penne pasta met groene asperges , parmaham en rucula:
1/2 pak penne
creme fraiche , 2 of 3 kleine pakjes
scheutje witte wijn
sjalot
groene aspergetips
knoflook
parmaham
rucula
je snijdt de sjalot samen met de knoflook , dit zweet je even aan in de pan. dit blus je af met een klein scheutje witte wijn en laat je vervolgens bijna verdampen. dan bak je de groene asperges even mee . dan neem je 2 plakjes parmaham en die snij je in reepjes en doe je ook in de pan , even kort meebakken en dan de creme fraiche erbij. ondertussen heb je de pasta gekookt.
opdienen:
pasta op het bord , saus eroverheen , een klein handje rucula erbovenop , en de rest van de parmaham leg je er speels omheen.
1/2 pak penne
creme fraiche , 2 of 3 kleine pakjes
scheutje witte wijn
sjalot
groene aspergetips
knoflook
parmaham
rucula
je snijdt de sjalot samen met de knoflook , dit zweet je even aan in de pan. dit blus je af met een klein scheutje witte wijn en laat je vervolgens bijna verdampen. dan bak je de groene asperges even mee . dan neem je 2 plakjes parmaham en die snij je in reepjes en doe je ook in de pan , even kort meebakken en dan de creme fraiche erbij. ondertussen heb je de pasta gekookt.
opdienen:
pasta op het bord , saus eroverheen , een klein handje rucula erbovenop , en de rest van de parmaham leg je er speels omheen.
Comment