds lopen niet echt iets waar je dat mee bereikt, al kan het zeker helpen als je krachttraining gaat doen en dan het lopen erbij blijft doen.
                            Qua voeding eet je inderdaad veel te weinig. Ik wil best opnoemen wat je uit je voeding kunt laten en wat je kunt toevoegen maar dat is dus heel goed terug te vinden in de beroemde stickies.

                            Verder kost het tijd, moeite en energie, en kan het best even duren voor je écht veel resultaat ziet, maar als je heel goed oplet, is elk stapje er eentje naar je doel.

                            Succes!
                            Er spreekt infeite niemand over buikspieren trainen, zou dat niet het beste zijn om die huid van haar buik strakker te maken? Niet dat ze daarmee precies daar vet mee gaat verbranden,dat kan niet, maar die huid toch wel door hardere spieren of niet? dunno he, is een vraag...



                            algemeen vetgehalte naar beneden halen dus en buikspieren trainen... goed advies?

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Stephanie123 View Post
                              In bijlage kunt u mijn voedingsschema terugvinden.
                              Ik kom wel nog 299 kcal tekort..

                              Graag had ik advies/opmerkingen/tips gekregen.

                              Zoensels,
                              Steph
                              Ik let wel wat op kcal, maar ik tel niet zo graag, ik ga liever naar mijn lichaam luisteren, dus ik eet gewoon netjes tot ,het knorrende gevoel weg is, verzadiging net voelbaar is...

                              gwn nooit honger lijden,nooit overeten en veel bewegen, en je in sport nooit overdoen maar ook niet lui zijn, durven grenzen verleggen...

                              maar goed, je kan best lekker goed tellen om te beginnen, je bent nu eenmaal gestart ^^...

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by Bolder View Post
                                Er spreekt infeite niemand over buikspieren trainen, zou dat niet het beste zijn om die huid van haar buik strakker te maken? Niet dat ze daarmee precies daar vet mee gaat verbranden,dat kan niet, maar die huid toch wel door hardere spieren of niet? dunno he, is een vraag...


                                Bij krachttraining train je je buikspieren. En veel doen er extra buikspieroefeningen bij (ikzelf dus wel) maar ook heel veel niet. Door je buikspieren te trainen worden die natuurlijk harder en groter, maar zolang er een vetlaag op zit, zie je ze niet. Door kt verbrand je veel vet, zeker in combinatie met cardio, vandaar dat ik haar dat aanraadde.
                                "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X