Natuur / as

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Natuur / as

    zit hier nu toch al een tijdje op het board en heb al vele foto's de reveu zien passeren en het verschil tussen een as gebruiker en een naturel trainer is toch groot. Sommige komen hier na een kuur 5 -8 kg aan en houden deze ook vast, ik kan me moeilijk voorstellen dat ik dat zal kunnen in een periode van laat ons zeggen 3 maanden.Wat ik wel heb is dat ik alles vast houd wat ik heb, ook al train ik een tijdje niet het geen wat ik heb hou ik.Dit heeft me de laatste tijd toch al bezig gehouden om ook eens een kuur te gebruiken, mijn maatje zal binnekort een kuurtje nemen en ben een beetje bang dat hij enorm gaat groeien en ik met lede ogen moet toekijken, soms werkt deze gedachte toch negatief op mijn training moet ik zeggen.
    Wat denken andere naturels hier van, dit board is niet goed voor ons teveel negatieve invloed
    stil growing

  • #2
    Originally posted by [b
    Citaat[/b] ]een beetje bang dat hij enorm gaat groeien en ik met lede ogen moet toekijken
    Je hebt helemaal gelijk snipke, ook al is het geen goede reden om er aan te beginnen, we blijven mens(man in ons geval) dus denk dat dat voor ons al veel telt. Er word gezegd dat een naturel trainer met voeding en training op orde, GEMIDDELD zo'n 2-4 kg per jaar aankomt. Als je dan hoort dat je in 2 maanden het viervoudige daarvan kan krijgen dan is dat zeer aanlokkelijk. Ik ondanks mn 19 jonge jaren wil het toch proberen, om sowieso een winst te hebben en dat vast te houden. Het is net als een kind verbieden om te spelen met vuur, je doet het toch vroeger of later (in mijn geval dan). En ik ben sowieso al rebels, dus ik weet al hoe het bij mij zit. Ik lees daarom ook veel over as hier en paar links die ik gekregen heb.

    En die negatieve invloed over beginnen met as
    voor dit board dacht ik: ik ga nooit aan as beginnen
    beetje tussen in dacht ik: best wel interresant...
    nu denk ik: cker weten, weet alleen niet wanneer

    maar of het nou negatieve invloed is, of je eigen keuze is waar je goed bij begeleid wordt daarover moet je zelf beslissen.
    I live to end the game

    Comment


    • #3
      Ben zelf ook naturel en ben nog steeds goed aan het groeien. Toch even iets over de invloed...

      Volgens mij heeft het gewoon te maken met je motivatie en doelstellingen. Als je motivatie groot genoeg is, en je bent lang genoeg naturel aan het klooien ga je vroeg of laat toch over op AS. Dan is het net goed dat er een board zoals het deze is zodat je tenminste degelijke info kunt vergaren voor je aan 'junk' begint.

      Het is gewoon een kwestie van motivatie.
      -Feel free... Or die trying-
      -A women's breasts are a journey, her feet are the destination-

      Comment


      • #4
        Ik ben deze zomer met dat fijne weer (waar ik persoonlij wel van hou) 5kg. afgevallen.nu probeer ik trug 6x per dag te eten want moet zeggen ik kan dat niet met zo'n temperatuur blijven eten.en denk toch ook stiekem aan trug as.
        nu snipke je moet weten als je as gebruikt verlies je meestal ook wel een beetje van je gewicht na de kuur.wat meesstal een 25-30 % is.maar toch ik blijf zeggen ik ben er niet tegen maar ook niet voor.dit is ieder zi'n eige keuze.
        dit baord heeft me ook niet beinvloed om er trug mee te beginnen,maar heeft me wel een beetje weizer gemaakt.
        greets

        Comment


        • #5
          Idd Snipke het verschil tss Natural en AAS is enorm.
          Ik weet nog goed toen ik exact 4 jaar geleden de eerste keer ging trainen en kennismaakte met de uitbater ik bijna achteroverviel van verbazing toen ik zijn indrukwekkende fysiek zag.
          Ik wist toen nog niets over voeding, aas, training etc. en de uitbater vertelde me : " we gaan jou eens flink onder handen nemen en binnen een jaar ben jij een gespierde knaap".
          In de maanden die volgden begon ik zo langzaam aan wat meer te leren over de sport en het werd me duidelijk dat ik op 1 jaartje nooit kon worden zoals al die anderen, zij trainden meestal al verscheidene jaren(minstens 6jaar).
          Nu weet ik ondertss dat ik nooit zal worden zoals die mannen, toch niet als ik blijf verderdoen zoals ik nu bezig ben. Op die 4jaar tijd heb ik 6kg gewonnen (ik ben één van die hardgainers, hehe ) en daar ben ik best wel fier op, maar het is wel frustrerend om te weten dat ik die 6kg zou kunnen winnen hebben in 3 maanden tijd.
          Ook zoals Koenkie stond ik eerst heel weigerachtig tov AAS (Ik zei zelfs tegen mezelf dat ik nooit die potten proteinen, weightgainers,... ging gebruiken ).
          Nu vind ik dat het ieders eigen keuze is, langs de ene kant vind ik het prachtig wat je met die middelen kunt bereiken, (als je natural bent en blijft zal je er nooit zo indrukwekkend uitzien. Je zal na jaren ook wel serieuze resultaten bekomen maar nooit zoals met AAS)
          Dan is er ook nog de keerzijde van de medaille : AAS zijn en blijven een drug, en zijn schadelijk voor het lichaam (maar ja, sigaretten, alcohol bvb zijn dit ook).
          Voor mezelf vind ik dat het nog te vroeg is, ik kan mijn trainingsmethoden,mijn levensstijl en voedingswijze zeker nog verbeteren zodat ik zonder AAS nog enorme vorderingen kan maken. (alhoewel ik soms weleens denk, waarom nu nog niet)
          Ik zou zeggen, blijven voorttrainen, blijven lezen over het onderwerp en dan voor jezelf besluiten of je er klaar voor bent en je zeker niet laten beinvloeden door anderen (vb je trainingspartner die gaat kuren)!

          dzjeezes, wat een uitleg!!!


          Greetz
          The wrought iron thinks itself needlessly tortured, the tempered steel blade knows why.

          Comment


          • #6
            geen enkele reactie van de as gebruikers hier, vindt ik wel spijtig want zou eens graag willen weten hoe het komt dat zij eraan begonnen zijn.
            stil growing

            Comment


            • #7
              Bewust niet Snipke je schreef; "Wat denken andere naturels hier van, dit board is niet goed voor ons,teveel negatieve invloed"

              Was zelf al met AS begonnen voor ik op dit board kwam en wist er ook redelijk wat vanaf.
              Heb er door het board wel veel over bijgeleerd moet ik zeggen.

              Greets...
              Growing is like sex you can never get enough...

              Pain is temporary...pride is forever...

              Comment


              • #8
                dat was niet zo negatief bedoeld als het overkomt ze Mr C. De vraag was eigenlijk meer bedoeld "waarom begint iemand aan as" in mijn opinie is dat gewoon om op een snelle manier groot te worden. Als ik sommige foto's hier bekijk moet ik heelaas beseffen dat ik nooit zo groot zal worden (toch niet binnen een periode van 10jaar) en dat werkt zo een beetje negatief op mijn trainingen.
                Ik wou hier zeker niet de as gebruikers hiermee tegen de borst stuiten, wanneer het zo een slechte invloed op mij zou hebben zou ik niet meer op dit board komen wat ik nog tseeds elke dag doe.

                Hoop hiermee niemand enige kwaad bezorgt te hebben.
                stil growing

                Comment


                • #9
                  Voor mij persoonlijk geldt nieuwsgierigheid. Heb ik eigenlijk met alles wat met drugs te maken heeft. Kijken wat het doet. Moet wel zeggen dat het geen wonder middel is Snipke. Je herstelt vnl een stuk sneller. Maar trainen/eten/rusten zul je toch echt hard moeten doen, anders maken die bollen geen enkel verschil.

                  Grtz

                  Comment


                  • #10
                    mijn training en voeding zit dik in orde Riki, op naturele manier ben ik ook tenslotte 10 kilo bijgekomen op 1jaar tijd, ben daar nu wel tegen de lamp mee gelopen maar dat is weer een les dat ik geleerd heb. Ik dacht altijd dat ik even groot kon worden als een as gebruiker maar heb nu beseft dat dit een utopie is. Ik lees hier ontzettend veel over as maar heb het nog niet onder de knie.
                    stil growing

                    Comment


                    • #11
                      wel snipke de rede waarom ik met as was begonne is heel simpel eigelijk.ik ben beginnen traine bij een gewicht van 53.5 kg. vond dit dus ook echt enorm mager.in de eerste 6 maanden miek ik een mooie vooruitgang van iedere maand 1 kg vanaf de 7de maand helemaal niets meer.tot in een jaar tijd was ik in totaal zo'n 10 kg. aangekomen.
                      nu ik trainde kei hard en zwaarder en ben na een half jaar trainen ook aan m'n dieet begonnen.maar ook helaas met het trainen en dieten kwam ik nog praktisch niets meer bij.
                      en dat heeft de doorslag gegeven.ik zat nog maar net aan een lichaamsgewicht van iets rond de 65 kg.toen in die tijd was golds gym verdwenen en zijn redelijk wat zware bodybuidlders naar ons gekomen met gevolg van de verleiding van "zo wil ik ook worden". dat zijn dus de 2 redenen waarom ik met aas begonnen was: Golds Gym,en ik was veel te mager naar m'n eieg zin.
                      (heb in 4.5 jaar tijd nog maar 1 kuur gedaan)
                      greets

                      Comment


                      • #12
                        Snipke,

                        ik train nu bijna tien jaar natural... Ben vanaf +- 62 kgafgekomen en heb deze winter bijna 82 kg geweest. In de zomer ben ik zo'n 76 kg droog. (+-9%) . Ik ben 1.71m dus een redelijk gewicht voor mijn lengte.

                        Ik zit op het punt dat ik op natuurlijke manier niet meer vooruit ga. Wordt nog wel sterker maar echt groter worden lukt niet meer. De laatste vier jaar ben ik echt gaan letten op training en eten en alles wat hier beschreven is doe ik wel zo'n beetje de laatste jaren.

                        Angst houdt mij tegen om AS te gebruiken..niet omkeerbare bijwerkingen..of de resultaten van 1 kuur niet voor altijd kunnen vasthouden. Prikken lijkt me eng....

                        Je moet maar naar mijn foto's kijken wat het is geworden...ik probeer nog wel te verbeteren alleen het zijn meer details...misschien een 0.5kg droge massa per jaar...

                        Enige wat misschien nog werkt maar waar ik niet voor kies is om 1 of 2 jaar puur voor massa te gaan. Elke zomer cut ik weer terug en ik denk dat ik daardoor ook mijn vooruitgang tegen hou maar ik kies er gewoon voor om er elk jaar atletisch uit te zien en niet met rolletjes over het strand....

                        ik heb me via dit board nu wel erg verdiept over AS maar weet het nog steeds niet zeker..Zou het alleen doen als ik bijna zeker weet dat ik er niks aan over hou en mijn resultaten blijvend zijn. Echt Huge hoef ik niet te worden..ben meer van de beach look (zoals turners of die jongens van Baywatch).



                        Loesje:"Sex is goed voor je buikspieren en leuker dan fitness"

                        Comment


                        • #13
                          Voordat ik op dit board kwam, was ik al van plan om AS te gebruiken. Ik wist alleen nog niet precies hoe mijn kuur er uit zou komen te zien. Nu ben ik begonnen met een kuur en moet zeggen dat het wel erg makkelijk is dat je hier even snel een vraag kunt plaatsen en goede antwoorden krijgt. Nu heb ik nog een beetje begeleiding bij mijn kuur en dat vind ik heel belangrijk. Ik heb zelf clean al behoorlijk resultaat geboekt, ik ben van ongeveer 65 kilo naar 95 kilo gegaan in nog geen vier jaar. Alleen is het maar net wat je doel is, en nu wil ik graag de 100 kilo passeren. Zonder AS is dit gewoon niet mogelijk, zeker niet als je ook nog laag in je vetpercentage wil zitten. Misschien gaan onze doelen verder dan de werkelijkheid.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by [b
                            Citaat[/b] (snipke @ Aug. 24 2003,12:41)]dat was niet zo negatief bedoeld als het overkomt ze Mr C. De vraag was eigenlijk meer bedoeld "waarom begint iemand aan as" in mijn opinie is dat gewoon om op een snelle manier groot te worden. Als ik sommige foto's hier bekijk moet ik heelaas beseffen dat ik nooit zo groot zal worden (toch niet binnen een periode van 10jaar) en dat werkt zo een beetje negatief op mijn trainingen.
                            Ik wou hier zeker niet de as gebruikers hiermee tegen de borst stuiten, wanneer het zo een slechte invloed op mij zou hebben zou ik niet meer op dit board komen wat ik nog tseeds elke dag doe.

                            Hoop hiermee niemand enige kwaad bezorgt te hebben.
                            Kwam absoluut niet negatief over hoor Snipke
                            Er is eerder een vraag geweest voor de naturels onder ons en ik dacht dat dit er ook één was vandaar

                            Vooral wel ieder dag hier blijven komen hoor

                            Greets...
                            Growing is like sex you can never get enough...

                            Pain is temporary...pride is forever...

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                            Antalya Escort
                            sikis
                            gaziantep escort
                            gaziantep escort
                            İstanbul Escort
                            istanbul escort bayan
                            sisli escort beylikduzu escort bayan
                            antalya escort atakoy escort
                            umraniye escort bayan
                            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                            Working...
                            X