Mosco's vlees topic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Mosco is het normaal dat ik in rundersaucijsjes stukken bot tegen kom?
    Net als in de Rundergehakt.
    Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
    Go heavy or go home!

    Comment


    • #17
      Maar hoe zit dat met hormonen dan tegenwoordig?

      Vlees in de super zou meer hormonen bevatten als dat van een bio slager..
      Is dit niet ongezond?

      En al dat gezeur over, neem kip en koolvis..
      Dat is toch bullshit? Je hebt ook rood vlees nodig in een dieet toch? Zoals mager rundergehakt, en tartaar..
      Stats: 1.78 / 70 Kilo / 12 % Mood: Bulking op 3900 Kcal Overige Stats: DL: 5*110 / BP: 5*70 / Below Par. Squat 5 *90

      Comment


      • #18
        Originally posted by moscomau View Post
        De werkplek voor morgen.

        Paard slachten - Horse slaughter
        Waarom omroep Llink heeft gefaald, Do is Gheil maar het programma nogal controversieel.
        Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
        Go heavy or go home!

        Comment


        • #19
          Ik zal jullie vragen allemaal beantwoorden maar eerst moet er gewerkt worden


          De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

          Comment


          • #20
            fucking interessant dit topic maat!
            ik heb zeker wat vragen maar post ik vanavond (ook ff werken nu )
            You can not become LEGenDArY without Legday

            Comment


            • #21
              Originally posted by sch00m View Post
              Ik zag "mosco's vleestopic" en durfde em haast nie aan te klikken

              Maar dit is idd wel een handig topic. Had gister bij de AH een 600gr Runderlap gehaald. Maar was me af aant vragen waar dit in godsnaam vanaf kwam. Vond het een beetje vreemd dat hij 180 minuten moest bakken. (waar ik pas achter kwam toen ik thuis kwam)
              Wow ! Een mooie runderlap bak je niet ! Riblap, runderlap, sucade, zijn stooflappen, dus ik denk dat je 180 minuten sudderen bedoeld (Hoop ik) anders mag je flink kauwen .. op die schoenzool want dat wordt het.

              Een mooie biefstuk, kogel, haas, chateau briand, dient vanuit de koeling direct gebakken te worden. NOOIT een vleeshamer gebruiken, hiermee sla je de structuur van je vlees kapot, juist de structuur houdt de vleessappen in je vlees welke je daar graag wilt laten. Pan flink verhitten en een scheut olie of ander middel in de pan, mag net niet walmen. Vlees er in leggen en door de pan heen schuiven, de reden hiervan is dat door de hitte van de pan en de aanraking van het vlees met het metaal de onderkant direkt dichtschroeid. Daardoor blijven de vlees sappen lekker in het vlees. Biefstuk bak je in 2 x dus eerst de ene kant lekker dichtschroeien, even laten liggen dan omdraaien en idem voor de andere kant. Ook niet in je vlees prikken.

              Kruiden: Zout, pas op het vlees als 1 kant is dichtgeschroeid idem voor de volgende. Ook zout trekt vleessap uit het vlees.

              Overzicht:

              Baklap: Bovenbeen van voor en achterpoot
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 108 kcal
              Eiwit: 22.6 gram
              Vet: 1.9 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 1.6 milligram

              Biefstuk: Bil - bovenste van de achterpoot
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 109 kcal
              Eiwit: 23.8 gram
              Vet: 1.5 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2 milligram

              Hacheevlees: meestal van onderkant van het rund, buikstreek
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 115 kcal
              Eiwit: 22.1 gram
              Vet: 2.9 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2.2 milligram

              Klapstuk: onderkant van het rund, buikstreek
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 166 kcal
              Eiwit: 20.4 gram
              Vet: 9.4 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2.5 milligram

              Kogelbiefstuk: Bil - bovenste van de achterpoot
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 109 kcal
              Eiwit: 23.8 gram
              Vet: 1.5 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2 milligram

              Lende: achterste gedeelte van de bovenzijde (rug)
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 116 kcal
              Eiwit: 23.7 gram
              Vet: 2.3 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2 milligram

              Ossehaas: zijkant achter schuinboven de achterpoot
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 116 kcal
              Eiwit: 23.7 gram
              Vet: 2.3 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2 milligram

              Riblap: Boven voorpoot tot halfverwege rug
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 171 kcal
              Eiwit: 20.8 gram
              Vet: 9.7 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2.5 milligram

              Sukade: bovenste gedeelte voorpoot
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 129 kcal
              Eiwit: 20.9 gram
              Vet: 5.1 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2.5 milligram

              Tartaar: Achterbil, bovenste gedeelte voorpoot en eind nek tot begin rug
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 127 kcal
              Eiwit: 21.8 gram
              Vet: 4.4 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2 milligram

              Tournados: achterste gedeelte van de bovenzijde (rug)
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 116 kcal
              Eiwit: 23.7 gram
              Vet: 2.3 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2 milligram

              (Lende = lange lende of Haas. Te verdelen in haasbiefstuk og tournados, en Chateau briand)

              Entrecote: Achterste gedeelte van de rug
              Per 100 g onbereid:
              Energie: 146 kcal
              Eiwit: 22.2 gram
              Vet: 6.4 gram
              Koolhydraten: 0 gram
              IJzer: 2.5 milligram
              Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
              25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
              "Where others see trouble.. I see opportunities"

              Comment


              • #22
                Ja klopt, Sudderen.
                Ben zelf niet zo'n keukenprinces dus ik kan vrijwel bijna alleen eieren bakken.

                Waarom moet dat vlees eigelijk zolang sudderen?
                Gaar is gaar toch?

                Ik hem em na 2 uur uit de pan gehaald.
                Kon echt niet langer wachten, verging van de honger.
                En hij smaakte heerlijk, was super mals, terwijl er 180 minuten op de verpakking stond.
                The Sky Ain't The Limit

                "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                Comment


                • #23
                  fuck dat. Je gaat toch niet 3 uur wachten tot je eten klaar is? Het moet binnen 20minuten gesneden, in de pan gelegen hebben en al in de maag zitten anders begin ik er niet aan.

                  En met biefstuk kan dat ook gewoon. Uit de vriezer halen en laten liggen tot het ontdooit is. Dan de pan goed opwarmen. Vlees er in tyfen. 3-5 minuten aan elke kant en hij is klaar en sappig. Je hoeft het vlees niet dood te slaan, want dat is het al. Wil je het kruiden leg dan folie neer met de biefstuk er op. Strooi de kruiden over het vlees en masseer het er in. Wikkel het heel strak in de folie en laat het een tijdje liggen. En braad/bak het dan.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Falstyr View Post
                    fuck dat. Je gaat toch niet 3 uur wachten tot je eten klaar is? Het moet binnen 20minuten gesneden, in de pan gelegen hebben en al in de maag zitten anders begin ik er niet aan.
                    Ik normaal ook niet, dacht het wel effetjes aan te branden aan allebei de kanten maar die vlieger ging helaas niet op.

                    Je hoeft het vlees niet dood te slaan, want dat is het al.

                    The Sky Ain't The Limit

                    "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                    Comment


                    • #25
                      Me pa is ook ongeduldig net zoals mij. We hebben wel wat beters te doen dan tijd in de keuken te verspillen. Dus hij snijd de biefstuk in het midden half door. Is het vlees nog sneller klaar

                      Comment


                      • #26
                        Runderrib lap is de mooiste stooflap, smoren kan ook trouwens. Waarom zo lang? Door de structuur van het vlees, het wordt niet voor niets "oma's draadjes vlees genoemd" Stoof, smoor of sudder je het te kort is het taai. Het moet bijna uit elkaar vallen.

                        Wil je snel dan neem je inderdaad een biefstuk, tournados, entrecote, kogeltje of gewoon een lekker snel steakje. Zoals Falstyr al zegt enkele minuten om en om. Alleen snap ik het invriezen en kruiden niet zoals hij omschrijft. Ik doe het nooit vooraf, masseren of in folie, hup zo in de pan zo vers als het maar kan.Tenzij je groot inkoopt dan kan ik het me voorstellen. Een goed stuk vlees hoeft niet eens gekruid te worden.

                        Maar om een lang verhaal kort te maken, het is dus afhankelijk van het vlees hoe lang de bereidingstijd is.
                        Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
                        25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
                        "Where others see trouble.. I see opportunities"

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Falstyr View Post
                          Me pa is ook ongeduldig net zoals mij. We hebben wel wat beters te doen dan tijd in de keuken te verspillen. Dus hij snijd de biefstuk in het midden half door. Is het vlees nog sneller klaar
                          hahaha zodat het in totaal maar ongeveer 0.5 seconde hoef te bakke?
                          The Sky Ain't The Limit

                          "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                          Comment


                          • #28
                            Lekker topic!
                            Alleen niet lezen wanneer je honger hebt, heel mijn toetsenbord ondergekwijld verdomme.

                            Comment


                            • #29
                              moscooooooooooooooooooo wat een koning ben je ook.
                              http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                              Comment


                              • #30
                                Ook een paar vraagjes:

                                Wordt er nog steeds water in kipfilet gespoten?
                                Zijn de koeien die halal geslacht worden werkelijk vrij van die misselijkmakende hormonen en andere rotzooi dat ze gevoederd krijgen?
                                .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
                                There is no failure except in no longer trying

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X