Rijst , sperziebonen , kip en champignons

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rijst , sperziebonen , kip en champignons

    Vandaag mijn lunch gemaakt voor heel de week.

    De kip in blokjes gesneden en in een marinade van Ketjap manis , tabasco en gehakte knoflook.
    Dit heel de avond en nacht in de marinade laten staan.

    Dan de kip , sperziebonen en champignons bakken in woksaus knoflook en koriander van Conimex.

    Dit serveren met de rijst en u zit heerlijk te eten.

    Voor 5 maaltijden.
    500gr kip
    500gr sperziebonen
    bak van 400gr champignons
    50ml ketjap manis
    50ml woksaus
    paar druppels tabasco voor in de marinade
    2 theelepels gehakte knoflook

    De voedingswaarde die ik heb uitgerekend hiervoor zijn:
    kcal 546
    eiwit 34
    kh 90
    vet 6

  • #2
    Ik gebruik alleen verse kruiden en gedroogde specerijen,
    Erg gezond en zonder suiker en andere troep!
    “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

    Comment


    • #3
      Ook erg lekker en nog gezonder is een marinade van olijfolie, ketjap manis, gemberpoeder, verse piri piri, knoflook. Dit minimaal 3 uur in de kipblokjes laten trekken. Zilvervliesrijst koken, dan de kipblokjes 3 minuten wokken in wokolie (geen saus toevoegen) dan de rijst nog 2 minuten meewokken. Op het laatst nog een scheutje ketjap manis er doorheen en even omgooien. Dan sperziebonen of doperwten erbij en heb je een goed maaltijd!
      'Aut Viam Inveniam, Aut Faciam'

      Comment


      • #4
        50ml ketjap Manis is 27gram suiker...

        Comment


        • #5
          Originally posted by Knulletje View Post
          50ml ketjap Manis is 27gram suiker...
          Gedeeld door 5 maaltijden is iets meer dan 5gr. Maar je hebt gelijk ik vind 50ml ook vrij veel!
          'Aut Viam Inveniam, Aut Faciam'

          Comment


          • #6
            Originally posted by Knulletje View Post
            50ml ketjap Manis is 27gram suiker...
            Beter sojasaus gebruiken?
            "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

            Comment

            Sidebar top desktop

            Collapse

            Actieve discussies

            Collapse

            Working...
            X