Kipfilet

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kipfilet

    Net even 2 kilotjes kipfilet gehaald, ben ik t aan het snijden krijg ik jeuk aan mijn handen en als je erin snijd is het vlees aan de binnenkant lichtgelig. Wat zou dit kunnen zijn?

  • #2
    Dat is vet
    focus on progression at all times, so when you are able to, load the bar.

    Comment


    • #3
      de gelige binnenkant is vet????:S

      Comment


      • #4
        kontridder word jou nou nooit moe van jezelf?
        "GTL. Gym, tan, laundry. That's what it's all about."

        Comment


        • #5
          Originally posted by Faabjan View Post
          kontridder word jou nou nooit moe van jezelf?

          Comment


          • #6
            Has man, hoe gaat het ? Lang niet gezien he. Train je nog steeds hard?

            Later,

            Comment


            • #7
              hahaahah hoe lang dan??

              Ik denk dat ik miss 5 jaar niet op t forum ben geweest
              kende jij me dan van toen?

              Comment


              • #8
                hoort niet bij recepten thuis slotje . en antw al gegeven

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                Working...
                X