verschil tussen kipshoarma en (kipfilet gebakken)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • verschil tussen kipshoarma en (kipfilet gebakken)

    Mijn vraag wat is nou het grooste verschil tussen kipshoarma en kipfillet gebakken, qua voedings stoffen (eitwitten,vetten, koolhydraten)

    - punt bij shoarma zijn ook de kruiden volgens mij, zit er verder nog een groot verschil in?

    Mvg

  • #2
    Het lijkt me veel vetter.

    Geen idee wat er allemaal in kipshoarma vlees zit. Maar er zit ongetwijfeld meer in dan alleen kruiden.

    Je kan natuurlijk altijd gewoon zelf kipfilet in reepjes snijden en met kruiden bakken. Dan zit je zeker goed.
    Fear is the mind killer

    Comment


    • #3
      In de gekruide variant zit vaak veel zout. Net als in de zakjes shoarmakruiden.
      Als ik shoarma eet doe ik kipfilet in kleine stukjes in de ketjap marinade, half dagje laten intrekken, en daarna smullen maar.

      Ketjap zit overigens ook zout in.
      Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
      Go heavy or go home!

      Comment


      • #4
        Als je shoarma bij een shoarma tent haalt zit er ook een hele hoop vet tussen.
        Who's the Chef

        Comment


        • #5
          Lamsvlees is sowieso vaak vet.
          Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
          Go heavy or go home!

          Comment


          • #6
            Ja klopt lamsvlees is redelijk vet, maar in vergelijking met kip(shoarma).

            Is kip shoarma dus rijker aan eiwitten en bevat minder vetten?

            dus beter /gezonder?

            Comment


            • #7
              Ja tuurlijk, kip is kip en lam is lam. de verschillen zijn obvious.
              Bodyweight: 93,3kg, 11-12%. Height: 1,95m.

              Comment

              Sidebar top desktop

              Collapse

              Actieve discussies

              Collapse

              Working...
              X