Beste lezers,
Ik hoor van veel mensen dat zij bijvoorbeeld 2 x per week al het vlees bakken/grillen/koken voor een hele week.
Mijn vraag is of dit wel te doen is kwa houdbaarheid/hygiene?
Ik neem aan dat jullie het eerst grillen/koken en dan in de koelkast bewaren.
Vervolgens opwarmen in de micro en voila een stuk kip/vis of wat dan ook.
Ik doe het namelijk elke ochtend en begin er een hekel aan te krijgen.
Daarnaast, Klopt het dat, het opwarmen van groenten in de magnetron ervoor zorgt dat de structuur veranderd en vitaminen vergaan????
Ik hoor van veel mensen dat zij bijvoorbeeld 2 x per week al het vlees bakken/grillen/koken voor een hele week.
Mijn vraag is of dit wel te doen is kwa houdbaarheid/hygiene?
Ik neem aan dat jullie het eerst grillen/koken en dan in de koelkast bewaren.
Vervolgens opwarmen in de micro en voila een stuk kip/vis of wat dan ook.
Ik doe het namelijk elke ochtend en begin er een hekel aan te krijgen.
Daarnaast, Klopt het dat, het opwarmen van groenten in de magnetron ervoor zorgt dat de structuur veranderd en vitaminen vergaan????
Comment