Originally posted by Bilo
View Post
Kogelbiefstuk nu in aanbieding bij AH
Collapse
X
-
Originally posted by Osterich View PostZou je eens een topic willen openen over alle vleesstukken, Mosco?
En heb jij ook verstand van zaken mbt gelijmd en niet gelijmd vlees?
Alle stukken vlees?
Ik zal eens kijken wat ik voor je doen kan.
Gelijmd vlees zoals de varkenshaas bij de aldi en de lidl uit de vriezer!?!
Verstand heb ik daar niet van maar een beetje kennis bezit ik wel over dit onderwerp.
De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.
Comment
-
Originally posted by moscomau View PostAlle stukken vlees?
Ik zal eens kijken wat ik voor je doen kan.
Gelijmd vlees zoals de varkenshaas bij de aldi en de lidl uit de vriezer!?!
Verstand heb ik daar niet van maar een beetje kennis bezit ik wel over dit onderwerp.
Wat is nou wat, wat is vet, wat is wel goede kwaliteit en wat niet, wat is restvlees en wat niet. Welke slager is nog slechter dan de lidl..
Gelijmd vlees idd, ik heb ooit gehoord dat 99% van het vlees aan elkaar gelijmd is omdat er slechts 1% echt uit een stuk wordt gesneden en dan de rest aan elkaar gelijmd om eenzelfde mooi stukje vlees te creeren.http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen
Comment
-
Originally posted by Osterich View PostNou ja ik ben wel nieuwsgierig naar de verhalen en tips van iemand die er verstand van heeft.
Wat is nou wat, wat is vet, wat is wel goede kwaliteit en wat niet, wat is restvlees en wat niet. Welke slager is nog slechter dan de lidl..
Gelijmd vlees idd, ik heb ooit gehoord dat 99% van het vlees aan elkaar gelijmd is omdat er slechts 1% echt uit een stuk wordt gesneden en dan de rest aan elkaar gelijmd om eenzelfde mooi stukje vlees te creeren.
Ahum, nee een rund is groot zat om een paar hele flinke lappen van te snijden.
Dat lijmen gebeurd in de vlees fabrieken die inderdaad van kleinere stukjes een ''mooi'' stukje vlees maken.
Je kan dit altijd herkennen aan de draad van het vlees.
Als die niet een kant op lopen maar meerdere en je kan het uit elkaar trekken.
Dan is het vlees gelijmd.
Dit zal je bij de slager niet tegen komen zelfs niet bij de slechtere.
De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.
Comment
-
Originally posted by shuriv View PostIk heb ook 2 plakken biefstuk op het aanrecht liggen die ik zo ga klaarmaken. Hoe bereiden jullie je biefstuk? kruiden? baktijd?
Dan de gaspit iets lager zetten en om en om bakken.
3 min per kant, dit varieert natuurlijk per dikte.
En na het dicht schroeien pas kruiden met peper en zout.
Dit om onttrekking van vocht te voorkomen.
De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.
Comment
Sidebar top desktop
Collapse
Actieve discussies
Collapse
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzSinds afgelopen woensdag ochtend wat last van m'n schouders (voorkant). Begon rechts, dacht gewoon verkeerd gelegen. Gewoon getraind, ging prima >...
-
Kanaal: Trainingslogjes
36 minutes ago -
-
door arielwilsonAcademic research work requires critical thinking, systematic analysis and well-structured writing as is the case with a PhD program. Public and PhD thesis...
-
Kanaal: Algemeen
4 uur geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 125kg 1x (PR'!, uitvoering kon iets netter, dus opschonen komende weken)
- 105kg 1x
...-
Kanaal: Trainingslogjes
3 dagen geleden -
-
door akashsinghA Reiki Healing Course gives you a great chance to learn how to use energy healing for your well-being. This course will show you how to tap into universal...3 dagen geleden
-
door flotillaiotWhite labeling has become a popular trend in the fleet management industry, allowing companies to rebrand products from other manufacturers and sell them...4 dagen geleden
-
door flotillaiotGary B Flom Saudi arabia is a name synonymous with success in the automotive and mobility industries, but his achievements extend far beyond the boardroom....4 dagen geleden
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining D
Safety bar goodmorning:
- 82.5kg 2x
1 sec paused safety bar squat:
- 80kg 6x
Wide grip bent...-
Kanaal: Trainingslogjes
5 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Zercher squat:
- 110kg 2x
- 60kg 4x (1 sec paused)
Safety bar back extension:
- 27kg 11x
...-
Kanaal: Trainingslogjes
6 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Horse stance:
- 25kg 90 seconden
Tempo standing calf raise:
- BW + 75kg 12x (2 sec hold en stretch)...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
Tag Cloud
Collapse
Comment