het is wel veel, maar ik vries het altijd in.
5 kilo kip ( eigenlijk is het met 3 en halve kg hamlappen en anderhalve kg spek)
1 liter ketjap manis
1 hele knoflook
1 ui
4 spaanse pepers
1 eetl sambal oelek
1 eetl ketoembar
1 eetl ve-tsin
halve eetl witte peper
wat citroensap
2 eetl bruine basterd suiker
kip in blokjes snijden, de rest fijnsnijden en bij elkaar doen.
24 a 48 uur in laten trekken, dan op stokjes zetten.
de lekkerste sate die er bestaat
eet smakelijk!!!!!
groetjes corina
5 kilo kip ( eigenlijk is het met 3 en halve kg hamlappen en anderhalve kg spek)
1 liter ketjap manis
1 hele knoflook
1 ui
4 spaanse pepers
1 eetl sambal oelek
1 eetl ketoembar
1 eetl ve-tsin
halve eetl witte peper
wat citroensap
2 eetl bruine basterd suiker
kip in blokjes snijden, de rest fijnsnijden en bij elkaar doen.
24 a 48 uur in laten trekken, dan op stokjes zetten.
de lekkerste sate die er bestaat
eet smakelijk!!!!!
groetjes corina
Comment