Van postuur tuinslang naar brandslang.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Tuinslang, inderdaad, heel rustig opbouwen, geduld hebben, zeker omdat je al wat ouder bent. Die fout heb ik zelf ook gemaakt door meteen veel te gaan eten en te gaan forceren, al ben ik niet zo oud. Ben je eigenlijk lactose of gluten intolerant? Zoja er bestaat ook glutenvrije pasta enz. Heb een pagina met een lijst vol hier op de computer.

    Ik raad je echt niet aan zuivelproducten te blijven eten.. je lichaam in die toestand vind het volgens mij helemaal niet 'leuk' om dat moeten te verteren. Je doet natuurlijk wat je wilt. Maar inderdaad zoals Dyno zei niet meteen alles zomaar gaan veranderen, want dat vindt je lichaam ook niet 'leuk'.


    @dyno

    Iemand had me vertelt dat kokosolie goed was. En ook al over gelezen. Ik weet het eerlijk gezegd niet meer exact. Kan me niets meer van die MTC herinneren. Ik bak hier thuis bijna alles in kokosolie. Al heel lang hebben we zo van die grote emmers.

    Waar bestel je die goede kwaliteitsvoeding?

    Over die suikers: Inderdaad, daar heb je gelijk in. De structuur is hetzelfde. Heb ik nog een aantal jaren geleden gezien op school. Maar zoals je zelf al aangaf hebben producten met geraffineerde suiker die extra voordelen niet. Dat vind ik erg belangrijk.

    Ik vertel je gewoon hoe ik het ervaar. Ik zal trachten uit te leggen wat ik bedoel. Toen ik te kampen had met die aspergillus infectie in mijn darmen mocht ik wel fruit eten en geen geraffineerde suiker. Ik was niet altijd even strikt met als resultaat dat ik meteen weer uitslag kreeg. (nu helemaal weg, niks meer) Fruit kon en kan ik blijven eten. Zeker als je het stooft.

    Rijstmelk kan ik veel drinken. Bevat heel wat (natuurlijjke) suikers. Maar 2 dagen (een) suikerwafel(s) en ik krijg terug uitslag.

    Ik ervaar echt een verschil tussen beiden. Heb al geëxperimenteerd door natuurlijke suikers en gewone suiker te vervangen. Dus niet dat ik door die extra suikerwafel opeens zoveel suiker binnenkrijg dat ik last krijg.. Het lijkt wel of de aspergillus echt kickt op gewone suiker.. Ja, beiden zijn biochemisch gezien hetzelfde. Alleen hebben de natuurlijke suikers meer positieve eigenschappen. Alle goede eigenschappen zijn uit de geraffineerde suiker gehaald. Dus nee, in mijn ogen zijn ze niet hetzelfde. Net zoals een identieke tweeling met andere karaktereigenschappen niet hetzelfde voor mij is. De graad van het raffineringsproces is ook van belang.

    Ook heb ik vernomen dat geraffineerde suiker (waar de goede stoffen zoals mineralen uit zijn) goede stoffen zoals mineralen uit je lichaam onttrekt om terug compleet te zijn. Dat was geloof ik vermeld in een wetenschappelijk onderzoek.. kan het wel weer opzoeken.. Ik durf dit niet met zekerheid te zeggen, had het ergens gelezen. Hoe dat kan weet ik niet, wil het niet als argument gebruiken.

    Het stond in dit boek geloof ik. "Suiker en zoetstoffen" van dokter Geert Verhelst. Heeft klassieke geneeskunde gestudeerd en nog allerlei bijscholingen gevolgd.

    Over het algemeen heb ik het niet zo meer op chemische of bewerkte producten. Of hoe je het wilt noemen. Kan je heel breed zien eigenlijk. Geef mij maar natuurlijke onbewerkte producten.. Toch is dat niet altijd even haalbaar.. Zoals ik al zei. Wat is nog bewerkt en wat niet .. Wat niet weg neemt dat ik chemie heel erg interessant vind en een suikerwafel lekker vind.
    Last edited by Twer; 08-09-2013, 19:02.
    What matters in life is the courage, you bring to it.

    Comment


    • #17
      Ineens absurde hoeveelheden (voor jouw doen) eten kan een shock zijn voor je lichaam. Sterfe na de holocaust is hier een voorbeeld van. Je zal niet de eerste zijn. Zorg dat je vooral kan wennen aan wat je eet en bouw het geleidelijk aan op. Let op symptomen als diarree bij verschillende soorten voeding. Je weet zelf wel dat geen dokter jou kan vertellen hoe je je voelt.

      Is medicinale wiet niks voor je?
      In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

      If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

      Comment


      • #18
        Originally posted by adon1s View Post
        Ineens absurde hoeveelheden (voor jouw doen) eten kan een shock zijn voor je lichaam. Sterfe na de holocaust is hier een voorbeeld van. Je zal niet de eerste zijn. Zorg dat je vooral kan wennen aan wat je eet en bouw het geleidelijk aan op. Let op symptomen als diarree bij verschillende soorten voeding. Je weet zelf wel dat geen dokter jou kan vertellen hoe je je voelt.

        Is medicinale wiet niks voor je?
        Hallo Gigant, dank voor je aanvulling. Ja ik dacht gisteren dat ik dood ging, heel raar. Ik heb een pot medicinale wiet op mijn buro staan. Voor pijnbestrijding. Ik heb er over geschreven, ik vind het niks, misschien ben ik er te gevoelig voor. Het heeft geloof ik een tht van boven de 17. Niemand in mijn omgeving gebruikt het. Het is nu al meer dan een jaar oud en zeer droog. Dag 60 Euro.

        Ik ben door mijn opleiding enorm gespinst op intuitie en zintuigen. Nee ik heb geen strafblad of zo. Passeert iemand mij dan luister ik automatisch of de voetstappen onveranderd blijven doorgaan en uitsterven. Dat leer ik nooit meer af. Ik ga ook niet met mijn rug naar een deur of mensen zitten en heb horeca oren, ik hoor en voel alles. Een veranderende sfeer in de kroeg. etc. Dat ben ik kwijt met hash. Daarom dus niet aan de hash. Al kom ik ook niet meer in de kroeg. Ik doe een uur over een stapelglaasje.

        Eerlijk gezegd - een raar onderwerp al is het in PM's al gepasseerd, ik weet niet wat diaree is. Ondanks de hoeveelheden Fentanyl en Morfine die ik eerder gebruikte werk het bij mij als een Zwitsers uurwerk. Altijd gedaan en nog. Ook geen laxeermiddelen nodig. De Apotheek mailt me weleens en zijn verbaasd dat ik dat spul niet nodig heb.

        Ik heb een enorm sterk lichaam goed beschouwd. Volgens mij en de medici. Daarom ben ik zo bedroefd dat het niet vlotten wil. En kwam dus hier en moet zeggen, geweldig die opvang.

        Al is het mij wel duidelijk dat ik veel te winnen heb op voeding, het is niet meer zoals vroeger even rustig aandoen, goed eten en tara daar istie weer.

        Klinkt stom, maar zie het zo: ik heb veel boormachines, van kleine handheld Metabo tot hele grote. Maar geef je mij een tunnelboormachine, dan weet ik er weinig mee te beginnen. Zo zit dat met die voeding ook.

        Comment


        • #19
          Heren Dynobet en Twer:

          Nee ik heb denk ik geen probleem met Lactose en Gluten. Ik ben alleen supergevoelig voor Smaakversterkers E621 en de rest van de 600 serie. Melk geeft slijmvorming stelt men. Ik gebruik zelden melkproducten. Nu wel met de havermout want als mijn vrouw het maakt loopt ze over van zorg en wordt het een soort snelbeton wat ik met moeite weg krijg.

          Suiker gebruik ik amper ik ben geen zoetekouw. Met die suikers ligt het wat ingewikkeld. Trage en snelle suikers. Dat heeft te maken met de Glykemische Index. Een snelle suiker (wordt snel opgenomen door de mond en maag en activeert de Alvleesklier om insuline te maken waardoor het IGF stijgt, de celwand wordt door de insuline open gezet en neemt Glucose op. Momenteel ben ik te duf om het exact uit te leggen. Maar ik snap Twer zijn verhaal. Witbrood eet ik niet meer. Suiker gebruik ik amper.

          Wel opmerkelijk, in de jaren 50 hadden wij een dokter die werd voor gek versleten met zijn Anti Kanker methode. Absoluut geen suiker maar groente groente en groente. De man wordt na zijn dood steeds polulairder.

          Ik laat jullie postings op me inwerken. Zelf wist ik niet waar te beginnen.

          Comment


          • #20
            Niet om het een of ander, maar heb je al eens geprobeerd te stoppen met roken?

            Succes met het vinden van de oplossing en houd ons op de hoogte. Altijd mooi om iemand te zien die zijn eigenlijk lichaam wil ontdekken.

            Comment


            • #21
              twer, dyno goede posts hoor, tof dat jullie zo veel moeite doen.

              Comment


              • #22
                Ik heb hier helemaal de kennis en kunde niet in, maar volg dit topic wel. Ondanks dat dit enorm vervelend is voor je kunnen de meeste mensen hier het een en ander leren uit dit topic. Wat een heftig verhaal trouwens, veel succes!
                'Aut Viam Inveniam, Aut Faciam'

                Comment


                • #23
                  Originally posted by Mcvk View Post
                  Ik heb hier helemaal de kennis en kunde niet in, maar volg dit topic wel. Ondanks dat dit enorm vervelend is voor je kunnen de meeste mensen hier het een en ander leren uit dit topic. Wat een heftig verhaal trouwens, veel succes!
                  Er kwam een suggestie vanuit het forum om het publiekelijk te houden. Dat heb ik gedaan al vind ik het maar zozo. Ik hou niet zo van de schijnwerpers, al is het geen schaamte. Maar inmiddels heb ik meer mensen ontmoet hier die wat bepaalde problemen hebben. Met voeding cq vertering er van.

                  Momenteel lees ik me in en hou nagezet bij wat ik eet. Ongetwijfeld veels te weinig en ongezond. En mijn doel? Zonder problemen een 5 kilometer naast mijn vrouw en de hond stevig doorwandelen.

                  Dat is niet zo spectaculair als in 4 maanden afgetrained zijn om mee te doen aan een Mister Muscle verkiezing. Maar bij zo'n verkiezing past mijn kop toch al niet. Het is namelijk waar, je oren blijven doorgroeien. Vroeger zagen ze er bescheiden uit, netjes tegen het hoofd aan.

                  Gelukkig, afgestompt door de levenservaring, klapper ik er weinig meer mee.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by quibus View Post
                    twer, dyno goede posts hoor, tof dat jullie zo veel moeite doen.
                    Helemaal mee eens.
                    Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                    Comment


                    • #25
                      Ik ben er weer, op internet dan. Ik wilde mijn virusscanner deleten en had daarna geen internet meer.

                      Waarom zou je je virusscanner deleten? Vorig jaar oktober kon ik een soort rootkit verwijderen met een gratis scanner van Norman, de andere bekende free scanners van Norton, McAfee en de rest van de reut vonden hem niet.

                      Toen dacht ik ach waarom zou ik geen Norman kopen? Echte slechte scanners zijn er bijna niet, net zoiets als slechte auto's, die bestaan ook niet meer.

                      Een waardeloos product. Enorme CPU usage, en lastig te besturen zonder een statenbijbel formaat handboek te bestuderen. Waar ik totaal geen zin in had.

                      Sinds een week of twee, drie krijg ik pop ups dat mijn termijn afloopt. En wel binnen enkele dagen. Terwijl dat dus half oktober zou moeten zijn. Stink je daar in dan heb je maar 11 maanden die service gehad. Steken ze mooi 1/12 dus 8 procent in de zak als winst. Dat is een getal wat een hoop bedrijven als winst wel zouden willen hebben. Als percentage.

                      Normaal maak ik me daar niet zo druk over en denk ach tsja. Maar ik was al niet zo tevreden en dan kan ik weinig hebben als ik besodemietert wordt. Weg met die troep en via dat panel in Windows Programmatoegang en Instellingen gedeleted.

                      Toen werd het stil. Geen Emails, geen Firefox, Chrome, alles bleef stil en ook geen eigen netwerk meer. Systeem Herstel doet niets. Ik kwam tot de ontdekking dat ik geen IP Adres meer had.

                      ( Meer horror als je googled op Delete Norman Security Suite )

                      En net nu ik de pc hard nodig had voor een kCallijst. Van de 3 pc's heb ik er nu 2 schoon en werkend. Tegen de derde zucht ik wat aan.

                      Maar het goede nieuws is dat ik wat beter loop. En dat hou ik vast sinds maandag dus hopelijk is het blijvend. Voor ik mij hier aanmelde had ik al een tijdje rond gekeken hier en de rode draad hier is voeding. voeding voeding en als je er genoeg van heb, voeding.

                      Ik krijg binnenkort advies maar was met die terugkerende voeding mantra al een beetje aan de slag gegaan. Met vallen en opstaan. Witbrood heb ik ingeruild voor panne(n)koeken van Boekweitmeel en Sojamelk. En ik ben beter en meer gaan eten. Voor het slapen gaan een Pannekoek en om 05 uur een banaan. Doe ik dat niet dan ga ik onderuit. Eet ik weer teveel ( voor mijn doen ) dan krijg ik een soort stuip wat ik eerder beschreef hier.

                      Ik hou het er maar op dat mijn lichaam langzaam herstelt van de jarenlange ondervoeding. En op elk moment kunnen slapen gaat ook niet meer. Al presteer ik het wel om na 3/4 uur slapen wakker worden dit te verlengen na 1 1/2 uur, soms 3 uur. Alleen maar 3/4 uur kunnen slapen en dan wakker worden sloopte me ook wat. Goed het schrijven gaat moeizaam, later meer.

                      Groeten aan iedereen.

                      Comment

                      Sidebar top desktop

                      Collapse

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                      Antalya Escort
                      sikis
                      gaziantep escort
                      gaziantep escort
                      İstanbul Escort
                      istanbul escort bayan
                      sisli escort beylikduzu escort bayan
                      antalya escort atakoy escort
                      umraniye escort bayan
                      Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                      Working...
                      X