Ingredienten:
zout
Mihoen
preitje
2 ontvelde tomaten
3 eetlepels (arachide !! )olie
1/2 theelepels laos
250 gram roze garnalen
ketjap manis
beetje (fijngehakte) bladselderij
------------------------------------------
Bereiding:
Maak de mihoen zoals op de verpakking aangegeven.
Maak de prei schoon en snijd ze in smalle ringetjes.
Halveer de tomaten en verwijder de zaden en het vocht. Snijd het vruchtvlees in smalle reepjes, aangezien ze ontpeld zijn he
Verhit de olie en fruit de preiringetjes onder voortdurend omscheppen (doe dit dan ..ong. 4 minuutjes).
Voeg wat zout naar je eigen smaak, knoflookpoeder en laos toe.
(Roer alles goed door.)
Schep daarna de garnalen en de mihoen erdoor.
Blijf alles omscheppen tot de mihoen en de garnalen door en door warm zijn. Leg de reepjes tomaat erover en besprenkel het gerecht met ketjap manis.
Zet het vuur uit en schep hierna nog eenmaal goed om.
Dien het gerecht op in een voorverwarmde schaal. (want het wordt snel koud!)
Strooi als laatste de bladselderij erover.
(ps: Serveer de mihoen met atjar tjampoer en de atjar tauge.)
zout
Mihoen
preitje
2 ontvelde tomaten
3 eetlepels (arachide !! )olie
1/2 theelepels laos
250 gram roze garnalen
ketjap manis
beetje (fijngehakte) bladselderij
------------------------------------------
Bereiding:
Maak de mihoen zoals op de verpakking aangegeven.
Maak de prei schoon en snijd ze in smalle ringetjes.
Halveer de tomaten en verwijder de zaden en het vocht. Snijd het vruchtvlees in smalle reepjes, aangezien ze ontpeld zijn he
Verhit de olie en fruit de preiringetjes onder voortdurend omscheppen (doe dit dan ..ong. 4 minuutjes).
Voeg wat zout naar je eigen smaak, knoflookpoeder en laos toe.
(Roer alles goed door.)
Schep daarna de garnalen en de mihoen erdoor.
Blijf alles omscheppen tot de mihoen en de garnalen door en door warm zijn. Leg de reepjes tomaat erover en besprenkel het gerecht met ketjap manis.
Zet het vuur uit en schep hierna nog eenmaal goed om.
Dien het gerecht op in een voorverwarmde schaal. (want het wordt snel koud!)
Strooi als laatste de bladselderij erover.
(ps: Serveer de mihoen met atjar tjampoer en de atjar tauge.)