Clean bulk schema?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Clean bulk schema?

    Lichaamsgewicht: 70 Kg
    Vetpercentage: 7 %
    Vet Vrije Massa: 65.1 Kg
    70*0.93
    Basisbehoefte: 1562.4 Kcal
    65.1*24
    Sporttoeslag: 156.2 Kcal
    1562.4*0.1
    Arbeidstoeslag: 468.7 Kcal
    1562.4*0.3
    Sportieve arbeidstoeslag: 300 Kcal
    1562.4*300
    ------------------------------- +
    Totale dagelijkse behoefte energie: 2487 Kcal
    Dagelijkse behoefte Eiwitten: 143 Gram
    65.1*2.2)
    Dagelijkse behoefte Vetten: 55 Gram
    (2487*0.2)/9
    Dagelijkse behoefte Koolhydraten: 354 Gram
    (2487-(55*9)-(143*4))/4
    ************************************************** *******
    Dit is een voedingschema van de gym die ik op aanraden van de uitbater heb meegekregen:


    Voedingsschema op 3000 Kalorieën.

    07.45 Hr. 1 glas fruitsap
    08.00 Hr. 3 Eieren ( 1 volledig, 2 enkel wit) anystyle met daarbij toast & honing
    10.00 Hr
    150gr. kwark met 1 koffielepeltje honing
    13.00 Hr. Een gerecht uit de volgende lijst kiezen:
    1. 400gr. magere vis met 100gr. rijst en 300gr. verse ananas.
    2. 1 gegrilde kip. ( Gaat moeilijk worden )
    3. 400gr. kalfsvlees met 400gr. gebakken aardappelen.
    4. 200gr. macaroni met saus naar keuze ( saus o.w.v. bf%)
    5. 500gr. tomaat met 250gr. garnaal & 200gr. volkorenbrood.
    6. Nasi goreng met kip of vis.
    7. 350gr. kipfilet met 100gr. rijst & 300gr. verse ananas.
    8. 200gr. volkorenbrood met kalkoen.
    9. Uitsmijter ( Ingrediënten volgen )
    10. 400gr. varkenslever of rundslever met 100 gr. ajuin & 200gr. volkorenbrood.
    11. 200gr. volkorenbrood met 150gr. jonge kaas.
    12. 200gr. spaghetti met saus naar keuze.
    13. 200gr. volkorenbrood met 3 eieren.
    14. 1 blik tonijn ( 200gr. in eigen nat) met groenten & 400gr. gebakken aardappelen.

    Voorgaande gerechten mogen onderling gewisseld worden bv. om 13.00Hr. nr.4 & om 20.00Hr nr.10

    *Spaghetti natuurlijk ongekookt gewogen.
    *Uitsmijter: 2 sneden volkorenbrood, 3 spiegeleiren, 75gr. jonge kaas, 2 blaven sla, 100gr. tomaat, 50gr. wortelen, 50gr. knolselder, 25gr. augurk.

    16.00 Hr. 500gr. verse ananas & een glas vruchtensap.

    Hiertussen vind de training plaats die gevolgd word door een whey-shake.

    20.00 Hr. Een gerecht uit de lijst van 13.00Hr.
    22.00 HrMilkshake van kwark+water


    -De proporties lijken mij nog wat te groot dus ik zal zowiezo hier & daar wat minder nemen
    (Geen echte grote eter, maar ga er op oefenen).
    -De uren zelf zullen ook wel aangepast worden o.w.v. werk & zelf eet ik altijd rond 18.00Hr.

    -Door de dag heen zou ik een weight-gainer moeten drinken waarbij ik lijnzaadolie in verwerk.







    Last edited by W1tte; 09-08-2007, 11:56.

  • #2
    Ziet er redelijk uit als ik zo kijken.
    Beetje onoverzichtelijk.
    Who's the Chef

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    Working...
    X