De wondere wereld van UG Labs

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by marnop View Post
    zal niet, wordt nog gesteriliseerd na vulling. Probleem is als je de haar opzuigt in je spuit en injecteerd, lijkt me niet handig. Gewoon nieuwe vragen. Doen ze meestal wel, dat zijn dingen die ook zij wel begrijpen.
    aight.

    Dan kom maar op met da flesje

    Comment


    • #32
      Originally posted by marnop View Post
      zal niet, wordt nog gesteriliseerd na vulling. Probleem is als je de haar opzuigt in je spuit en injecteerd, lijkt me niet handig.
      Zkr niet handig.

      Originally posted by marnop View Post
      Gewoon nieuwe vragen. Doen ze meestal wel, dat zijn dingen die ook zij wel begrijpen.
      Vast en zkr dat ze t begrijpen. Durf UG Labs niet meer. Dit doet mij aan een artikel denken ff in mn fav. zoeken.
      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
      We like it
      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

      Comment


      • #33
        Gevonden:

        To U.G., or not U.G. On the safety of Underground Labs


        by: William Llewellyn

        De vertaling:

        In het geval je nog niet opgevallen, ondergrondse labs zijn overal deze dagen. Als u niet bekend bent met de term, een "Underground Lab" is een steroïde productie operatie die illegaal drugs produceert, niet onder vergunning van de overheid. Als zodanig zijn deze medicijnen gemaakt zonder enige vorm van regelgeving of het toezicht op, en zijn uitsluitend geproduceerd voor verkoop op de zwarte markt. Vele jaren geleden zouden we gewoon verwijzen naar deze als vervalsingen, maar de zaken zijn veranderd. Veel van deze ondergrondse laboratoria werken met unieke merknamen, en zelf hebben verdiend goede reputatie onder bodybuilders. Sterker nog, veel van deze laboratoria hebben trouwe klant bases, die vaak hun producten koopt vrijwel uitsluitend. Deze consumenten hebben de neiging om te kijken naar hun favoriete ondergrondse lab meer als een malafide bedrijf de productie dan een smokkelaar of een vervalser. De populariteit van dit sentiment lijkt alleen maar te groeien.

        Het doel van dit artikel is niet om je kennismaken met de verschillende fabrikanten die actief zijn in de wereld van de ondergrondse steroïden. Er zijn al veel goede plaatsen om deze informatie te vinden indien u dit wenst. In plaats daarvan zou ik graag een kant van ondergrondse drugs die, naar mijn mening, is te vaak ontslagen of over het hoofd gezien door de consument: de veiligheidsrisico's te bespreken. Het belangrijkste aspect hier is de zuiverheid en steriliteit van de geneesmiddelen worden verkocht. Hier in de Verenigde Staten, humane en veterinaire geneesmiddelen gelijk zijn gemaakt onder zeer strikte voorwaarden van de steriliteit, de voorwaarden geschetst door de Food and Drug Administration. De meeste ontwikkelde landen buiten de VS hebben strenge, vergelijkbare systemen in plaats, althans voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik. Underground Labs, door hun aard, niet hoeven te voldoen aan dergelijke voorschriften. Voordat men verwerpt deze verordeningen als triviaal, is het misschien een goed idee om precies te weten wat zij noemen voor, en misschien nadenken over hoe dicht ze kunnen worden gevolgd (informeel) wanneer uw favoriete ondergrondse lab is het produceren van hun uitrusting.
        Aseptische verwerking

        De term verwijst naar aseptische verwerking van de vervaardiging van medicinale producten die vrij zijn van besmetting door schadelijke bacteriën, virussen of micro-organismen. Dit is vooral belangrijk met injecteerbare medicijnen, als het menselijk lichaam de normale afweer tegen infecties worden omzeild wanneer een drug die rechtstreeks wordt ingevoerd in het lichaam. De theoretische risico's van het injecteren van een geneesmiddel verontreinigd zijn ontelbaar, en variëren van een simpele infectie op de injectieplaats, tot levensbedreigende allergische reacties of ziekte. De FDA neemt drugs industrie zeer serieus, en jaren geleden had ingesteld wat zij noemt Good Manufacturing Practice (GMP) regelgeving te verzekeren voor het grote publiek is beschermd tegen dergelijke risico's. Deze GMP bieden strenge eisen voor het garanderen van wereldwijde aseptische verwerking en bevredigend product zuiverheid en steriliteit - alle Amerikaanse farmaceutische bedrijven moeten voldoen aan deze zeer strenge regels gebonden. De precieze regels zijn veel, zoals dat in kaart brengen ze allemaal hier zou tientallen pagina's tekst. Ik heb, in plaats daarvan een samenvatting en de belangrijkste punten uit elk gemarkeerd van de algemene delen. Zoals u zult zien, het produceren van een gecertificeerd steriel en zuiver geneesmiddel in de Verenigde Staten is geen eenvoudige zaak.

        $ $ AD
        Schone kamers

        Een van de fundamentele eisen voor aseptische geneesmiddelen industrie is de isolatie van schone productie kamers. Deze kamers worden geleverd met HEPA gefilterde lucht onder positieve druk met de buitenlucht voorkomen dat lekkende inch gefilterde lucht moet regelmatig worden gecontroleerd op microbiologische en deeltjes inhoud. Airflow is streng gecontroleerd, zodat er geen turbulentie, wervelstromen of stilstaande lucht in de kamer. Temperatuur, vochtigheid en verlichting zijn ook streng gecontroleerd. Alle blootgestelde oppervlakken in de kamer moeten glad zijn en ongebroken, met het oog op het loskomen van deeltjes en vergemakkelijken desinfectie te minimaliseren. Richels, boekenplanken, en onnodige apparatuur zijn over het algemeen uitgesloten van de schone kamers, en de deuren zijn zo ontworpen dat alle oppervlakken zijn gemakkelijk te desinfecteren. Valse plafonds zijn afgedicht om verontreiniging te voorkomen van de ruimte boven, en alle leidingen, kabelgoten, en andere hulpprogramma's zijn geïnstalleerd op een manier die niet te maken verzonken (moeilijk schoon te houden) oppervlakken. Geen put of riolering zijn niet toegestaan in schone kamers. Algemene kamer sanitaire voorzieningen is strikt beschreven en gedocumenteerd, en de ontsmettingsmiddelen zelf moeten ook periodiek worden gecontroleerd op vervuiling. Al deze eisen zijn bedoeld om de invoering van biologische of andere schadelijke stoffen, of de generatie van deeltjes die kunnen dienen als voertuigen voor biologische besmetting te minimaliseren.
        Steriele Ingrediënten (USP, BP)

        De FDA eist dat alleen steriel en pure ingrediënten worden gebruikt bij de vervaardiging van geneesmiddelen. De normen voor een dergelijke verzekering is vastgelegd door de Verenigde Staten Farmacopee (USP), die is eigendom van en wordt een onafhankelijk gefinancierde organisatie vooral van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg bestaat. USP's normen worden erkend en gebruikt in vele andere landen, waarvan sommige hebben hun eigen soortgelijke organisaties. In het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld, kan men de organisatie Britse Farmacopee (BP). U heeft waarschijnlijk gezien deze afkortingen voor. Als je kijkt naar een lijst met ingrediënten voor een geneesmiddel in de VS, bijvoorbeeld, moet de lijst iets als "testosteron enanthaat, USP". Dit moet er ongeveer zo uitzien "testosteron propionaat, BP:" Als het papierwerk was voor een Britse drug. USP / BP richtlijnen zijn vrij complex, maar in het algemeen te verzekeren dat elk ingrediënt item wordt vervaardigd, gefilterd, gesteriliseerd, en gevalideerd om specifieke hoge normen. Ingrediënten die voldoen aan de USP / BP normen zijn duurder aan te schaffen dan die lagere normen van "food grade" ingrediënten, die vaak worden gebruikt om voedingssupplementen te voldoen.
        Steriele Componenten

        Alle containers die worden gebruikt voor de verpakking van een geneesmiddel in de VS moet steriel zijn, luchtdichte en fraudebestendige. Als de container is het type dat wordt geopend op meer dan een gelegenheid, moet de machine zodanig zijn ontworpen dat hij blijft na elke luchtdichte afsluiting. De container zelf moet worden gemaakt van inert, niet-shedding, steriliseerbaar en reinigbare materialen, zoals glas, kunststof, aluminium of roestvrij staal. Alle componenten in de container sluitsysteem moet worden gecontroleerd voor een goede afdichting. In de eerste plaats moet de verenigbaarheid van de verschillende componenten en ingrediënten vooraf worden aangetoond door te experimenteren. Dit is om te worden gevalideerd met een microbiologische test penetratie. Elke component met zichtbare fabricagefout moet worden weggegooid. Elke reinigingsproces gebruikt met de containers en sluitingen moeten ook worden gevalideerd voor steriliteit, en alle eindmontage van steriele onderdelen moet plaatsvinden in een steriele (schone) kamer. Containers dienen onmiddellijk te worden gesloten na het vullen en bemonstering om besmetting te voorkomen en de opname van vocht. Geautomatiseerde productie-uitrusting wordt gebruikt om de juiste afdichtingen, die zelf strikt gesteriliseerd is tussen het gebruik toe te passen.

        $ $ AD
        Personeel en Kleding

        GMP-richtlijnen ook bellen voor de strenge eisen ten aanzien van het onderwijs en de kleding van het personeel dat het werk in de cleanroom. Om te beginnen, alleen het minimum aantal werknemers noodzakelijk is voor een bepaalde operatie moet in de cleanroom. Training voor elke clean room exploitant zal onder goede hygiëne en de basiselementen van de microbiologie. Clean room personeel is geïnstrueerd om alle gezondheids-toestand die kan leiden tot het vergieten van micro-organismen verslag, en zijn verplicht periodieke medische controles te ondergaan voor dergelijke omstandigheden. Veranderen en wassen volgens een schriftelijke procedure ontworpen om contaminatie van schone omgeving kleding te voorkomen. Horloges, kan je make-up en juwelen niet gedragen worden in schone gebieden. Hoofddeksels wordt gedragen om volledig omsluiten haar, met inbegrip baard en snor. Een masker moet worden gedragen om druppeltjes speeksel te voorkomen besmetting van steriele materialen. Gesteriliseerde niet-gepoederde rubber of plastic handschoenen worden gedragen op de handen te allen tijde in de cleanroom. Handschoenen moeten regelmatig gedesinfecteerd worden tijdens operaties, en zal worden veranderd om de werkvergadering. Schoon steriele kleding en beschermende kleding zijn voorzien voor elke nieuwe werksessie. Clean room kledingstukken zijn ontworpen om vrijwel geen vezels schuur, en zal steriele materialen te beschermen tegen het loskomen van deeltjes uit het lichaam.
        Post-Productie Testen

        Zelfs in het gezicht van al deze eisen van de steriliteit te verzekeren tijdens de fabricage, het geneesmiddel opnieuw wordt geïnspecteerd op de sluiting van de productie voor mogelijke deeltjes of biologische verontreiniging. Een enkele flacon of een fles van verontreinigde product zal veroorzaken voor een volledig onderzoek van de lijn. Tijdens een dergelijk onderzoek, zal het gehele productieproces veel in quarantaine worden geplaatst. Afhankelijk van de grootte van de oplage en de aard van de verontreiniging, vaak een onbevredigende test wordt geacht voldoende reden voor de vernietiging van de volledige productie.
        Ondergrondse Manufacturing - The Good, The Bad en The Ugly

        Zoals we zien, is er een groot deel van de regelgeving de controle op de fabricage van steriele geneesmiddelen in de Verenigde Staten. Deze voorschriften zijn zeer serieus genomen, en rechts zou moeten. Dus hoe zit het met uw favoriete ondergrondse lab? Hoe staan de zaken er geproduceerd? Denk je dat ze produceren met USP rang ingrediënten, en assembleren van hun producten en onderdelen in schone kamers? De kans bestaat, dat doen ze niet, niet eens in de buurt. Hieronder vindt u een kort overzicht van de ware goed, slecht en lelijk van ondergrondse steroïden productie.
        De Goede

        Een zeer klein percentage van de ondergrondse laboratoria hebben hun steroïden vervaardigd door contract bij offshore-farmaceutische productie-installaties die voldoen aan FDA (of soortgelijke) richtlijnen voor steriliteit. Ik moet benadrukken dat het aantal van dergelijke labs laag is, en bijna alle van hen wonen buiten de Verenigde Staten. Het is, voor alle doeleinden, onmogelijk voor een ondergrondse operatie in de Verenigde Staten toegang hebben tot een binnenlandse productie faciliteit die is gelicentieerd voor geneesmiddelen, en bereid om al zijn zakelijke risico's, en zijn eigen bestaan, door het nemen van in totaal illegale en ongedocumenteerde ondergrondse werk als dit. Het klopt gewoon niet gebeuren, niet hier, niet in de wereld van vandaag steroïde hysterie en criminalisering.

        Korte van deze, kan je een ondergrondse lab worden dat "brouwt thuis", maar nog steeds probeert om serieus te nemen steriliteit. Om dit te bereiken, kunnen zij eerste ijverig zijn dat hun ingrediënten, hoewel misschien niet altijd up-to USP normen, zijn zo puur mogelijk. Pre-productie testen van grondstoffen wordt beschouwd als een gangbare praktijk. Vervolgens zullen ze waarschijnlijk vullen hun producten zo dicht mogelijk bij steriele omstandigheden mogelijk te maken zonder een clean room. Een collega van mij, Ronny Tober, is geraadpleegd door bepaalde ondergrondse activiteiten, en meestal beveelt de toepassing van een gesloten systeem, genaamd Nalgene vullen. De Nalgene systeem filtert de verboden anabole steroïde in een vacuüm door middel van een 20 micron filter. Omdat dit is een gesloten systeem, de verboden anabole steroïde product heeft bijna geen contact met de open lucht, het verminderen van de kans op besmetting. Als ik niet kon drugs gemaakt in een echte farmaceutische voorziening te verkrijgen, drugs gemaakt in een gesloten systeem zoals Nalgene kan de volgende beste alternatief te bieden. Helaas, het aantal laboratoria met behulp van een dergelijk systeem is ook zeer klein.
        Het Bad

        De meerderheid van de ondergrondse laboratoria hun injecteerbare producten op de volgende wijze. Food grade farmaceutische ingrediënten worden verkregen en gemengd in een glazen kom met een steriele olie en antimicrobiële middelen (meestal benzylalcohol en benzylbenzoaat). De olie wordt gefilterd door de hand voordat geplaatst in de vaatjes met het gebruik van een eenvoudige filter injectiespuit, die gehecht is aan het einde van een normale spuit. De flacon, wat zeer waarschijnlijk is niet steriel zelf, is gevuld en daarna verzegeld met een eenvoudige hand-apparaat voor het plooien. De grootste poging om de steriliteit is gemaakt door de opneming van de anti-microbiële agentia, die, indien aanwezig, in de juiste hoeveelheid zal een meerderheid van biologische verontreinigingen te doden. Om ondanks dit, ondergrondse producten gemaakt zoals deze zijn absoluut niet worden beschouwd als een steriele, noch worden zij geacht aan een aanvaardbare farmaceutische normen. Dit is eenvoudig ruwe thuis brouwen op haar meest middelmatige. Odds zijn dat als je ondergronds koopt, dit is wat u gebruikt.
        De Ugly

        Sommige ondergrondse labs zijn nog slechter dan het bovenstaande. Zij zullen veel gevaarlijke fouten, te beginnen met de aanschaf van wat voor food grade ingrediënten die ze kunnen vinden tegen een goede prijs. De grondstoffen zijn niet getest op zuiverheid of verontreiniging voor gebruik, en in plaats daarvan onmiddellijk ingevoerd in productie genomen. Deze ingrediënten worden gemengd in een kom met food grade olie-en anti-microbiële agentia, en gezuiverd alleen met ruwe koffiefilters voordat de injectieflacons zijn verzegeld met een hand-apparaat voor het plooien. Zeer weinig aandacht wordt besteed aan steriliteit en-vervuiling, als het einde is uitsluitend gericht op de productie van verkoopbaar product zo veel als kan worden gemaakt. Helaas, ondergrondse labo van het lelijke categorie zijn al te vaak.
        In Conclusie

        Ik heb ergens gelezen dat ondergrondse labs zijn de beste om te kopen, omdat hun eigenaars nemen hun eigen producten. Hoewel ik kan begrijpen waar deze logica vandaan komt, ik vind het onjuist te zijn dodelijk. Het feit dat iemand van hun eigen niet-steriele thuis gebrouwen producten injecteren niet noodzakelijkerwijs voel ik me comfortabel over injecteren ze ook. Persoonlijk heb ik aan de strenge eisen uiteengezet door de FDA voor drugs-productie waarderen en te beheren zou niets minder dan een steriele de overheid erkende farmaceutische product mezelf. Ik wil niet dat dit artikel aanleiding tot groot alarm te zijn, echter. Toegegeven, het aantal reacties op gevaarlijke ondergrondse producten is klein. Maar, deze onderwerpen zijn nog steeds zeer het overwegen waard, in mijn opinie. U kunt aan de strenge eisen van de FDA Good Manufacturing Practice verordeningen denken de volgende keer dat u de dop van je favoriete gear ondergrondse knallen geven. Begrijp me niet verkeerd. Er zijn zeker een fatsoenlijke ondergrondse bedrijven die er zijn; een aantal dat steriliteit te nemen (ten minste de algemene netheid) serieus. Als u in ondergrondse versnelling, nu de vraag moet eenvoudig; is je favoriete lab een van hen?

        Bron: To U.G., or not U.G. On the safety of Underground Labs | www.mymuscleworld.com
        ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
        We like it
        ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

        Comment


        • #34
          Merk?
          "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

          sigpic

          "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

          Comment


          • #35
            Das niet echt van belang toch?
            ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
            We like it
            ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

            Comment


            • #36
              Ben eigelijk ook wel nieuwsgierig welk merk. Het lijkt een beetje op golden gear. Ik krijg hier overigens wel de kriebels van moet ik zeggen.
              The Sky Ain't The Limit

              "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

              Comment


              • #37
                Originally posted by onderhandelen View Post
                Das niet echt van belang toch?
                Je relt, of niet. Dat rellen opstarten, en vervolgens je smoel houden over waar de rel nu echt over gaat, gaat er bij mij niet in. Dus ja, je laat het labeltje zien, of het topic is pleite.
                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                sigpic

                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                Comment


                • #38
                  Hoe kom je erbij dat t een topic is om te rellen?

                  Ben niet uit om een merk de grond in te boren. Dit soort shit kan elk UG Lab overkomen.

                  Is maw een waarschuwing dat je je gear goed moet checken, alvorens te injecteren.


                  Dat artikel omschrijft het perfect.

                  Als jij vindt dat zo 1 waarschuwing de prullenbak in kan, moet je het doen.

                  Ik zou erg blij zijn dat members andere members hiervoor waarschuwen ivp via de achterkamertjes te regelen en niemand weet dat dit soort shit voorkomt.
                  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                  We like it
                  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                  Comment


                  • #39
                    Andere kant van het verhaal is dat als UG labs in NL zouden zijn zoals het artikel omschreven staat de AAS sectie van fora zoals deze bezaait zouden zijn met abces verhalen. Hoeveel % van de kuurtjes zijn UG, 75% ?? en hoe vaak lees je over een abces? En van die abces gevallen, hoeveel is te wijten aan zelf niet schoon zijn zoals nooit de dop van je vial met alcohol schoonmaken of andere slordigheden.

                    Die haar kan natuurlijk niet maar de statistiek uit verhalen uit de AS sectie van meerdere fora laat zien dat het allemaal wel meevalt met hoe schoon een vial is. Voor zover ik het weet is de manier van steriliteit bij UG net als bij homebrew, lange tijd olie op 100 graden de esters oplossen en afkoelen en daarna inderdaad BA. Weinig ziekteverwekkers kunnen tegen langdurig 100 graden en BA doet de rest.
                    Last edited by Erik77; 09-07-2010, 20:17.

                    Comment


                    • #40
                      chinese melk

                      misschien zit er wel wat van die chinese melk in die nu weer opgesprongen is in china haha...


                      ik denk dat geen 1 fabrikant zoiets wenst maar een foutje blijft menselijk, als jij het je spuit in zou nemen zou je het duidelijk zien in je spuit dus de kans dat het fout gaat is miniem. Maar je hebt wel gelijk dat je altijd je gear even moet checken.

                      spullen gewoon ruilen zodat de leverancier de brewers erop aan kan spreken.

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by Erik77 View Post
                        en hoe vaak lees je over een abces? En van die abces gevallen, hoeveel is te wijten aan zelf niet schoon zijn zoals nooit de dop van je vial met alcohol schoonmaken of andere slordigheden.
                        Je leest er nooit wat over. Logisch. Mensen die een abces krijgen zullen dat niet zo snel op het internet posten. Die krijgen een bak met gezeik over zich heen waar ze niet op zitten te wachten....
                        ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                        Comment


                        • #42
                          @Ashley
                          Logisch?
                          Als ik een abces zou krijgen zou ik dat gewoon posten in mijn kuurboek. Wat is een kuurboek waard als je gaat denken dat levert gezeik op dus dat post ik niet? En een abces lijkt me ook een vraag waar je ervaren AS gebruikers om advies kan vragen wat te doen. Ik heb het een keer gelezen ik al die tijd. Ik zie niet in wat er taboe achtig aan een abces is en waarom je dat niet zou schrijven.

                          Comment


                          • #43
                            @ OH
                            Ik zie het als rellen omdat er imo wel degelijk verschillen bestaan tussen verschillende labs, en je ze op deze manier onder een noemer schaart. Vandaar. Geef maar argumenten waarom dit beter is.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #44
                              Ik vindt het onderhandelen ook wel tijd dat je het zegt..

                              Slechte woordgrap

                              Comment


                              • #45
                                --

                                volgens mij geen GG want die hebben andere open trek dopjes, en vind het apart als het test is dat het er zo waterig uitziet terwijl het normaal met olie vermengt zit...

                                wie het raad krijgt het flesje hahahah.....

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X