Tonijn op andere wijze: kalfsfricandeau (vleeswarenafdeling of je slager) met tonijnsaus. Ook wel bekend als vitello tonato. Dit is een simpele en snelle variant, maar zeker goed te eten.
Leg rucola op een bordje.
Leg daar kalfsfricandeau op.
Maak de tonijnsaus* en giet deze er overheen.
Garneer met kappertjes en zwarte peper.
Buon appetito!
*Tonijnsaus: pureer de tonijn met citroensap, mayonaise (of yogonaise) en/of olijfolie en/of water tot je een gladde saus krijgt. Voor de liefhebbers van vissmaak: pureer er wat ansjovisfilets doorheen.
Leg rucola op een bordje.
Leg daar kalfsfricandeau op.
Maak de tonijnsaus* en giet deze er overheen.
Garneer met kappertjes en zwarte peper.
Buon appetito!
*Tonijnsaus: pureer de tonijn met citroensap, mayonaise (of yogonaise) en/of olijfolie en/of water tot je een gladde saus krijgt. Voor de liefhebbers van vissmaak: pureer er wat ansjovisfilets doorheen.
Comment