Legaal muziek downloaden

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by DeRakker View Post
    Lol en je denkt dat uploaden officieel legaal is?
    Ja dat zegt hij toch.. dat is het illegaal is.

    Comment


    • #17
      psies. uploaden is illegaal. Omdat je bij torrents bijna altijd automatisch ook deelt (dus upload) ben je dan strafbaar bezig.
      Fear is the mind killer

      Comment


      • #18
        @ Beaudien en mister xxl, de uitleg word ws wel na het weekend want ben erg druk met school momenteel. Maar ik neem aan dat er geen haast achter zit. Misschien heb ik morgen nog wel even tijd.

        Comment


        • #19
          Originally posted by STED View Post
          @ Beaudien en mister xxl, de uitleg word ws wel na het weekend want ben erg druk met school momenteel. Maar ik neem aan dat er geen haast achter zit. Misschien heb ik morgen nog wel even tijd.
          Van Beaudien weet ik het niet, maar voor mij maakt dat niet uit hoor. Doe maar lekker rustig aan, no worries.

          Zet het anders in dit of een ander soortgelijk topic. Dan heeft iedereen er wat aan en hoef je het maar 1x uit te leggen.

          Comment


          • #20
            Zal ik anders?.....

            Dit heb je nodig:

            1.Quickpar QuickPar - Download downloaden en installeren, hoef je verder niets aan te doen.

            2.Winrar WinRAR Benelux downloaden en installeren, hoef je verder niets aan te doen.

            3.Sabnzb SABnzbd.org : Home of SABnzbd+, the Full-Auto Newsreader Download SABnzbd downloaden en installeren, configureren komt straks.

            4.Maak een map op je harde schijf aan met de naam: nzb

            5.Maak een map op je harde schijf aan met de naam: Downloads

            6.Abonneer je op een newsserver bv. eweka Eweka Internet Services , je krijgt na betaling gegevens per email die je nodig hebt om Sabnzb te configureren.
            Bij eweka kan je trouwens ook een abbo voor een dag activeren, handig voor als je maar een enkele keer download, doe je dit op 1 dag dan ben je voordeliger uit.

            7.Configureer Sabnzb: ga naar start-> programma's-> Sabnzb, openen en op het scherm klik je op: instellen -> Servers.

            Krijg je dit scherm voor je.

            Sabnzb.jpg

            2.1 Bij servernaam vul je de naam van de server in, in geval van Eweka dus : newsreader1.eweka.nl
            2.2 Bij poortnr. 119
            2.3 Bij gebruikersnaam en wachtwoord, je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt gekregen van de newsserver via de mail.
            2.4 Bij verbindingen vul je het getal 8 in.

            Opslaan en ga dan naar mappen, krijg je het volgende scherm:

            sabnzb 2.jpg

            3.1 Bij "map voor verwerkte downloads" vul je in de directory waar je de map Downloads heb gemaakt. (zie punt 4)
            3.2 Bij "bewaakte map" vul je in de directory waar je de map nzb heb gemaakt. (zie punt 5).

            Opslaan en afsluiten.

            Open je internetbrowser en ga naar www.nzbindex.nl

            Nzbindex.jpg

            Vul in bij zoeken wat je wilt zoeken, voorbeeld in het scherm is de film Expendables, bij voorkeuren heb ik de grootte minimaal op 4 gb gezet zodat ik alleen films van dvdformaat te zien krijg.
            De eerste die ziet is bv. 5 gb groot en de leeftijd 8.8 dagen, de downloadleeftijd (retentie) bij eweka is 600 dagen, dus zie je bestanden ouder dan 600 dagen dan kan je het niet downloaden.
            Heb je gevonden wat je zoekt dan klik je bij desbetreffende bestand op download, je krijgt een pop-up scherm, klik op opslaan en plaatst het in je map nzb ( je weet wel, de map die je hebt aangemaakt bij punt 4).

            Open het programma Sabnzb, een nieuw tabblad zal worden geopend klik daar op wachtrij en je ziet je bestand daarin verschijnen, je bent aan het downloaden nu.
            Als de download voltooid is verschijnt even later je film/muziek in het mapje met de naam Downloads (je weet wel, de map die je hebt aangemaakt bij punt 5), soms kan het gebeuren dat er fouten in het bestand zaten waardoor het niet uitgepakt kan worden, in dat geval gewoon even een andere zoeken op nzbindex.nl


            succes......
            .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
            There is no failure except in no longer trying

            Comment


            • #21
              kijk, en ik als oude en blonde vrouw vind dit dus al ingewikkeld............
              "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

              Comment


              • #22
                ik was afgehaakt bij het punt "na betaling..." :P

                Comment


                • #23
                  En terecht

                  Brein richt zijn pijlen op usenet en FTD


                  Anti-piraterij stichting Brein heeft in 2009 615 p2p-sites offline gekregen. In het nieuwe jaar wordt de aandacht gevestigd op de strijd tegen usenet platform FTD.
                  Onder de 615 gesloten sites bevonden zich 393 bittorrent sites, 35 eDonkey servers en 38 video streaming diensten. De stichting sloot ook 14 usenet portals. In 2010 is Brein van plan om usenetportals steviger aan te pakken.
                  Daarvoor worden een aantal rechtszaken in de steigers gezet. Onder andere tegen uesnetplatform FTD, volgens Brein "een bekende uitbater van illegaal aanbod op Usenet" die "zelfs meent zelfs dat zij is toegestaan omdat downloaden van illegaal aanbod is toegestaan".
                  Illegaal aanbod


                  Volgens FTD zelf worden er via het platform geen illegale bestanden uitgewisseld. De vraag is of dit voor de rechter standhoudt, omdat er in een eerdere rechtszaak is geoordeeld tegen bittorrentsite Mininova ook alleen het faciliteren van het delen van illegale bestanden onrechtmatig is. Brein vindt dat de dreiging van een sanctie tegen volhardende inbreukmakers belangrijk is om mensen te motiveren zich aan de gestelde regels te houden.
                  “FTD vergeet gemakshalve even dat zij structureel gebruik maakt van illegaal aanbod”, zegt Brein-directeur Tim Kuik. Hij vindt de huidige wetgeving verwarrend en denkt dat een "ondubbelzinnig verbod op downloaden uit illegale bron dit soort moedwillig onbegrip uit de weg kan helpen". FTD spande eerder een rechtszaak aan tegen Brein naar aanleiding van uitspraken die Kuik deed in de Volkskrant. In het bewuste artikel zei hij dat de dienst illegaal is.
                  Mininova mijlpaal

                  De stichting zegt verder erg blij te zijn met de overwinning op het Nederlandse bittorrentportaal Mininova en noemt dit een mijlpaal. Vooral omdat de rechter oordeelde dat een site oinrechtmatig handelt door te linken naar illegale content. De dienst gooide vervolgens de handdoek in de ring en stapte over op een legale versie van het delen van bestanden. Daardoor kelderde het bezoekersaantal aanzienlijk.
                  Een andere bittorrentgigant, The Pirate Bay, is in Nederland nog in de lucht. De rechter heeft de Zweedse sitebeheerders tot 1 maart gegeven om de links naar illegale content te verwijderen. "Zij zullen het per 1 maart uitgevoerd moeten hebben. Anders zal er voor Brein niets anders meer opzitten dan van Nederlandse ISP’s de blokkering van toegang tot de illegale website te vorderen", zegt Kuik.
                  Naast de acties tegen bittorrent, eDonkey en streaming video diensten verwijderde Brein 37.441 online advertenties uit. Verder werden er 183.713 illegale cd's en dvd's in beslag genomen.
                  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                  We like it
                  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                  Comment


                  • #24
                    Brein stelletje lamlendelingen. Noem ze vroeger niet serieus en nu nog steeds niet.

                    Comment


                    • #25
                      Praten over illegale films hetzelfde als die film verspreiden

                      Op een internetforum melden dat een film uit illegale bron te downloaden is, is hetzelfde als die film verspreiden. Dat besliste de kortgedingrechter vandaag in het kort geding tussen Eyeworks en Usenetgemeenschap FTD. FTD biedt een platform waar mensen elkaar kunnen wijzen op wat er op internet te downloaden is in de zogeheten Usenet nieuwsgroepen. Eyeworks vorderde via de rechter dat er niet gewezen mag worden op haar film "Komt een vrouw bij de dokter". De rechter gaf Eyeworks gelijk, en oordeelde daarbij dat FTD de film openbaar maakt in de zin van de Auteurswet. FTD is geschokt door het vonnis, dat mijlenver afstaat van alle jurisprudentie op dit gebied. FTD is een internetplatform waar mensen elkaar kunnen wijzen op films en muziek die te downloaden zijn vanaf het wereldwijde Usenet-netwerk. FTD gebruikers bieden daarbij geen hyperlinks of andere codes aan waarmee dat downloaden in gang gezet kan worden. De rechtbank Den Haag oordeelt nu echter dat dit niet relevant is. Ook het structureel gelegenheid bieden elkaar erop te kunnen wijzen dat er illegaal aanbod te downloaden is, is al genoeg om van een publicatie (openbaarmaking) in de zin van de Auteurswet te spreken. De rechtbank houdt FTD hiervoor aansprakelijk, hoewel het niet FTD is maar haar gebruikers die de berichten plaatsen.
                      De rechter gaat niet in op de vraag of downloaden uit illegale bron mag of niet, maar oordeelt dat FTD de film publiceert door het “eenvoudiger” te maken dat deze gedownload kan worden. De forumberichten waarin gebruikers elkaar wijzen op downloadbaar materiaal worden gezien als “sleutels” waarmee men toegang zou kunnen krijgen tot films en ander materiaal.
                      Het vonnis staat hiermee mijlenver af van de gevestigde jurisprudentie. In eerdere zaken tegen onder andere Mininova, Pirate Bay, MyP2P en ZoekMP3 werd de afgelopen tien jaar juist geoordeeld dat het publiceren van hyperlinks of torrents naar illegaal aanbod géén openbaarmaking is. FTD is geschokt door dit vonnis, omdat het zelfs zo is dat zij noch haar gebruikers hyperlinks of torrents aanbieden. Op het FTD platform worden enkel berichtjes geplaatst (in de Nederlandse taal), zonder downloadcodes van welke aard dan ook. Maar die berichtjes worden nu - in tegenstelling tot hyperlinks - juist wel als mede-openbaarmaking aangemerkt.
                      FTD overweegt sterk om hoger beroep aan te tekenen tegen het vonnis. Vanwege de afwijking van de jurisprudentie is zij vol vertrouwen dat ze dit zal winnen.
                      ......Vonnis

                      Kosten van het geding 10 K.....dure grap voor FTD
                      Last edited by onderhandelen; 29-10-2010, 16:37.
                      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                      We like it
                      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                      Comment


                      • #26
                        brein sucks, dat is nou eenmaal het een feit. en FTD doet niks fout het geeft enkel de spots weer.

                        Comment


                        • #27
                          Downloaden is altijd legaal. Voor muziek zou ik torrents aanraden (isohunt.com), voor films wel usenet gebruiken als je ook ondertitels erbij wilt.
                          In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

                          If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

                          Comment


                          • #28
                            Rechter vindt dat BREIN individuele internetgebruikers moet aanspreken
                            Brein - Rechter vindt dat BREIN individuele internetgebruikers moet aanspreken

                            Mee eens ze moeten ook de gebruikers aanpakken.
                            Last edited by onderhandelen; 29-10-2010, 17:00.
                            ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                            We like it
                            ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by gameface View Post
                              Als je het legaal wilt downloaden moet je naar sites als itunes waar je gewoon moet betalen...

                              Ik heb hier 100 gig aan house/trance/dance etc(podcasts) gratis gedownload van itunes.
                              ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                              Comment


                              • #30
                                Download uTorrent en download van sites zoals Isohunt, ThePirateBay, BTJunkie enzovoort.
                                Ik heb circa 35.000 liedjes via torrents gedownload en nog nooit problemen gehad, dus ik kan het je aanraden.
                                Het voordeel van torrents is dat je bijna alles kan vinden, en het niet na een aantal dagen niet meer op de site staat(nieuwsgroepen). En het is natuurlijk ook gratis.

                                Downloaden van YouTube zou je ook kunnen proberen, de kwaliteit valt meestal nog wel mee, 256kbps/320kbps en dan is wel het maximale voor mp3's, anders moet je echt lossles gaan downloaden.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X