Even een nieuw receptje wat in ieders dieet past.
Pikante zalm
4 zalmfilets
2 teentjes knoflook
citroensap
8 druppels tabasco
1 theelepel sambal badjak
4 eetlepels ketjap
1 eetlepel olijfolie
Ovenschaal invetten met olijfolie. Ketjap, sambal, tabasco, citroensap en uitgeperste knoflook door elkaar roeren en hiermee de zalm marineren. Leg de zalm in een ovenschaal en dek hem af met aluminiumfolie. Zet de schaal gedurende 15 minuten in de oven op 180 graden.
Eet smakelijk boys and girls.
Grtzzzzz Ax
Pikante zalm
4 zalmfilets
2 teentjes knoflook
citroensap
8 druppels tabasco
1 theelepel sambal badjak
4 eetlepels ketjap
1 eetlepel olijfolie
Ovenschaal invetten met olijfolie. Ketjap, sambal, tabasco, citroensap en uitgeperste knoflook door elkaar roeren en hiermee de zalm marineren. Leg de zalm in een ovenschaal en dek hem af met aluminiumfolie. Zet de schaal gedurende 15 minuten in de oven op 180 graden.
Eet smakelijk boys and girls.
Grtzzzzz Ax
Comment