Dag mensen!!
Vandaag eten we weer s thaise curry, ik vind het zo lekker (en vreselijk gezond) dat we het een x pw eten! nou komt ie dan,
wok ongeveer 2 eetlepels rode of groene curry pasta zachtjes voor 1 minuut en voeg dan 1l cocosmelk toe.
laat dit alles 3 min goed heet werden(wel roeren)
en voeg dan vervolgens (verkrijgbaar bij de lidl voor een redelijke prijs)
150 gr garnalen
150 gr rivierkreeftjes
200 gr kipfilet
100 gr lente uitjes
een pak surumi
200 gr peultjes toe.
1 rode peper. voor liefhebbers van scherp 2 tot 3
na 5 minuten een scheutje visolie erbij en dan nog eens 10 min sudderen,
ondertussen een flinke pan basmati rijst koken en na het afgieten een flinke scheut sesam olie erdoor, dit zorgt voor een heerlijke aroma!
de pan rijst en de wok op tafel en smullen maar!!
Vandaag eten we weer s thaise curry, ik vind het zo lekker (en vreselijk gezond) dat we het een x pw eten! nou komt ie dan,
wok ongeveer 2 eetlepels rode of groene curry pasta zachtjes voor 1 minuut en voeg dan 1l cocosmelk toe.
laat dit alles 3 min goed heet werden(wel roeren)
en voeg dan vervolgens (verkrijgbaar bij de lidl voor een redelijke prijs)
150 gr garnalen
150 gr rivierkreeftjes
200 gr kipfilet
100 gr lente uitjes
een pak surumi
200 gr peultjes toe.
1 rode peper. voor liefhebbers van scherp 2 tot 3
na 5 minuten een scheutje visolie erbij en dan nog eens 10 min sudderen,
ondertussen een flinke pan basmati rijst koken en na het afgieten een flinke scheut sesam olie erdoor, dit zorgt voor een heerlijke aroma!
de pan rijst en de wok op tafel en smullen maar!!
Comment