Cottage cheese

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cottage cheese

    Hey BN,

    Cottage cheese bevat veel eiwitten en weinig koolhydraten. Alleen smaak het naar 3x niks.

    Hoe maken jullie dit product lekkerder? En is het een product die je elke dag kan eten? Dit omdat ik op het internet verschillende dingen lees.

    Mvg

    Nocerino
    "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

  • #2
    Eten kreng. Er zijn hier al zat topic over geweest
    Lid van de 200 club

    Comment


    • #3
      ik heb het net gegoogled en ik zie veel varianten met stukjes fruit erin

      Comment


      • #4
        Pleur er dan wat Light ranja bij in of stukjes aardbei bv..

        @Driesmertens Die standaard zo verwerkt zijn hebben veel slechtere voedingswaarden..
        In adaptation we trust

        Deadlift 285 kilo
        Squat 230 kilo
        Bankdrukken 137.5 kilo
        Powerlift totaal 652.5 kilo

        Mijn trainingslog

        Comment


        • #5
          Mixen met tomaat en basilicum en het is zowaar erg lekker. Ik gebruik het ook wel eens door de tonijnen met wat augurk.

          Comment


          • #6
            Hmm, voor het eerst in 2 jaar dat ik hoor dat iemand hem hartig maakt in plaats van zoet.
            Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

            Comment


            • #7
              zou het gwoon bij kwark houden.
              Mind is everything.

              Comment


              • #8
                Originally posted by resike View Post
                zou het gwoon bij kwark houden.
                Ik weet niet of TS uit belgie komt, maar voor zover ik weet heb je daar geen kwark enkel deze variant die de belgen platte kaas noemen..
                In adaptation we trust

                Deadlift 285 kilo
                Squat 230 kilo
                Bankdrukken 137.5 kilo
                Powerlift totaal 652.5 kilo

                Mijn trainingslog

                Comment


                • #9
                  zelfde als met huttekase: tijm, peper, zout, olijfolie (goeie !) en limoenrasp.
                  Heerlijk met gekookte bietjes....

                  Comment


                  • #10
                    Oeps dubbelpost

                    Comment


                    • #11
                      Heeft wel smaak vind ik, gewoon puur, hartstikke lekker
                      Anders met kipfilet of komkommer...

                      Comment


                      • #12
                        Ja ik eet het altijd samen met kipfilet
                        bp 1x 150 kg dl 1 x 240 kg sq 1x 220 kg

                        Comment


                        • #13
                          Is juist makkelijk als er weinig smaak aan zit, dan kan je de smaak makkelijk beïnvloeden
                          Passion is: pushing yourself when no one else is around

                          Comment


                          • #14
                            Het is indd. niet heel erg lekker. Ik eet het altijd met een tomaatje erdoor en italiaanse keuken kruiden(basilicum e.d.)
                            voor de rest gewoon doorbijten.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Iguana View Post
                              Ik weet niet of TS uit belgie komt, maar voor zover ik weet heb je daar geen kwark enkel deze variant die de belgen platte kaas noemen..
                              kwark en platte kaas zijn identiek hetzelfde...
                              Pain is just weakness leaving the body...

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X