Vandaag mijn lunch gemaakt voor heel de week.
De kip in blokjes gesneden en in een marinade van Ketjap manis , tabasco en gehakte knoflook.
Dit heel de avond en nacht in de marinade laten staan.
Dan de kip , sperziebonen en champignons bakken in woksaus knoflook en koriander van Conimex.
Dit serveren met de rijst en u zit heerlijk te eten.
Voor 5 maaltijden.
500gr kip
500gr sperziebonen
bak van 400gr champignons
50ml ketjap manis
50ml woksaus
paar druppels tabasco voor in de marinade
2 theelepels gehakte knoflook
De voedingswaarde die ik heb uitgerekend hiervoor zijn:
kcal 546
eiwit 34
kh 90
vet 6
De kip in blokjes gesneden en in een marinade van Ketjap manis , tabasco en gehakte knoflook.
Dit heel de avond en nacht in de marinade laten staan.
Dan de kip , sperziebonen en champignons bakken in woksaus knoflook en koriander van Conimex.
Dit serveren met de rijst en u zit heerlijk te eten.
Voor 5 maaltijden.
500gr kip
500gr sperziebonen
bak van 400gr champignons
50ml ketjap manis
50ml woksaus
paar druppels tabasco voor in de marinade
2 theelepels gehakte knoflook
De voedingswaarde die ik heb uitgerekend hiervoor zijn:
kcal 546
eiwit 34
kh 90
vet 6
Comment