Hoi,
Heb nu net iets opgemerkt bij het opmaken van m'n nieuw schema. Bij vele voedingswaren verhoogt het aantal kcal als ze gekookt worden. klopt dit?
in een calorietabel stond bij wulk als ze vers zijn 137kcal / 100g en als ze gekookt zijn 275 kcal/ 100g. daarbij werden de proteinen, KH en vetten ook nog eens verdubbeld. Dat houdt toch geen steek? :/
vindt het maar raar als je voeding gewoon in water kookt dat het aantal calorieen omhoog gaat.
klopt dit?
Heb nu net iets opgemerkt bij het opmaken van m'n nieuw schema. Bij vele voedingswaren verhoogt het aantal kcal als ze gekookt worden. klopt dit?
in een calorietabel stond bij wulk als ze vers zijn 137kcal / 100g en als ze gekookt zijn 275 kcal/ 100g. daarbij werden de proteinen, KH en vetten ook nog eens verdubbeld. Dat houdt toch geen steek? :/
vindt het maar raar als je voeding gewoon in water kookt dat het aantal calorieen omhoog gaat.
klopt dit?
Comment