Beste forumlezer,
Ik ben Michel, bijna 30 en sport al best lang.
Ik weeg 100 kilo, 185 lang en een vetpercentage van 20%
Ik doe 4 keer per week krachttraining en 2 keer per week cardiotraining;
MA: Borst Biceps Buik
DI: 30 min. Hometrainer (interval op nuchtere maag)
WO: Rug Triceps
DO: Benen Schouders Buik
VR: 30 min. Hometrainer (interval op nuchtere maag)
ZA: Van alles wat
ZO: rustdag
Ik wil nu graag met een voedingsschema aan de slag omdat ik graag wat lager in het vetpercentage wil. Ik let al erg op met eten maar wil toch een aan een schema beginnen. Mijn voeding per dag is ongeveer:
7:00 2x Brood Pindakaas, Banaan
10:00 Appel, 2 Rijstewafels
12:30 2x Volkoren Broodjes Kipfilet, Salade
14:30 2x Volkoren Broodjes Pindakaas
18:00 Boontjes, zilvervlies rijst, kip
22:00 500gr Kwark
Ik wil dus graag iets lager zitten in het vetpercentage. Ik weet dat ik mijn voeding misschien niet goed is, Ik heb de Sticky gelezen maar vind het erg lastig om een schema te maken. Ik weet niet echt waar ik goed op moet letten.
Misschien wil iemand van jullie mij op weg helpen?
Dank alvast
Groet Michel
Ik ben Michel, bijna 30 en sport al best lang.
Ik weeg 100 kilo, 185 lang en een vetpercentage van 20%
Ik doe 4 keer per week krachttraining en 2 keer per week cardiotraining;
MA: Borst Biceps Buik
DI: 30 min. Hometrainer (interval op nuchtere maag)
WO: Rug Triceps
DO: Benen Schouders Buik
VR: 30 min. Hometrainer (interval op nuchtere maag)
ZA: Van alles wat
ZO: rustdag
Ik wil nu graag met een voedingsschema aan de slag omdat ik graag wat lager in het vetpercentage wil. Ik let al erg op met eten maar wil toch een aan een schema beginnen. Mijn voeding per dag is ongeveer:
7:00 2x Brood Pindakaas, Banaan
10:00 Appel, 2 Rijstewafels
12:30 2x Volkoren Broodjes Kipfilet, Salade
14:30 2x Volkoren Broodjes Pindakaas
18:00 Boontjes, zilvervlies rijst, kip
22:00 500gr Kwark
Ik wil dus graag iets lager zitten in het vetpercentage. Ik weet dat ik mijn voeding misschien niet goed is, Ik heb de Sticky gelezen maar vind het erg lastig om een schema te maken. Ik weet niet echt waar ik goed op moet letten.
Misschien wil iemand van jullie mij op weg helpen?
Dank alvast
Groet Michel
Comment