Tip: wijnazijn.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tip: wijnazijn.

    hallo allemaal,

    voeg wat wijnazijn toe aan koolydraatrijk voedsel.
    er is uit onderzoek gebleken dat dit de GI van koolydraat rijk voedsel met zo'n 30% verlaagd!!

    je kunt er voor kiezen een theelepel in je mond te gieten. maar op een broodje met tonijn is het zelfs erg lekker.
    “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

  • #2
    Bah!

    Heb je de bron?

    Comment


    • #3
      Niet teveel focussen op de GI verlagen, zo belangrijk is dit niet. In het voorbeeld dat je geeft, brood met tonijn, wordt de GI van brood ook al verlaagt door de tonijn. Maar lekker kan het wel zijn bij tonijn, of als vinaigrette met wat olijfolie enz.

      Appelazijn schijnt ook goed te werken btw.
      @ ketIF

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X