Magnetron kip, snelste manier om kip te bereiden

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    dr is echt niks mis met magnetron kip, ik doe het ook vaak. gewoon wat kruiden dr bij. heerlijk. en gewoon mals. als de kip van je niet mals is zoals veel beweren doe je het fout
    Huidig: 92.5kg, 186cm 14% (schatting adv de spiegel)
    Doel eind 2015: 100kg
    http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/57190-niecks-log-naar-95-kg.html

    Comment


    • #17
      Ondanks alle berichten tegen..

      kip op een bordje. diep bord erover heen
      3 en halve minuut op 650w in de magnetron. soms hoor je de kip ploffen.

      kip blijft lekker sappig. heerlijk mals.

      eet het nu al sinds ik het gelezen heb. ook tussendoor en op het werk. ideaal. lekker beetje ketchup erover.

      het is dat er geen karma shit is anders had je het zeker gekregen

      Comment


      • #18
        Originally posted by Posseltje View Post
        Ondanks alle berichten tegen..

        kip op een bordje. diep bord erover heen
        3 en halve minuut op 650w in de magnetron. soms hoor je de kip ploffen.

        kip blijft lekker sappig. heerlijk mals.

        eet het nu al sinds ik het gelezen heb. ook tussendoor en op het werk. ideaal. lekker beetje ketchup erover.

        het is dat er geen karma shit is anders had je het zeker gekregen
        Dit is natuurlijk wel ontdooide kip?
        Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

        Comment


        • #19
          Originally posted by laurann View Post
          Dit is natuurlijk wel ontdooide kip?

          Whahaha, wat denk je zelf?

          Hmm, ben ook niet zo'n voorstander van magnetron koken maar hecht dan wel weer waarde aan de mening van Posseltje omdat hij geen onzin lult.
          Zal het dus wellicht eens proberen.
          "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

          Comment


          • #20
            Ik ben helemaal geen fan van de magnetron meer dus probeer die zo veel mogelijk te vermijden. Eet vaak liever rijst/groente koud op dan dat ik het in de magnetron doe.
            "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

            Comment


            • #21
              Kip in de oven is veel lekkerder. Ik heb weleens kip in de magnetron geprobeerd. Dit was geen succes.

              Comment


              • #22
                ik ook,aan de hand van dit topic,maar was geen succes,net een steunzool!!!
                Ga als de sodemieter van die wipkip!!!.......nou is papa!!!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by alco View Post
                  ik ook,aan de hand van dit topic,maar was geen succes,net een steunzool!!!
                  Inderdaad. De gehele structuur naar de knoppen.

                  Comment


                  • #24
                    Was inderdaad ontdooide kip.
                    als het een zool is heb je hem er te lang ingedaaan ontdooide kip is 4 minuten 650w meer dan voldoende

                    Comment


                    • #25
                      True story Possel.. na het lezen van deze start post heb ik het maar eens geprobeerd.. guess what.. IDEAAL.. lekker mals! kdeed eerst altijd tussen de elektrische gril.. maar fak altijd gril schoonmaken.. in de gaten houden etc etc..

                      nu gewoon wachten op de ping en eten maar..
                      "The only thing worse than failing is not trying."

                      Comment


                      • #26
                        hmmm gaan de bacteriën er zo wel aan?

                        Comment


                        • #27
                          Ik hou ook niet van kip in de magnetron, laat mij er maar moeite voor doen en lekker bakken Oh en kip uit de oven is ook zeker lekker.
                          keep the focus going!

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by FitnessBoer View Post
                            Ik ben helemaal geen fan van de magnetron meer dus probeer die zo veel mogelijk te vermijden. Eet vaak liever rijst/groente koud op dan dat ik het in de magnetron doe.
                            Hier net zo

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by gaba View Post
                              snap niet helemaal wat het probleem is... heeft veel bbérs stomen ook kip ipv bakken om te voorkomen dat vitamines verloren gaan.

                              Deze manier in het filmpje stoom je het dus ook... maar dan in de magnetron.

                              Pis ik toch bijna even in mijn broek

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by Pallas View Post
                                Proef het verschil eens, dan begrijp je het probleem. Het probleem is de structuur die naar zijn grootje gaat. Alhoewel, de meeste mensen maken van kipfilet een stukje taai, droog vlees bij elke bereidingswijze die ze kiezen, misschien dat ze daarom die magnetronkipfilet lusten?
                                Ik doe het al lange tijd, als bij jou de stuctuur naar grootje gaat doe je toch echt iets verkeerd.
                                Wel genoeg water bij gedaan? Wel verse kip?

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X