Zalmsnippers en dan?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zalmsnippers en dan?

    Zo af en toe krijg ik zalmsnippers van de buuf omdat ze bij een visboer werkt.

    Hoe maak ik die dingen een beetje lekker klaar?

  • #2
    Originally posted by Kevf View Post
    Zo af en toe krijg ik zalmsnippers van de buuf omdat ze bij een visboer werkt.

    Hoe maak ik die dingen een beetje lekker klaar?
    Zijn het gerookte zalmsnippers?

    Comment


    • #3
      ehhh geloof het niet?

      Comment


      • #4
        Eerst rijst koken, afgieten en even laten rusten en daarna:de snippers gewoon in een wok gooien. Eerst even aanbakken, daarna zo'n berg wokgroente erbij (die wokgroente van de AH met champignons is er lekker bij), dan de rijst erbij gooien, nog een minuutje goed heet laten worden (blijven roeren), en ziedaar uw maaltijd.
        "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

        sigpic

        "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

        Comment


        • #5
          Lekker afbakken met een beetje ketjap of iets groente en rijst tadaaa
          Who's the Chef

          Comment


          • #6
            tnx heren! Hoe lang is het trouwens ongeveer houdbaar in de koelkast?

            Comment


            • #7
              Is het gerookte of rauwe Kevf? gerookte is een stuk langer houdbaar dan rauwe zalm! Mits je het goed afdekt natuurlijk


              grtz.
              Shut Up And Squat!!! Status: Cutten

              Comment


              • #8
                hoe lang houdbaar.....?

                ligt een beetje aan de staat waarin je het krijgt
                maar 2-3 dagen zou moeten lukken in de koelkast

                als je ze eerst kookt (pocheerd) kun je ze nog een paar dagen langer bewaren.

                en natuurlijk invriezen

                Comment


                • #9
                  gerookte zalmsnippers?

                  ik zou die buurvrouw maar af en toe een bosje bloemen geven man dat is de perfecte voeding. Niks bakken, gewoon opeten op brood zalig gewoon, weet je wat dat kost bij de visboer? Vol met eiwitten het water loopt me nu al in de mond.

                  Comment


                  • #10
                    Had ik maar zo'n buurvrouw..
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    Working...
                    X