nodig
2 pangasius filets
1/2 ui
2 tomaten
halve ui
teentje knoflook
haricots verts
witte rijst
kook de haricots verts snij de vis in reepjes en snipper de ui
Fruit de ui aan samen met de knoflook doe de vis erbij(vis kruiden met viskruiden die je lekker vind)
kook ondertussen de witte rijst
als de vis bijna gaar is doe dan de 2 tomaten in stukjes gesneden erbij
giet de haricots verts af en doe er ook bij
geheel even op laten staan tot het gaar is
dit bij je rijst en is 2 dagen houdbaar in de koelkast
lekker makkelijk en snel op te warmen op werk is maar een suggestie
eet ze
2 pangasius filets
1/2 ui
2 tomaten
halve ui
teentje knoflook
haricots verts
witte rijst
kook de haricots verts snij de vis in reepjes en snipper de ui
Fruit de ui aan samen met de knoflook doe de vis erbij(vis kruiden met viskruiden die je lekker vind)
kook ondertussen de witte rijst
als de vis bijna gaar is doe dan de 2 tomaten in stukjes gesneden erbij
giet de haricots verts af en doe er ook bij
geheel even op laten staan tot het gaar is
dit bij je rijst en is 2 dagen houdbaar in de koelkast
lekker makkelijk en snel op te warmen op werk is maar een suggestie
eet ze
Comment