Wat is het verschil?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wat is het verschil?

    Na het bakken/braden/roosteren van iets hoor ik vaak dat er dan veel meer vet in zit (vooral bij kaas hoor ik dit vaak)

    Maar wat is het verschil in voedingswaarde als ik mijn boterham zou roosteren ofniet? En met kaas gesmolten/ongesmolten. Ik kan niet veel op google vinde...

    Ben benieuwd

  • #2
    Vlees of vis kun je het beste grillen (vet druipt eruit)
    Groenten kun je het beste stomen (smaak en vitaminen/mineralen) blijven behouden)

    Als je je brood roostert behoudt het volgens mij z'n normale voedingswaarde.
    Geroosterde kaas blijft vet, denk ik. Ik maak wel's tosti's met hele magere kaas + kipfilet en dat smaakt prima.
    We blijven als groep werken aan het 'whey-gevoel'.

    Comment


    • #3
      geroosterd brood is lichter omdat het brood soepel blijft door de vochtigheid die erin zit. deels vetten

      gegrild vlees, is goed want het evt druipt eruit!

      kaas blijft hetzelfde. wat je er ook mee doet!

      Comment


      • #4
        OK THANKS VOOR DE HULP is wel handig om te weten

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X