suiker

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • suiker

    ff een vraagje

    volg een voedingsschema (spieropbouwend dieet) met veel kwark, yoghurt en die troep. ik krijg dit echter niet binnen zonder suiker (ongeveer 5suikertjes/dag). in welke mate is dit nefast voor mijn schema. en hoe kan ik dit oplossen??

    grtz laurent

  • #2
    op te lossen door:

    magere fruit kwark (maja is wel weer duurder, 500 gr. gewone magere kwark is ong. 70 cent maar 500 gr. aardbij of perzik magere kwark is alweer 1,35 )

    je kan proberen er honing, krenten/rozijnen doorheen te doen maja deze bevatten ook veel suikers.

    ik doe er zelf altijd 1/2 stukken fruit doorheen..als appel of nectarine kleine gesneden.

    Comment


    • #3
      thx spiros,

      fruitkwark lijkt me wel wat.

      Comment


      • #4
        Vergeet niet dat als beginneling je niet meteen moet overstappen naar bepaalde producten (zijnde hier magere kwark, etc.). Je moet hierin groeien en uiteindelijk tot je eigen maken. Probeer variaties van de producten zoals hierboven staat aangegeven. Gooi er af en toe wat fruit bij.

        Comment


        • #5
          Candarel? Suikervervanger?

          Comment


          • #6
            kan ook maar ik vind persoon gewoon suiker bij de magere kwark in donderen erg smakeloos

            krijgt de kwark alleen maar een slechete smaak door, tenzij je er echt veel suiker bij doet !


            en dat is met nep of echte suiker gewoon niet goed.


            kan je beter fruit in stukjes of rozijnen ofzo erbij doen

            als je echt hopeloos bent kan je er pure chocolade vlokken doorheen gooien maja...

            Comment


            • #7
              Ik vind 1 lepel honing al wonderen doen door de Franse kwark.
              We blijven als groep werken aan het 'whey-gevoel'.

              Comment


              • #8
                Wat je ook kan doen is ananas (op eigen sap of verse) door je kwark doen. Heb je gelijk de positieve effecten van bromealine (enzym wat eiwit helpt verteren).

                Zelf eet ik kwark altijd gewoon zo uit het bakje, vind het zelfs lekker. Maarja er zijn ook mensen die tonijn zo uit het blikje eten, dat vind ik dan weer echt goor.

                @Mr. Symmetry: franse kwark is gewone kwark aangelengd met water. Het is ook duurder dan gewone kwark. Je betaald dus voor het water.
                Wat ik zou doen is gewone kwark kopen en dat aanlengen met melk of water.
                Voordeel van gewone kwark kopen is ook dat je van die vierkante bakjes kan kopen wat een stuk minder plek inneemt in de koelkast!
                Shitty food will make you look like shit.

                http://www.pro-active-medicine.nl

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                Working...
                X