Kipfilet..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kipfilet..

    Vraagje over kipfilet.. Ik maak elke week 5 porties Rijst,kip,groente.. Die maak ik dan van te voren en vries ik in.. Alleen nou is mijn vraag.. als ik 1kilo kipfilet in stukjes snij en het daarna bak.. dan hou ik ongeveer 500gram over.. precies genoeg voor 5 porties.. Hoe kan dit? En nu had ik afgelopen keer de kipfilet gewoon heel gelaten en later in stukjes gesneden.. en toen hield ik 2 stukken over.. Wat is de beste manier? en hoe reken ik hiervoor de voedingswaarde uit?

  • #2
    vlees slinkt altijd als je het bakt.
    Achievements comes in cans, not can'ts.

    Comment


    • #3
      Als ik zelf kip maak en invries weeg ik het af als ik het gebakken heb. En ga uit van die voedingswaarden.

      eenheid kcal E K V
      kipfilet (gebakken)100 gr.18733.40.54.7kipfilet (gebraden, beleg)100 gr.9720.002.0kipfilet (gekookt)100 gr.15129.003.0kipfilet (geroosterd)100 gr.16531.003.6kipfilet (vers)100 gr.11023.101.2


      Alles is te vinden op internet. Dit komt van calorietabel.nl
      Bis vincit, qui se vincit in victoria.

      Comment


      • #4
        kip bestaat voor een deel uit water, dat water gaat er uit bij het bakken.
        Er verdwijnenen geen calorien, dus ik zal gewoon de voedingswaarde van rauwe kipfilet plus je bakvet nemen.

        Comment


        • #5
          Originally posted by seraph1nia View Post
          kip bestaat voor een deel uit water, dat water gaat er uit bij het bakken.
          Er verdwijnenen geen calorien, dus ik zal gewoon de voedingswaarde van rauwe kipfilet plus je bakvet nemen.
          Er verdwijnen dan weliswaar geen calorieën, maar het verschilt nogal of je uitgaat van het rauwe gewicht of het gebakken gewicht.
          "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X