vermoeidheid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vermoeidheid

    Afgelopen periode veel gemaakt (o.a. overlijden vriendin) en sindsdien ben ik zo moe dat ik niet de energie heb om te gaan sporten. Een aantal keer toch naar de sportschool geweest, maar ben zo moe, dat ook als ik de krachttraining met lichtere gewichten doe, ik nauwelijks de oefening kan uitvoeren en alleen maar vermoeider ben als ik er vandaan kom. Eetschema ook al meerdere malen geprobeerd op te pakken, maar het lukt mij niet.

    Het is dubbel, want ik wil het allemaal weer oppakken, en ik baal ook dat de aangekomen kg's er nu nog aanzitten, maar weet niet zo goed hoe ik het weer op de rit kan krijgen.

    Afgelopen week 7 dagen aan een stuk gewerkt en als ik thuis kom, ga ik gelijk slapen. Wie kan mij tips geven om alles weer op de rit te krijgen? Hoe ik het het beste kan aanpakken?


    ps; Ik weet niet of het in dit topic hoort, maar het leek mij het meest logisch hier
    Bis vincit, qui se vincit in victoria.

  • #2
    Het klinkt als stress en daar ben je niet zomaar v an af volgens mij misschien wat rustiger aan doen op je werk 7 dagen achter elkaar is wel veel.
    Misschien ook even het sporten op een lager pitje zetten en een weekje vrij nemen als dat mogelijk is.

    Comment


    • #3
      Gecondoleerd...

      Wat Quibus zegt, probeer het even een paar weken wat rustiger aan te doen met werken en sporten. Om toch een beetje aan je lichaamsbeweging te komen ga af en toe een stukje wandelen of fietsen. En probeer ook je hoofd te luchten bij iemand als je met bepaalde zaken vast zit. Je lichamelijke en mentale gesteldheid gaan vaak gepaard. Sterkte en succes!

      Comment


      • #4
        Fanny, ik begrijp je heel goed! Ik heb kort voor jou ook 2 mensen verloren. En verdriet is iets wat diep snijd in de ziel.
        Er is geen wondermiddel voor. Je zult op de een of andere manier weer moeten proberen super enthousiast te worden om te gaan trainen. Enthousiasme is het enige middel om weer kracht en conditie op te bouwen en niks anders zal helpen. Hoe je dat doet is zeer persoonlijk. Ik hoop dat je net als ik er weer snel bovenop komt meid!
        Sterkte en succes.
        NB: Als er wat is kun je me altijd PM-en.
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #5
          Als ik vermoeid ben (wat soms wel een week of meer duurd) dan probeer ik 3 nachten 10 uur slaap te pakken.... dat helpt mij om weer op een soort hyper-energie niveau te komen..
          If you can see Chuck Norris, Chuck Norris can see you. If you can't see Chuck Norris, you may only have seconds to live.

          Comment


          • #6
            Klinkt inderdaad als stress. Weet niet of je even wat rust op kunt nemen ofzo, dan kun je alles op een rijtje zetten en daarna verder gaan. Denk dat dat het beste zou helpen.
            Weet verder niet hoe je nu traint, maar wellicht kun je proberen de trainingen een stuk korter te houden. Mik op een halfuurtje. Vijf minuten warmdraaien, twintig minuten (in circuit) aan het ijzer en dan vijf minuten cooling down. Wellicht dat je je daar beter bij voelt.
            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

            sigpic

            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

            Comment


            • #7
              Ik denk dat je gwn eerst ff moet ontspannen door een hete sauna te pakken, een stevige massage , met een kopje muntthee erbij gooit wat stress van je af dan ben je weer helemaal de nieuwe.

              Comment


              • #8
                Lichte stres / overspanning.
                Denk dat je nu (on)bewust bezig bent met verwerken van alle dingen die je de laatste tijd hebt meegemaakt.
                Ik zo het advies van gen opvolgen.
                Lekker veel rusten lichte korte trainingen.
                Vooral niet tegen jezelf zeggen dat je MOET trainen.
                JE zou eventueel voor je training een energy booster kunnen pakken als je echt even wilt vlammen.
                Ik ben zelf er te spreken over NOxplode.

                Suc6 en hou ons op de hoogte.
                Who's the Chef

                Comment


                • #9
                  Klinkt inderdaad dat je even de tijd nodig hebt om dingen voor jezelf op een rijtje te zetten, even helemaal uit je dagelijkse ritme(7dagen achter elkaar werken is ook slopend).
                  Misschien een dagje of 2 vrij nemen en lekker jezelf verwennen,spa, slapen, lekker doen wat je wil.
                  Het verwerkingsproces van een verlies is moeilijk(ben nu 7 jaar verder en heb nog zware momenten) maar het maakt wel deel uit van je leven en het moet dus een eigen plekje zien te krijgen, en dat gebeurt uiteindelijk ook maar het heeft een beetje tijd nodig.
                  Een organisatie in je leven, je doelen vastellen kan erg helpen bij het terug vinden van je motivatie( ik spreek nu uit eigen ervaring), de tip van General zou ik je ook geven en misschien ook andere lessen proberen als je daar wat voor voelt zoals yoga, streching is ook weer rustgevend.
                  Kwa eten gewoon rustig aan , zo clean mogelijk proberen te eten. Ik denk als je je eenmaal weer wat minder vermoeid voelt en er weer zin in krijgt de motivatie om een schema te volgen vanzelf weer komt.
                  veel suc-6 en sterkte guapa!
                  The harder I work, the luckier I get!/ tú dijiste que no era capaz..ahora va por ti!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Woutert View Post
                    ...
                    ...
                    En probeer ook je hoofd te luchten bij iemand als je met bepaalde zaken vast zit.
                    Misschien wel het belangrijkste advies. Want krijg uit je omschrijving ook de indruk dat je een beetje vast zit met jezelf (en het kan best zijn dat je dat onderschat). Ik ben geen psycholoog maar zeven dagen per week werken en gelijk gaan slapen klinkt als ontwijkend gedrag. Het is voor niemand goed in ieder geval.

                    Succes & laat weten hoe 't gaat.

                    Comment


                    • #11
                      @ Arthur

                      Je slaat de spijker op de kop. De boel willen ontvluchten werkt niet. de koe bij de horens vatten en weer standvastig verder gaan werkt beter dan alles te ontwijken.
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • #12
                        Ik kan me alleen aansluiten bij de rest: probeer eerst de problemen te verwerken. Als je continu vermoeid bent is dat waarschijnlijk een signaal van je lichaam dat je rust nodig hebt.

                        Aan de andere kant moet je wel uitkijken dat je niet in een dip raakt. Als je alleen maar rust neemt is het gevaar dat je "niets" meer gedaan krijgt. (depressie) Van sporten krijg je dan ook energie, alleen dit kan even duren en in eerste instantie kost dit alleen maar energie. Je kunt dit op gang krijgen door als je gaat sporten meer te richten op het 'fun' aspect dan op resultaten. (Ga squashen met vrienden ipv fitnessen)

                        Zolang je moe en futloos bent zou ik veel rust nemen: niet alleen fysiek maar ook geestelijk. (Spreek voor jezelf af dat je een aantal uren per dag niet met je problemen bezig bent, klinkt raar maar dit is echt nodig)
                        Als je behoefte hebt kan je me pm-en! (ik ben geen proff. maar kan wel goed lezen/ luisteren)
                        "Er zijn geen domme vragen, alleen achterlijke lui die falen door domme vragen te stellen... hm, misschien zijn er toch domme vragen."

                        Comment


                        • #13
                          Thanks voor de reacties en alle heerlijke eerlijke antwoorden!

                          Ik denk ook inderdaad dat ik misschien dingen aan het ontwijken ben, zoals het verlies echt voelen... Veel te pijnlijk, dus dat stop ik weg, maar dat is niet de oplossing. Je voelt je rot, wilt niets meer, terwijl je wel van alles moet van jezelf.

                          Ik moet ook zoveel van mijzelf en ondanks dat ik elke dag met frisse moed het weer probeer, lukt het niet. Nu nog 1 dag werken en dan volgende week maar 4 dagen, dus dan ga ik even mijn rust pakken. Even de sauna in, is ook een goed plan...

                          En dingen voelen soms ook zo dubbel. Dan ga ik cutten, terwijl mijn vriendinnetje de laatste drie maanden niets heeft kunnen eten. En ik weet dat ik dat moet loslaten en dat ze dat echt niet had gewild. Sterker nog ze zou waarschijnlijk me op mijn donder geven dat ik haar gebruik als excuus. Maar tussen weten, voelen en doen zitten wel een aantal stapjes.

                          En het is ook raar, zolang anderen op 1 gezet en voor anderen gezorgd, dat je jezelf bent 'vergeten'. Dus mijzelf weer op 1 gaan zetten...

                          Gelukkig genoeg mensen om mij heen waarmee ik kan praten, alleen die snappen mijn voorliefde niet om aan een sterk en gezond uiterlijk te werken. Sporten??? Dat vinden ze een vies woord.

                          Ik heb wel een vriendin die ook lid wordt van mijn sportschool, en ik denk dat ik eerst weer de dingen ga doen, die ik altijd leuk vond om te doen. Lesjes spinnen etc. Lekker samen bewegen is een goede motivatie. En daarna weer korte trainingen doen, is ook een goede tip.

                          Thanks mensen!
                          Last edited by fanny; 20-09-2008, 20:46.
                          Bis vincit, qui se vincit in victoria.

                          Comment


                          • #14
                            Prachtig! Doe er je voordeel mee meid! Leef!
                            Geniet, en drink met maten!

                            Comment


                            • #15
                              En laat ons weten hoe het gaat?
                              "Er zijn geen domme vragen, alleen achterlijke lui die falen door domme vragen te stellen... hm, misschien zijn er toch domme vragen."

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X