Bereidings verschillen = KCAL verschillen?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bereidings verschillen = KCAL verschillen?

    Ik zit in de cut en om het allemaal vol tehouden wil ik variatie
    er in brengen zonder van het pad af tegaan.

    Door bepaalde producten anders voor tebereiden is mijn inziens
    een hulpmiddel.

    Zalm is er een groot verschil tussen een moot gegrilde zalm op
    de bakplaat en een die gerookte zalm in plakjes?

    Zijn er verschillen tussen een gekookt ei, omelet of roerei?


  • #2
    ligt eraan gekookte ei gebruik je warm water.. omelet of roerei kan zonder maar vaak gebruik je wel iets van boter/olie dus dat moet je dan wel meerekenen, als je heeeel streng bezig bent
    Een dag niet getraind...

    Comment


    • #3
      Zoals Frankey zegt, die olijfolie of boter moet je zeker meerekenen
      Gebruik anders eens PAM spray, 0 kcal en ideaal om te gebruiken met koken.

      linkie

      Comment


      • #4
        Dat tussen gerookte zalm en gegrilde zalm snap ik niet helemaal.. Of gril je zalm meestal in folie? Dan blijven alle stoffen erin zitten.. terwijl bij roken een deel eruit druppelt.
        In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

        If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

        Comment


        • #5
          Maakt niet uit denk ik, je verliest enkel vocht dacht ik.
          Ik denk niet dat je macronutriënten verliest..
          On a long road to insanity.

          SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X