Hey allemaal,
Ik gooi sinds kort een halve liter melk, 30g whey70 en 120g havermout in een blender, met een schep vruchtenkwark voor de smaak ( bulken hè) als ontbijt.
Maar nu las ik laatst ergens(Ben de bron zo kwijt, zal later vandaag nog wel ff kijken en hem er dan bij posten) dat ongekookte havermout niet verteerd en er de volgende dag vrolijk weer mee uitkomt tijdens je dagelijkse boodschap.
En dat aangezien het niet verteerd de koolhydraten dus nutteloos zijn.
Dus ik vroeg me af heeft iemand hier enig ervaring met ongekookte havermout en/of nuttige info betreffende dit onderwerp? Is het maar een fabeltje of is het echt onverteerbaar ongekookt?
Ik hoor graag jullie reacties!
~Kaluro
Ik gooi sinds kort een halve liter melk, 30g whey70 en 120g havermout in een blender, met een schep vruchtenkwark voor de smaak ( bulken hè) als ontbijt.
Maar nu las ik laatst ergens(Ben de bron zo kwijt, zal later vandaag nog wel ff kijken en hem er dan bij posten) dat ongekookte havermout niet verteerd en er de volgende dag vrolijk weer mee uitkomt tijdens je dagelijkse boodschap.
En dat aangezien het niet verteerd de koolhydraten dus nutteloos zijn.
Dus ik vroeg me af heeft iemand hier enig ervaring met ongekookte havermout en/of nuttige info betreffende dit onderwerp? Is het maar een fabeltje of is het echt onverteerbaar ongekookt?
Ik hoor graag jullie reacties!
~Kaluro
Comment