Havermout

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Verder eet ik bijna elke trainingsdag wel havermout of brinta

    Comment


    • #32
      Originally posted by marnop View Post
      Wat snap je er niet aan dan?
      Ik vind havermout vieze rommel en jij zegt dat ik niet weet waar ik het over heb........dus zeg ik weer, dacht dat het over havermout ging , sorry....blijkbaar over iets anders......

      nog niet?
      mengen met whey en melk/water? gewoon keel open en erin gooien, doe zelf crownfield volkoren ontbijt, goed spul joh(LIDL)
      189 94KG 12%, Goal: 100KG 10% || DL: 3X145 BP: 3X92.5 SQ:3X120
      Obsessie is niets meer dan een woord wat luilakken gebruiken voor mensen met toewijding.

      Comment


      • #33
        verbaasd mij eigenlijk hoeveel mensen er brood eten!
        marnop, brood boven havermout =D ik vind brood ook lekkerder maar is zeker en vast niet gezonder!
        en meestal zit er varkensvet in brood zo blijft het langer vers! (en is goedkoper dan de andere vetstoffen)
        ook zitten er verbeteraars in zodat de bakker alle dagen tot het zelfde brood komt, hoewel de granen, melen en bloem dikwijls veranderen omdat weer een grote invloed speelt...

        geen brood voor mij, neem het aan van een bakker

        Comment


        • #34
          op een gegeven moment at ik 2 maanden geen brood meer

          helemaal geen verschil gemerkt

          Comment


          • #35
            Eet zo'n 200-300 gr brinta per dag, havermout krijg je er bij mij niet in.
            Auteur van Bonds Androgene Anabole Steroïden (ISBN: 978-90-824123-0-7, peterbond.nl).

            Comment


            • #36
              Originally posted by Viranelly View Post
              goeie trollpost weer

              .
              Inderdaad, hij doet niet anders.
              Beetje een irritant mannetje.

              @leek: en knackebröt? Zelfde verhaal?
              "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

              Comment


              • #37
                Lekker man, havermout. Gewoon met water, en even koken.
                Ik werk dat makkelijker naar binnen dan de rest van mijn ontbijt.

                Van brinta heb ik veel sneller weer honger, dan zit ik met een uurtje alweer met een knorrende maag.
                Last edited by Patricia86; 01-10-2011, 07:19.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by leek View Post
                  verbaasd mij eigenlijk hoeveel mensen er brood eten!
                  marnop, brood boven havermout =D ik vind brood ook lekkerder maar is zeker en vast niet gezonder!
                  en meestal zit er varkensvet in brood zo blijft het langer vers! (en is goedkoper dan de andere vetstoffen)
                  ook zitten er verbeteraars in zodat de bakker alle dagen tot het zelfde brood komt, hoewel de granen, melen en bloem dikwijls veranderen omdat weer een grote invloed speelt...

                  geen brood voor mij, neem het aan van een bakker
                  Paarse: nooit geweten.
                  Blauwe: nooit bij stil gestaan, maar klinkt best logisch.


                  Die verbeteraars zitten niet/minder in afbakbrood, toch? Zo niet, dan is dat voor sommige mensen hier misschien interessant..

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by leek View Post
                    verbaasd mij eigenlijk hoeveel mensen er brood eten!
                    marnop, brood boven havermout =D ik vind brood ook lekkerder maar is zeker en vast niet gezonder!
                    en meestal zit er varkensvet in brood zo blijft het langer vers! (en is goedkoper dan de andere vetstoffen)
                    ook zitten er verbeteraars in zodat de bakker alle dagen tot het zelfde brood komt, hoewel de granen, melen en bloem dikwijls veranderen omdat weer een grote invloed speelt...

                    geen brood voor mij, neem het aan van een bakker
                    Nu heb je het meestal over supermarkt brood,.
                    Ik heb er nooit wat anders ingedaan zoals het hoort en wist niet eens dat sommige dit ook deden.
                    Overigens halen wij onze grondstoffen niet uit Nederland maar ergens uit Zuid Amerika (dacht ik), had te maken met dat de kwaliteit veel beter was en het weer ook constanter was.
                    Calisthenics / Street workout

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by leek View Post
                      verbaasd mij eigenlijk hoeveel mensen er brood eten!
                      marnop, brood boven havermout =D ik vind brood ook lekkerder maar is zeker en vast niet gezonder!
                      en meestal zit er varkensvet in brood zo blijft het langer vers! (en is goedkoper dan de andere vetstoffen)
                      ook zitten er verbeteraars in zodat de bakker alle dagen tot het zelfde brood komt, hoewel de granen, melen en bloem dikwijls veranderen omdat weer een grote invloed speelt...

                      geen brood voor mij, neem het aan van een bakker
                      lekker voor de vego's kunnen ze ook al geen brood meer eten :P
                      Huidig: 92.5kg, 186cm 14% (schatting adv de spiegel)
                      Doel eind 2015: 100kg
                      http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/57190-niecks-log-naar-95-kg.html

                      Comment


                      • #41
                        geen supermarkt brood gewoon brood van bij de bakker, heb bij 5verschillende bakkers gewerkt/stage gelopen iedereen gebruikte varkensvet... bij supermarkt brood (hangt af van winkel) staan soms de ingrediënten vermeld... dan is de keuze aan u

                        over de bloem en melen, is normaal al een mengeling van inlandse als buitenlandse voor de reden dat je opnoemt... om een constante kwaliteit te leveren...

                        nuja ik zeg niet dat elke bakker het gebruikt maar ik denk de meerderheid wel...

                        voor degenen die zelf hun brood maken,kan je een deel van je vetstof vervangen door yoghurt, je brood gaat zeker 2dagen vers blijven en je kan er de 3de dag ook nog van eten... kan mss een recept posten in ander topic =D ik weet niet echt de verhouding meel/vetstof/yoghurt

                        ik denk dat er genoeg alternatieven zijn voor granen/kh en ik ben gestopt met brood eten want het stilt helemaal mijn honger niet...

                        knackebröt is ook met yoghurt dacht ik dus minder erg, maar heb ik zelf nog nooit gemaakt
                        je kan dat in ikea kopen, niet? =D
                        Last edited by leek; 01-10-2011, 09:25.

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Swekie View Post
                          Vanavond na cardio melk+brinta in een shakebeker en opgedronken, beviel best goed. Morgen als post workout met een beetje whey proberen.
                          Dat gaat prima, ik doe het dagelijks. Een schep brinta, een schep whey en een schep caseine in de schudfles.
                          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                          - Dave Tate

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by marnop View Post
                            Heb het op meerdere manieren geprobeerd, ook zelfs in de blender gegooid en vermalen en ook gemengd met brinta en van alles.....vind het helemaal niks.

                            Net als magere kwark, vind ik ook niks, olijven ook niet en wijn ook niet. Wil er ook niet eens aan wennen. hahaha
                            Tja, wijn ... Het ruikt naar azijn vermengt met kattenpis en hoewel ik niet van plan ben dat laatste te drinken smaakt het waarschijnlijk hetzelfde. Meer dan de helft van de mensen die het drinken vinden het niet eens lekker en willen interessant doen.
                            Last edited by inferno_0666; 01-10-2011, 09:46.
                            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                            - Dave Tate

                            Comment


                            • #44
                              recept in nieuw topic...


                              http://forum.bodynet.nl/recepten/487...d-yoghurt.html


                              ik lust ook geen wijn, is ook niks aan liever gewoon druivensap dan, als het dan alcohol mag zijn dan is het bier! moet ook wel met mijn job =D

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by leek View Post
                                knackebröt is ook met yoghurt dacht ik dus minder erg, maar heb ik zelf nog nooit gemaakt
                                je kan dat in ikea kopen, niet? =D

                                Ik koop dat gewoon in de supermarkt, van de Wasa ofzo....
                                "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X