Mijn bulk dieet

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mijn bulk dieet

  ben er nog niet aanbegonen wil eerst weten of hij een beetje oke in elkaar zit,dus graag op/aanmerkingen!!


  onbijt; 6 snee brood (donker volkorn)
  beleg 2 met pindakaas
  4 met ei twee met dooier 4 zonder dooier
  1 ltr magere yovhurt +2 bananen

  tussen door;
  waightgainer shake met 30gram whey poeder

  maaltijd 2
  circa 3 uur later; 6 snee brood
  beleg 100 gram kipfilet

  maaltijd 3
  21/2 uur later; 4 snee brood
  beleg 6 ei eiwiten 2 eet lepels lijnzaadolie
  dit klutsen en bakken in olijf olie

  maaltijd 4
  voor de training; 50 gram havermout met 30gram whey poeder

  direct na training 3/4 ltr vruchtensap met exstra druiven suiker + 5gram creatine
  300 ml whey shake

  maaltijd 5
  na training; aard +groenten of pasta/rijst
  vlees kipfilet of biefstuk of kabeljauw filet

  maaltijd 6
  zie maaltijd 4

 • #2
  Ziet er goed uit denk ik.

  Comment


  • #3
   Weet je wat ik zou doen: bereken je dagelijkse calorien van het dieet wat je nu eet. Ga dan zo'n 1500 cal boven dit percentage zitten voor 1 week, natuurlijk wel aan schone voeding dus geen rommel toevoegen. Na deze week ga je weer terug of zelfs iets onder je huidige cal. percentage. Ik heb t ook zo gedaan en kwam in 1 week tijd 12 kilo aan, naturel, mijn vet% steeg met 2 procent maar na de week terug in mijn calorien was hij weer naar 6% gedaald en had ik nog 8 kilo overgehouden. Train gruwelijk zwaar in de bulkweek. Je voelt jezelf helemaal volschieten en na 2 setjes van een willekeurige spiergroep is de pomp al enorm. In de week erop voer je je cardio op naar 3x per week 30 min. Probeer t en je zult verstelt staan van je resultaten. succes R.G.

   Comment


   • #4
    HAHAHAHAHA sorry, euh wat zei je, 12 kg in één week? En, 2% BF stijging?
    Yeah right!

    Comment


    • #5
     Ja zeker vince, geloof me maar. Ik sta onder begeleiding bij siggi(do-it belgie) Kwam in oktober binnen op 6%, voor voorbereiding op de eemsmond. Woog 82 kilo. Ze zeiden dat ik al te droog was om mijn voorbereiding te starten en dat ik moest gaan bulken. Heb ik gedaan, kwam in 1 week tijd 12 kilo aan=94, en 2% vetter, Siggi zei dat ik weer normaal moest eten, heb ik dus gedaan en een week later stond ik weer op 6% en woog 90 kilo. Trouwens ben jou geen uitleg schuldig, mannetje dus of je me geloofd of niet interesseert me niet ik heb het voor mekaar gekregen en anders neem je toch effe contact op met belgie...mzzl winnaar eemsmond cup tot 80 kilo.

     Comment


     • #6
      een bulk dieet van een week?? en 12kg zwaarder van droog voer,als ik jou was zou ik naar een docter gaan om die bakstenen uit je maag te laten halen!! haha, luister vriend zelfs met de meest gruwlijke kuur die je kunt verzinnen win je nog geen 12kg en mannen als siggi weten dit ook en zal in je bulk "weken"!! ook zekker geen cardio laten doen.

      probeer eens 12kg voedsel in een week naar binnen te trappen
      alleen dat zal al niet meevallen en dan mag je lichaam niks verbranden,maar goed als je super zwaar traint verbrand je niks toch?!

      Comment


      • #7
       Voor alle geinteresseerden zal ik t nog 1 keer uitleggen: Als iemand tegen me zegt dat ik moet gaan vreten omdat ik anders straks niks heb om af te dieeten dan ga ik vreten. Ik at mezelf om het uur helemaal vol, tot kotsen toe en ben in 1 week tijd 12 kg aan gekomen. En zal het je nog mooier vertellen: na de eemsmond cup( deze was op zondag, en op de weging woog ik 78 kg) ben ik in 2 dagen(voor de niet-snelle onder ons:dit is dus op dinsdag na de wedstrijd) 14 kg!!! aangekomen dus zeg niet dat t niet kan, oke weet ook wel dat je lichaam na wedstrijd alles opneemt wat t binnen krijgt maar dit staat los van de bovenbeschreven bulkweek, en trouwens wie zegt er dat je in de bulkweek cardio moet doen, ik niet!! De week erna staat er!!! Dus niet in de bulk. Voor sommige is dit misschien moeilijk te geloven omdat ze met een kuur nog niet zoveel in 10 weken aankomen maar mijn lichaam reageert anders op koolhydraten als iemand anders. Als ik meer ga eten schiet ik helemaal vol en alles wordt strak, ik zou zeggen probeer het zelf of doe eerst effe wat na vraag bij mensen zoals siggi voordat je andere gaat beschuldigen van dat wat ze zeggen niet kan want dat is wel heel erg makkelijk en zielig!!!!

       Comment


       • #8
        Opzich ziet het er allemaal wel ok uit dat dieet van je maar als ik jou was zou ik toch ook een multi/min. combi kopen speciaal voor sporters en zou wat meer groente en fruit eten en eventueel groene thee erbij drinken.
        En bij zo'n dieet als jij gaat volgen natuurlijk veel water bij drinken.

        [email protected]

        Comment


        • #9
         12 kilo in één week, hoeveel calorieen benut je dan. Ik zit momenteel op een dieet van 5500 -6000 calorieen per dag en dit is voor mij al schrokken zoals een beest.
         stil growing

         Comment


         • #10
          12 kilo in 1 week ,dan ben je waarschijnlijk vanaf je klooten tot je borsten uitgescheurt.Of je moet een rubbere huid hebben.
          oldpride.nl

          Comment


          • #11
           Ik zit normaal op 4000 cal. Eet om de 2/1/2 uur. 7x per dag. Ging nu om het uur mezelf voldouwen tot er niks meer bij kon, heb de cal niet geteld. Wat betreft dat uitscheuren: het enigste wat ik ervan had gemerkt was dat mijn huid zo strak stond dat het wel leek of ik heel de dag zwaar opgpomt rond liep, hoefde ook maar 1 setje voor een willekeurige spiergroep te doen en de pomp was enorm, wel een goed gevoel overigens. Ik weet niet of jullie het boek supplement revieuw kennen van Bill Philips want hier wordt ook over deze theorie geschreven en voor degene die het niet kennen lees het maar eens! mzzl

           Comment


           • #12
            Mini yates kan je me dan eens vertellen wat je zoal at om de 2 -1/2 uur.
            stil growing

            Comment


            • #13
             maaltijd 1 brinta met rozijnen en pr.poeder
             maaltijd 2 4 sneetjes brood met honing en 5 ei eiwitten + 1 banaan
             maaltijd 3 rijst met kipfilet en ananas
             maaltijd 4 zie 2
             maaltijd 5 aardappelen groenten en biefstuk
             maaltijd 6 zie 2
             maaltijd 7 zie 1

             Tijdens de bulk at ik het zelfde maar voegde gewoon elk uur een extra maaltijd toe, 1 van de bovengenoemde.

             Comment


             • #14
              12 kg ik 1 week met een een vet% toename van 2%. Daar geloof ik geen enne ****** van. Jij wou dus zeggen dat van die 12kg maar (naar boven afgerond ) maar 1kg vet is en de rest allemaal spiermassa    Heb je toen toevallig ook wat creatine geslikt? Veel vocht misschien want je bent een week later weer zon 4kg verloren.
              Heb je misschien ook nog wat fotos van die CUP ik wil wel eens zien hoe groot jij bent nu.

              Wat was dan het aantal kcal dat je vrat? En wat was de % verdeling van K,E & V??

              Groetn              Comment


              • #15
               hahaha, mini yates, is je weegschaal naar de kloten ofzo, of je vetpercentage meter in ieder geval, als dat zo was wat jij zegt zit 99% van de bodybuildingwereld (inclusief pro's) achter jouw en je dieet z'n reet aan, wat alex zegt over creatine lijkt me nog redelijk, maar zeg dat je uitzonderlijke gains met creatine maakt en je hebt zogenaamd 5 kilo erbij, dan blijft 6 kg massa over die je dan zogenaamd hebt gehaald in 1 week, sorry hoor maar dat bestaat niet (natural dan).
               "Go Hard or Go Home"
               "Welcome to The Pain Zone, This is Were We Live"

               Comment

               Sidebar top desktop

               Collapse

               Actieve discussies

               Collapse

               Working...
               X