Prepmeals.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Prepmeals.

    Mischien wel leuk(weet niet of het al is)

    Voor de mensen die doen preppen wat zijn nu lekkere gerechten om alvast te maken en in de vriezer te gooien!

    Is het trouwens lekker om zoete aardappel te preppen?
    Motivation is what gets you started, persistence is what makes you succeed!!

  • #2
    meestal voor 3 dagen maak ik.

    - Kilo kipfilet. ( gesneden in blokjes).
    - 1 kilo a 1.2 roerbak groenten ( verschillende mixen ,Italiaans etc.).
    - Grote pan.
    - 4 tenen knoflook of meer .
    - kokosolie.
    - Eerst bak je de kipfilet licht bruin in de kokos olie ( olijfolie alles kan).
    - voeg je in delen de groenten toe. totdat alles slinkt.
    - als het geheel geslonken is voeg je 10 eieren toe dit bind alles en blijf je het omscheppen todat het gaar is.

    je kan het ook apart klaarmaken en verdelen maar als ik wenig tijd heb doe ik het zo.
    smaakt goed voeg hier geen zout of peper aan toe. kan wel natuurlijk.

    Comment


    • #3
      Ik doe het nooit. De reden hiervoor is omdat er makkelijk omheen te werken is. Wat ik weleens doe is groenten voorsnijden. Dus ik koop bijv een courgette, rode ui, paprika, broccoli, wortel, kastanjechampignons en hak deze fijn en maak er porties van en verdeel ze in vershouddoosjes. Vervolgens eet ik er 3-4 (soms meer) maaltijden van. Zo heb je het binnen een paar minuten vers en hoef je niet iedere keer in de keuken te gaan stoeien met planken en messen. Als je verse groenten koopt is het op die manier een paar dagen houdbaar en nog steeds kanpperig en vers.

      Wat ik trouwens wel eens doe is kip alvast snijden en dit invriezen. Een tip hiervoor om ruimte te besparen en freezerburn te voorkomen is: http://www.princess.nl/nl/producten/...er-silver.html

      Ook handig voor als je dingen in de koelkast wilt bewaren. Hij vacuumeert niet zo goed als een echt leipe die je in slagerijen en restaurants ziet dus totáál luchtvrij is het niet maar goed genoeg iig om er veel voordeel van te hebben.
      Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

      Comment


      • #4
        Ik maak kook alleen mijn eitjes in de avond voor de volgende ochtend meer niet. Dit omdat ik veel vanuit huis werk en dus alles gewoon kan koken wanneer nodig. Echter als ik een dagje weg ga doe ik wel de avond van te voren mijn rijst en kip maken.

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X