thaise curry hmmmm lekker!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • thaise curry hmmmm lekker!

    Dag mensen!!
    Vandaag eten we weer s thaise curry, ik vind het zo lekker (en vreselijk gezond) dat we het een x pw eten! nou komt ie dan,

    wok ongeveer 2 eetlepels rode of groene curry pasta zachtjes voor 1 minuut en voeg dan 1l cocosmelk toe.
    laat dit alles 3 min goed heet werden(wel roeren)
    en voeg dan vervolgens (verkrijgbaar bij de lidl voor een redelijke prijs)
    150 gr garnalen
    150 gr rivierkreeftjes
    200 gr kipfilet
    100 gr lente uitjes
    een pak surumi
    200 gr peultjes toe.
    1 rode peper. voor liefhebbers van scherp 2 tot 3
    na 5 minuten een scheutje visolie erbij en dan nog eens 10 min sudderen,

    ondertussen een flinke pan basmati rijst koken en na het afgieten een flinke scheut sesam olie erdoor, dit zorgt voor een heerlijke aroma!


    de pan rijst en de wok op tafel en smullen maar!!
    uut grunn!

  • #2
    Ziet er idd erg gezond uit
    Geniet, en drink met maten!

    Comment


    • #3
      ....En ook lekker!

      Maar tering dat zijn wel aardig wat ingrediënten. Bij het vorige gerecht hier heb ik me helemaal suf gezocht naar een stuk tonijn. Ik denk niet dat ik me hieraan ga wagen .

      Comment


      • #4
        Ben niet zo van de vis helaas, tonijn en koolvis gaat nog wel maar daar blijft het ook wel bij
        Who's the Chef

        Comment


        • #5
          Ik eet graag vis, maar die garnalen mag je in je haar smeren!Hahahahaa!
          Geniet, en drink met maten!

          Comment


          • #6
            ingredienten

            Waar koop je al die ingredienten bij de super? Zal wel bij een speciale toko zijn denk ik? Het lijkt me wel een heel lekker gerecht als ik dat zo lees! En goed van eiwitten gezien de ingredienten!

            Comment


            • #7
              De Albert Heijn heeft die dingen wel, en anders de Sligro.
              Geniet, en drink met maten!

              Comment


              • #8
                Kom nooit in de alberthijn
                Who's the Chef

                Comment


                • #9
                  ?surumi ? wat is dat? Eten ziet er lekker uit heb je een thaise vrouw ?
                  een gladde aal blijft altijd glad.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by kees View Post
                    ?surumi ? wat is dat? Eten ziet er lekker uit heb je een thaise vrouw ?
                    nee geen thaise vrouw voor mij ! surumi is een soort van krab imitatie, de echte is te duur! bestaat uit witvis en soja.. Alleen de thaise curry komt van een toko maar bij de ah of jumbo heb je het ook al is heb wel gewoon van de hollandse makelij
                    uut grunn!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by elpadrone View Post
                      nee geen thaise vrouw voor mij ! surumi is een soort van krab imitatie, de echte is te duur! bestaat uit witvis en soja.. Alleen de thaise curry komt van een toko maar bij de ah of jumbo heb je het ook al is heb wel gewoon van de hollandse makelij
                      Wel het lekkere eten maar geen massage jammer hoor.
                      een gladde aal blijft altijd glad.

                      Comment


                      • #12
                        moet je 1 liter kokosmelk toevoegen of 1 dl?

                        Het lijkt me namelijk nogal raar om eerst een liter vocht toe te voegen en daarna de kip moeten bakken.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by gais_der_german View Post
                          moet je 1 liter kokosmelk toevoegen of 1 dl?

                          Het lijkt me namelijk nogal raar om eerst een liter vocht toe te voegen en daarna de kip moeten bakken.

                          nee, eerst de kokosmelk, 1 liter, de kip kun je voorbakken maar ik voeg het er gewoon rauw bij zodat de kip lekker mals wordt. na een minuutje of tien is de kip echt wel gaar mits je de kokosmelk op het kookpunt gehad hebt. succes!
                          uut grunn!

                          Comment


                          • #14
                            Ik heb het gerecht al gemaakt, was echt heerlijk. Ik heb alleen wel eerst de kip gebakken en maar één blikje kokos (400 ml) gebruikt.

                            Het was echt heerlijk, alleen een glas water erbij is geen overbodige luxe.

                            Comment


                            • #15
                              Is het zo heet dan??
                              Geniet, en drink met maten!

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X