Simpele shake, voor de mensen die kwark nemen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Simpele shake, voor de mensen die kwark nemen

    Voor de mensen die kwark nemen:

    Nodig:
    blender
    4 aardbeien of ander fruit
    < 500 gram kwark
    100 ml water

    Gooi alles in de blender en laat het lekker goed fijn mengen. Hieruit komt een shake, vergelijkbaar met een milkshake (qua smaak en dikte). Het opmerkelijke is dat een beetje water kwark enorm verdunt..

    Grtz
    VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

  • #2
    Proberen waard

    Comment


    • #3
      logisch he dat kwark dunner word met water
      kwark is dikke yoghut je kan er ook smaakstof bij gooien
      Who's the Chef

      Comment


      • #4
        klinkt idd lekker

        Comment


        • #5
          Originally posted by been
          logisch he dat kwark dunner word met water
          kwark is dikke yoghut je kan er ook smaakstof bij gooien
          Met smaakstoffen gaat die natuurlijke smaak weer weg, en het is niet dat het zomaar een beetje dunner word.. Maar die dikte van kwark lost gewoon op tot een soort van drinkyoghurt, zelfs met nog minder water.

          Grtz
          VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

          Comment


          • #6
            klinkt lekker, gewone magere kwart smaakt niet echt lekker en hier zit verder niks slechts of ongezonds in ! zit normaal altijd met tegenzin mijn vieze kwark op te eten, denk dat dit veeeeeeeel lekkerder is !

            thanxs

            Comment


            • #7
              Ik ben op dit moment aan het kwarken
              VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

              Comment


              • #8
                Zal ik zeker es proberen,is weer es wat anders.

                @Ronnie22, 2koffielepeltjes canderel bij je kwark maakt het héél wat lekkerder.

                grtz
                getting back in shape...

                Comment


                • #9
                  smaak kwark is ook op de markt .
                  Who's the Chef

                  Comment


                  • #10
                    Ja, maar daar zit dan helaas gelijk weer een stuk meer koolhydraten en vet in en minder eiwit...

                    Comment


                    • #11
                      je kunt er ook weightgainer bij in doen voor een nog beter samenstelling en daar zit ook weer eiwit bij in.


                      dus

                      100ml water
                      500 gram kwark van de aldi zit 60 gram eiwit in
                      100gram weightganer poeder is per 100 gram 35 gram eiwit

                      dat is samen 1 kan vol shake van een blender en kan je 2 shake bekers mee vullen met shake en dat is bijna 50 gram eiwit per shake.
                      die weightgainer die ik heb is 35 gram eiwit per 100 gram poeder, maar dat verschil per weightgainer de hoeveel heid eiwitten

                      Comment


                      • #12
                        ik heb hem geprobeerd, en hij is idd zeeeer appetijtelijk!

                        Comment


                        • #13
                          kwark/fruit shake

                          ik heb het vorige week geprobeerd en neem et nu iedere avond. doe er meestal ook nog een kiwi doorheen en smaakt prima ! ik doe er trouwens i.p.v. water magere melk bij.
                          dit is veel beter te nemen dan een pak droge kwark dat was altijd met tegenzin opeten. dus thanxs.

                          Comment


                          • #14
                            VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by been View Post
                              logisch he dat kwark dunner word met water
                              kwark is dikke yoghut je kan er ook smaakstof bij gooien
                              Dextrose dus. Lekker zoet.
                              een gladde aal blijft altijd glad.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X