Het perfecte cut schema?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Het perfecte cut schema?

    Geachte dames en heren,

    Ik ben sinds 4 jaar actief bezig met fitness, momenteel ben ik met mijn eerste cut bezig.Ik heb echter nog een hoop vragen betreffende mijn huidige cut-eetschema:

    6:00
    - eiwitshake + kom havermout

    9:30
    - Banaan+ 10 Rijstwafels met 150 gr kipfilet.

    12:00
    - 100 gram rijst(gekookt) + 100 gram broccoli+ 200 gram kip

    15:00
    - 100 gram rijst(gekookt)+ 100 gram broccoli + 200 gram kip

    18:00
    - wat de pot schaft. (altijd rijst, pasta of aardappelen + rund of gevogelte)

    21:00
    - 150 gram tonijn (waterbasis) + salade

    22:30
    - 500 gram magere kwark

    Mijn statistieken zijn:
    88 KG
    8/9% lichaamsvet
    1,85 cm

    Wat zijn jullie ideeën betreffende dit cut-schema gezien mijn statistieken? Het idee achter dit schema is zoveel mogelijk vet verlies en zo min mogelijk kracht/spierverlies.

  • #2
    Hoi welkom. Als je nu op 8/9% zit ben ik bang dat je lager in je carbs zult moeten. echter wat je ook kan doen is koolhydraat schommelen dit helpt zeker als je al op 8/9 zit

    Comment


    • #3
      Als jij op 8 a 9 % zou zitten en nog het idee hebt dat je veel vet zou moeten verliezen lijkt het me bijna dat je jezelf echt heel verkeerd inschat.

      Zit waarschijnlijk wel wat hoger dus
      "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

      Comment


      • #4
        Originally posted by FitnessBoer View Post
        Als jij op 8 a 9 % zou zitten en nog het idee hebt dat je veel vet zou moeten verliezen lijkt het me bijna dat je jezelf echt heel verkeerd inschat.

        Zit waarschijnlijk wel wat hoger dus
        Dit kan inderdaad ook.

        @TS hoe heb je de meting gedaan (beter gezegd laten doen jezelf meten gaat niet)

        Comment


        • #5
          Misschien ook handig om erbij te zetten wat je EKV waarden zijn.
          All time PRs: 195/135/232,5
          Meet PRs: 185/132,5/232,5

          Comment


          • #6
            Originally posted by FitnessBoer View Post
            Als jij op 8 a 9 % zou zitten en nog het idee hebt dat je veel vet zou moeten verliezen lijkt het me bijna dat je jezelf echt heel verkeerd inschat.

            Zit waarschijnlijk wel wat hoger dus
            Originally posted by Mushrambo View Post
            Misschien ook handig om erbij te zetten wat je EKV waarden zijn.
            Hiermee is voor nu alles gezegd. Hoe kom je bij je vetpercentage? Waarom wil je cutten als je op 8/9 % staat? En laat die voedingswaardes zien...

            Comment


            • #7
              Beste allemaal, de meting heb ik laten doen door een personal trainer. Die maakte gebruik van een tang waarmee je het vet meet op verschillende plekken en vervolgens de gegevens uitleest van een tabel.

              Wat ik ook gelezen heb is dat het soms nodig om een dag laag in je koolhydraten te gaan zitten en dan hoog in je "gezonde" vetten te gaan zitten en omgedraaid. Hoe zit dat precies? En hoe zit dit met rustdagen, dan juist hoog in vetten of koolhydraten??

              Comment


              • #8
                Ik denk dat je gewoon even verder moet lezen als je andwoord wil of dit cut schema goed is, Nee
                warroom lees en verdiep je in je schema / doel en je vind het andwoord snel er zijn zo veel manieren van carbs verhogen verlagen toch is dit iets wat je zelf moet ervaren

                Comment


                • #9
                  Originally posted by royke23 View Post
                  Beste allemaal, de meting heb ik laten doen door een personal trainer. Die maakte gebruik van een tang waarmee je het vet meet op verschillende plekken en vervolgens de gegevens uitleest van een tabel.

                  Wat ik ook gelezen heb is dat het soms nodig om een dag laag in je koolhydraten te gaan zitten en dan hoog in je "gezonde" vetten te gaan zitten en omgedraaid. Hoe zit dat precies? En hoe zit dit met rustdagen, dan juist hoog in vetten of koolhydraten??
                  Waarom wil je dieper dan 8% cutten?

                  Neem hier eens een kijkje:

                  http://forum.bodynet.nl/trainingssch...cut-guide.html

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X