Dianabol / Winstrol ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Dank je wel iedereen voor de info & Snuff, kwacht op jou antwoord

    @ Kevin: "Kijk eerst wat je wilt massa of droger worden je hebt al een keuze gemaakt volgens mijn lijkt mij een goede overigens."

    Welke keuze bedoel je dan? Ik heb er nog geen gemaakt om eerlyk te zijn.

    Comment


    • #92
      Originally posted by BuffAlo View Post
      Als je massa wilt pakken is Dbol naar mijn mening een goede keuze hoor.
      Side is dan de gyno waar niet iedereen even gevoelig voor is, en zolang je nolva bij de hand hebt kan je dit makkelijk voorkomen.
      Vocht word ook gezien als massa.. hoeveel werkelijke spiermassa ga je pakken en houden op dboll only?
      "The only thing worse than failing is not trying."

      Comment


      • #93
        Originally posted by Nick1 View Post
        Dank je wel iedereen voor de info & Snuff, kwacht op jou antwoord

        @ Kevin: "Kijk eerst wat je wilt massa of droger worden je hebt al een keuze gemaakt volgens mijn lijkt mij een goede overigens."

        Welke keuze bedoel je dan? Ik heb er nog geen gemaakt om eerlyk te zijn.
        Antwoord hier op aub ?

        Comment


        • #94
          Originally posted by Nick1 View Post
          Oke bedankt

          En dan heb ik nog 1 vraagje ivm het vocht dat je opneemt, ik weet dat het bij elk persoon anders is (bvb. hardsteel die echt ongelooflijke gains behaalde op dia-only) maar hoeveel spiermassa (zonder vocht) kan je gemiddeld gainen van dia-only? Ik zie te veel mensen zeggen dat het bijna ALLEMAAL vocht is, maar vergissen die zich dan niet?

          grtz

          Voeding bepaalt alles!
          Zo ook de vochthuishouding.
          Middelen zoals nandrolone decanoate (deca) en dianabol worden voortdurend in verband gebracht met vocht-retentie en dat is ook wel zo maar zijn de middelen niet de uiteindelijke oorzaak van deze bijwerking. Dat doet de voeding.
          Je kunt namelijk beide steroiden gebruiken zonder ook maar vocht-ophoping te bewerkstelligen.

          Als je je wat meer in de materie verdiept zul je erachter komen dat zowel deca als d-bol twee echte bulk-middelen zijn en worden dus ook beide gebruikt om massa te creeren.
          Echter wat de meesten niet hanteren tijdens een kuur met deze twee middelen is een zeer uitgebalanceerd voedingsschema.
          Wat is de grote fout die gemaakt wordt? De KEV verhouding is niet correct.
          Het enige echte dat verschilt tussen een bulk en een cut is het aantal calorieen. Het aantal eiwitten zijn meestal hetzelfde tijdens een cut en een bulk. Een standaard-hoeveelheid wordt gehanteerd, zoals bijvoorbeeld 2,5gr. per kilogram lichaamsgewicht. Dit is tijdens beide dieten hetzelfde. Eigenlijk geldt deze norm ook voor vetten die vaak laag gehouden worden aangezien die in verhouding natuurlijk veel meer calorieen bevatten.
          Het echte verschil zijn het aantal koolhydraten dat wordt genuttigt.
          99% van die met roids gaan bulken eten een enorme hoeveelheid koolhydraten. Ja zeggen ze dan, dat is nodig aangezien mijn lichaam nu veel meer nodig heeft daar ik veel meer energie verbruik. Bull! Het is juist veel verstandiger om de koolhydraten-inname binnen de perken te houden en het aantal vetten op te schroeven voor de nodige calorieen, wel de goede vetten uiteraard.
          En ook omdat er gebulkt wordt is de striktheid met het dieet vaak ver te zoeken. Het maakt hen niet zo uit zolang er maar flink gegeten wordt om massa aan te maken. Nou, die massa komt er zeker aan, maak je niet druk. Maar ben je er ook blij mee?
          Het lichaam heeft water nodig om de ingenomen koolhydraten voor te werken om de stofwisseling, het verteren daarvan, te voorspoedigen. Het is altijd gemakkelijker om een vloeistof of pap te verwerken dan vast voedsel, en dat is ook hoe het lichaam denkt. Hoe meer koolhydraten er gegeten worden, deste meer water het lichaam zal gaan vasthouden. Nou, ik kan je verzekeren dat er tijdens een bulk enorme hoeveelheden koolhydraten naar binnen gestouwt worden, dus je kunt wel raden.
          Roid-gebruik zal de stofwisseling enorm boosten en daardoor zal de gehele wandelgang van het verwerken van de koolhydraten worden versterkt, weer mag je drie keer raden wat voor een verhoging het teweegbrengt.
          Om alles kort samen te vatten.
          Door de grote hoeveelheid koolhydraten en de boost afkomstig van de anabolen steroiden wordt een grote hoeveelheid water vastgehouden. Natuurlijk word het volume van de spieren ook vermeerdert door water wat vast wordt gehouden maar de allergrootste massa- en gewichtstoename is vocht dat zich onder de huid huisvest omdat men veels te veel koolhydraten naar binnen werkt. Het zou beter zijn een KEV te hanteren waarin de eiwitten en vetten hoog worden gehouden en de koolhydraten juist laag, net zoals de oude garde BB’ers deden.
          Ik ben overigens van mening dat het hele oestrogeen-verhaal opgeblazen is. Je kunt namelijk een hoog gehalte aan oestrogeen in je bloed hebben rondcirculeren zonder ook maar bloated te raken. Ik kan het weten want ik heb het zelf ervaren. Bloedonderzoek wees uit dat mijn oestrogeen-levels te hoog waren maar van enige vocht-retentie was geen sprake. En waarom niet? Omdat ik op dat moment aan het cutten was en lag mijn koolhydraten-inname zeer laag.
          Ook ademhalingsmoeilijkheden is een kenmerk. Veel koolhydraten zal weer vocht gaan vasthouden en dit nestelt zich oa in borstgedeelte rond de longen en benauwd hierdoor. Tijdens een cut met een veel lagere carb-intake zul je dit niet ervaren met exact dezelfde roids en hoeveelheden.

          Na een kuur is er dan weleenswaar spiermassa gewonnen echter is dat niet in vergelijking met de hoeveelheid vocht en vet dat zich heeft opgestapelt. En ja, dat vocht en vet moet er weer vanaf. Er wordt dan gecut en we weten allemaal dat tijdens een cut niet alleen vocht en vet maar ook een kleine hoeveelheid spier wordt kwijtgespeelt. Maw zijn de meeste kuurders dan weer terug bij af. Niet alleen zijn ze hun vocht en vet kwijt maar ook hun zuurverdiende kwaliteitsgain.

          Dianabol is zeker in staat kwaliteitsmassa te produceren maar niet in die hoeveelheid dat menigeen denkt te verkrijgen. Dianabol zorgt ervoor dat water in de spieren word vastgehouden. Hierdoor neemt de kracht toe waardoor met meer gewicht kan worden getraint wat vervolgens meer microtrauma of spierschade veroorzaakt. Door de juiste voeding (dierlijke eiwitten) kan deze trauma herstellen en worden de vezels verstevigt, maw dikker en neemt het volume toe. Maar omdat er zoveel vocht door de overmaat aan koolhydraten wordt vastgehouden zie je van die spiergain niet veel en is het gehele lichaam puffy en bloated.

          Nu even over Hardsteel.
          Hardstikke goed bezig natuurlijk, daar is geen twijfel over mogelijk. Echter, en dat is mijn mening, zou hij er veel meer uit kunnen halen.
          Deze jongen is van nature heel erg droog en hij zal er ook voor zorgen dat te blijven. Ik kan je verzekeren dat hij als de dood is om vet te worden. Hij wil voor geen goud zijn BF zien stijgen. En als Pas het daar niet mee eens is verneem ik dat graag van hem.
          Ik ben van mening dat zijn intake rond onderhoud ligt, altijd!!! Zo af en toe eventjes een calorie-verhoging maar dan snel weer terug op zijn oude vertrouwde inname.
          Hij is droog en blijft droog, en in de jaren naar zijn kuur heeft hij er het een en ander aan massa bij gewonnen wat niet verkeerd is. Helaas weegt hij nog steeds rond de 80kg.
          En dat kan beter, maar goed, dan dient er boven onderhoud gegeten te worden en dien je te accepteren dat er dan ook wat vet bijkomt.
          Verder weet ik toevallig dat hij geen echte BB ambities heeft en is zeer tevreden met zijn huidig fysiek.

          Hij startte zijn ‘onreeel’ kuurtje met een gewicht van 69kg terwijl hij 1,77m lang is. Nou, dat is dus niet echt een gewicht om voor naar huis te schrijven, maar goed, door zijn leanness zag het er toch redelijk goed uit.
          Hij was echter zeer slim met zijn voeding bezig. Hij zorgde ervoor de belangrijke macro-nutrienten binnen te krijgen maar ging niet in overmaat aan de vreterij.
          Daardoor werd er zo goed als geen onderhuids vocht vastgehouden.
          Nou, gaan we alles bij elkaar optellen; met een zeer droog lichtgewicht lichaam een kuurtje d-bol startten, voeding op orde waardoor het meeste vocht in de spieren werd vastgehouden maakt een massagain dan zeer duidelijk zichtbaar. En dat gebeurde bij Hardsteel.
          En ook is hij, zoals op zoveel van zijn foto’s te zien, niet achterlijk als het aankomt om op de juiste manier, met de juiste belichting en pose’s zeer goede foto’s te schieten en zijn de lijnen allen zeer goed zichtbaar.
          Tis alleen verrekte jammer dat hij zijn benen niet de juiste aandacht heeft gegeven in de jaren dat hij nu al traint.

          Comment


          • #95
            Zeer benieuwd wat volgens jou dan beetje een basic dieet moet zijn. let me know als je er tijd voor hebt, klinkt interessant

            Comment


            • #96
              Respect Snuff.
              Dat is een "vet" stuk. En mega interessante analyse.

              Comment


              • #97
                Dank je wel Snuff! Echt heel veel nuttige informatie

                Heb momenteel geen vragen meer bedankt voor alles, maar ik ben zeker dat er nog wel een paar zullen opduiken naarmate myn BF zakt en ik dichter kom by de start van mijn kuur

                Comment


                • #98
                  is dianabol net als anabool? waar kun je dit krijgen?

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by hellstacker View Post
                    is dianabol net als anabool? waar kun je dit krijgen?
                    Geloof dat een goede reform-zaak het in grote hoeveelheden verkoopt, voor een redelijke prijs.

                    Comment


                    • Originally posted by hellstacker View Post
                      is dianabol net als anabool? waar kun je dit krijgen?
                      Dianabol IS een anabole androgene steroïde.
                      'Half men, half animal, all dead!'

                      Comment


                      • Informatieve post, Snuff.

                        Originally posted by Snuff-Sann View Post
                        En ook omdat er gebulkt wordt is de striktheid met het dieet vaak ver te zoeken. Het maakt hen niet zo uit zolang er maar flink gegeten wordt om massa aan te maken. Nou, die massa komt er zeker aan, maak je niet druk. Maar ben je er ook blij mee?
                        En even terzijde, wat jij daar naar voren brengt geldt ook voor een heleboel personen die naturel bulken. Die vreten alles wat los en vast zit en komen flink aan in gewicht. Het staat leuk op de weegschaal, maar ze zien eruit als Michelin mannetjes.
                        I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                        - Dave Tate

                        Comment


                        • Originally posted by inferno_0666 View Post
                          Informatieve post, Snuff.


                          En even terzijde, wat jij daar naar voren brengt geldt ook voor een heleboel personen die naturel bulken. Die vreten alles wat los en vast zit en komen flink aan in gewicht. Het staat leuk op de weegschaal, maar ze zien eruit als Michelin mannetjes.
                          Hm, waarom krijg ik de naam Falstyr toch voortdurend in gedachten?

                          Comment


                          • Waarom blijven waarschuwingen bij jou niet plakken? Meermaals ben je gewaarschuwd voor aanvallen op de persoon en je leert het niet echt af geloof ik. Volgende keer heb je weer een weekban.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • Originally posted by GeneralIx View Post
                              Waarom blijven waarschuwingen bij jou niet plakken? Meermaals ben je gewaarschuwd voor aanvallen op de persoon en je leert het niet echt af geloof ik. Volgende keer heb je weer een weekban.
                              Wie bedoel je?

                              Comment


                              • Snuff. Als ik onder hem post is aanspreken niet echt nodig toch.
                                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                                sigpic

                                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X