Ketchup

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    doe mij maar goeie ouwe heinz tomatuh ketshupp

    Comment


    • #32
      appelmoes ftw ?
      ''It's ok if you're scared. So am I. But we're scared for different reasons. I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become. Look at me. I won't let myself end where I started. I won't let myself finish where I began..''

      Comment


      • #33
        Originally posted by Limit View Post
        appelmoes ftw ?
        appelmoes is een suikerbom, laat dat maar achterwegen

        Comment


        • #34
          Huisgemaakte ketchup.

          1 blik tomaten (400 g)- 5 tl citroensap- 1 tl paprikapoeder- 0.25 tl koriander- 0.25 tl gemberpoeder- snufje kaneel- peper en zout- 1 laurierblaadje- evt. beetje suiker/zoetstof

          Zorg vooraf voor een goed met kokend water schoongespoelde fles of pot om deze tomatenketchup in te doen. Snijd de tomaten in kleine stukjes en laat ze in hun eigen sap gaarkoken.Voeg het citroensap toe. Voeg de kruiden toe en laat deze met de tomaten op een zacht vuurtje verder keken. Laat het geheel inkoken totdat de saus de gewenste dikte heeft en verwijder het laurierblad. Pureer of gebruik deze ketchup met stukjes. Omdat geen suiker is toegevoegd als conserveermiddel is deze rode ketchup, vers, beperkt houdbaar. (in de koeling max. 7 dagen) Je kunt het ook invriezen.

          Van het www geplukt.

          Comment


          • #35
            Lekkah

            Comment

            Sidebar top desktop

            Collapse

            Actieve discussies

            Collapse

            Working...
            X