Havermout pannenkoeken hmm :)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Havermout pannenkoeken hmm :)

    Hello gastenn!!

    Ik wou dit graag met jullie delen, eet dit sinds een week elke dag. Echt heerlijk en snel te bereiden.

    Havermoutpannenkoek(en)
    Doe 150ml halfvolle melk in een kom. Voeg terwijl je met een garde klopt 75g havermoutmeel toe (ultra fine oats) (Koolhydraten (alle) - Carbs | Body & Fitshop). Neem nu twee hele eieren en klop deze mee tot een mooi dik beslag.
    (Kcal 500, E30, K55 V18)

    In 10 minuutjes heb ik ze bereid en gebakken. (soms al gegeten hehe)

  • #2
    Pics? Hoeveel kun je hiermee maken? Klinkt goed, ga t eens proberen.

    Comment


    • #3
      Originally posted by T-Buser View Post
      Pics? Hoeveel kun je hiermee maken? Klinkt goed, ga t eens proberen.
      Ongeveer 3 pannenkoeken. Ik maak ze liever dun en heb redelijk kleine pan vandaar 3 pannenkoeken. Ga maar uit van 2 pannenkoeken. Maar als je meer pannenkoeken wilt kun je natuurlijk alles dubbele of drie-dubbele.

      Ik kan geen pic bijvoegen, maar zoek op google havermout pannenkoeken, dan zie je een aantal foto's.

      Laat me weten wat je er van vind uiteindelijk !

      Comment


      • #4
        @Jimmyfloyd: fijn dat je ze zo lekker vindt dat je het recept zelfs deelt met anderen.
        @ T-Buser: In een gemiddeld grote koekenpan maak je drie stuks met dit recept.

        Ikzelf vindt deze pannenkoeken lekker met hele dunne plakjes tomaat. Of een hoeveelheid suiker die ik tussen duim en wijsvinger kan knijpen (1-2g). (beiden optie's voegen ongeveer 20 kcal toe aan het gehele recept).
        More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

        Comment


        • #5
          #pancakecrew vet handig deze dingen en nog lekker ook ja.

          Zal ff foto maken.

          Comment


          • #6
            Kan toch ook zonder eiren gemaakt worden? of alleen die eiwit? dat maakt het toch zo dik
            Rainman: "Be a Sickcunt, not a sadcunt"

            Comment


            • #7
              Je kan ook gewone havermout gebruiken hoor. Als je dat even in hete melk/water laat staan, dan wordt het ook gewoon zacht. En wat kwark erdoor maakt het smeuĂŻger
              Passion is: pushing yourself when no one else is around

              Comment


              • #8
                Originally posted by Patriciaaa View Post
                Je kan ook gewone havermout gebruiken hoor. Als je dat even in hete melk/water laat staan, dan wordt het ook gewoon zacht. En wat kwark erdoor maakt het smeuĂŻger
                In die van mij is normale europlopper havermout gebruikt, melk erin, haver erin, eieren, en kloppen, niet laten staan oid en was perfect, ben ze nu aan het eten.

                en idk haci, moet je ff kijken maar denk het niet, ik dacht eerst, dit lukt nooit, maar de ei was echt het bindmiddel ofzo

                Comment


                • #9
                  Ik maak ze ook met Europopper havermoutvlokken. Gewoon een hele stapel in het weekend, dan ben ik voor de hele week voorzien. Smaken inderdaad prima en lekker voor mijn ochtend training.
                  Why so serious?

                  bench press 105 || squat 150 || deadlift 165 || MP 80

                  Comment


                  • #10
                    Ik maak het ook elke dag echt heeeerlijk heel & snel
                    ik doe

                    2 hele eieren
                    1/2 scoop eiwit poeder
                    1 scoop ultra fine oats
                    plus minus 30 ml melk
                    in pro shaker even schudden

                    pan met pam spray, en dan het beslag er in
                    deksel op de pan even half vuur..
                    omdraaien pindakaas op smeren en banaan dr op



                    HEEERLIJK!!

                    Kcal 580
                    Carbs: 58
                    fat: 23 (komt door pindakaas en eigeel)
                    protein: 35



                    4 x 90 bench
                    1 x 100 sqaut

                    Comment


                    • #11
                      vindt de havermout pannenkoeken tamelijk droog van de havermout (logisch) wat is jullie ervaring hiermee.

                      Comment


                      • #12
                        Probeer ze eens wat minder lang te bakken
                        Ernstig noh!

                        Comment


                        • #13
                          Heerlijk recept!

                          Heb ze vandaag gemaakt met een beetje brinta, omdat de havermout op was. Ook prima te eten!

                          Comment


                          • #14
                            Klopt je kan ook gewone (hele) havermout gebruiken... Dan kun je het best ff met een staafmixer er door! Dan meng je en breken de havermout vlokken!

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X