Kurkdroge kip

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Zoete aardappel is koud ook lekker als het om de carbs gaat. 20-30 min in de oven van 180 graden of puree ervan maken nadat je het gekookt hebt, wat je lekker vindt
    Food is an important part of a balanced diet.
    ~Fran Lebowitz

    Comment


    • #17
      Je kan in elk bakje een oliebol leggen, goed bulkvoer.


      Oke.
      Als je de rijst saai/droog vindt kan je er een keer nasi van maken. Gewoon zo'n zakje door heen gooien. Geeft het wat meer smaak. Bij de supermarkten heb je al zo'n cheap zakje voor 20-30 cent.

      Comment


      • #18
        Originally posted by gentjuh View Post
        Beste lezer,

        hoe doen jullie dit nou? Als ik mijn meals prep doe ik dit voor vijf dagen, maar als ik de kip met rijst uit de vriezer haal is het niet meer te vreten, ik heb minstens een liter water nodig om het weg te krijgen..
        heeft iemand een idee hiervoor?
        Brood?
        DIVIDE ET IMPERA

        Comment


        • #19
          ik maak altijd chili con carne voor een week. is ook wel met rijst maar is een topper!

          Comment


          • #20
            Originally posted by gentjuh View Post
            Kippendijen? is dat alleen verkrijgbaar bij een slager?
            en inferno, Kip is toch maar twee dagen houdbaar in de koelkast als het gebakken is??
            Kippendijen zijn overal verkrijgbaar, teminste bij alle supermarkten etc. En nee je kan kip wel wat langer houden als je het gewoon een een bakje of zakje ofsow doet kan dat wel een dagje of 3 a 4 volgens mij.

            Comment


            • #21
              Originally posted by zapdis View Post
              Anders de kant-en-klare kipfiletblokjes van musclemeat eens proberen, die zijn echt goed te eten i.t.t kipfilet uit de supermarkt die een dag na bereiden al een hele andere smaak krijgen.
              Originally posted by zapdis View Post
              Heb ik nog nooit eerder last van gehad en heb toch al wel 100kg+ kip besteld daar. Alleen als ik hem ontdooi in de magnetron is die wat droger, maarja das logisch
              Dus ben je verplicht om het koud op te eten.
              Da's voor mij geen optie bij het avondeten.

              Zodra je het opwarmt, trekt het vocht eruit omdat er geen zetmeel is toegevoegd.
              En het is voorgekookt ipv gebakken.
              Voor mij kan het absoluut niet tippen aan zelfgebakken kip.
              DIVIDE ET IMPERA

              Comment


              • #22
                Originally posted by rain View Post
                Dus ben je verplicht om het koud op te eten.
                Da's voor mij geen optie bij het avondeten.

                Zodra je het opwarmt, trekt het vocht eruit omdat er geen zetmeel is toegevoegd.
                En het is voorgekookt ipv gebakken.
                Voor mij kan het absoluut niet tippen aan zelfgebakken kip.
                Ik bedoelde dat het bij mij droog wordt als ik hem rechtstreeks uit de diepvries haal en meteen in de magnetron ontdooi. Als je het eerst rustig laat ontdooien in de koelkast o.i.d en daarna opwarmt vind ik hem niet droog. Misschien doe jij hem wel te lang in de magnetron?
                Maar dat ik de kip van musclemeat lekkerder vind dan die van uit de supermarkt kan ook aan mijn kip-bak-kunsten liggen

                Comment


                • #23
                  Rijst opwarmen in een magnetron? Beetje water over de rijst besprenkelen (niet te veel, anders blijft het liggen in het bakje) en dan opwarmen. Af en toe doe ik een stuk huishoudfolie over mijn bord en dan prik ik wat gaatjes met een vork. Werkt ook, maar water is beter. Succes!
                  " Sky high stacks " - Jesse Pinkman

                  Comment


                  • #24
                    wat minder lang bakken voordat je het invriest.
                    moet nog sappig van binnen zijn, het gaard nog na als het staat af te koelen. ik vries per 4 weken al mijn bereidde kip en rijst in. en heb echt geen droge kip ^^

                    Comment


                    • #25
                      Nou bedankt voor de tips guys! zal het eens uitproberen

                      Comment


                      • #26
                        Ik eet gewoon.
                        Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by pescatore View Post
                          Ik eet gewoon.
                          Jij vroeg pas nog of wij ideeën wilden aandragen voor nieuwe artikelen op jouw website.
                          Maar lijkt'Hoe overleef ik in godsnaam een wedstrijdprep'?jou niet interessant?
                          DIVIDE ET IMPERA

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by rain View Post
                            Jij vroeg pas nog of wij ideeën wilden aandragen voor nieuwe artikelen op jouw website.
                            Maar lijkt'Hoe overleef ik in godsnaam een wedstrijdprep'?jou niet interessant?
                            Het zou helemaal leuk zijn als hij zelf aan een wedstrijd zou meedoen, want dan is het allemmaal veel geloofwaardiger. En alles zo nauwkeurig mogelijk loggen. Niet alleen training en voeding, maar ook de zeer heftige emoties die hij moet doorstaan.
                            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                            - Dave Tate

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Beachboy View Post
                              wat minder lang bakken voordat je het invriest.
                              moet nog sappig van binnen zijn, het gaard nog na als het staat af te koelen. ik vries per 4 weken al mijn bereidde kip en rijst in. en heb echt geen droge kip ^^
                              Jij kookt gelijk voor een hele maand? Jezus dan moet je wel een grote vriezer hebben. Lijkt mij kut om iedere dag tupperware magnetronvreten te eten
                              BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by rain View Post
                                Jij vroeg pas nog of wij ideeën wilden aandragen voor nieuwe artikelen op jouw website.
                                Maar lijkt'Hoe overleef ik in godsnaam een wedstrijdprep'?jou niet interessant?
                                Originally posted by inferno_0666 View Post
                                Het zou helemaal leuk zijn als hij zelf aan een wedstrijd zou meedoen, want dan is het allemmaal veel geloofwaardiger. En alles zo nauwkeurig mogelijk loggen. Niet alleen training en voeding, maar ook de zeer heftige emoties die hij moet doorstaan.
                                Is niks voor mij mannen. Ik ontbeer het talent, de kennis, the sheer grit en het doorzettingsvermogen om zoiets te doorstaan. De glory waar velen van dromen zal nooit de mijne zijn. Nooit zal ik als een diamond getoogd in een string schitteren in bruiningscreme voor een zaal vol met peers
                                Last edited by pescatore; 05-01-2016, 19:24.
                                Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X