People,
Door het cleanbulken die ik zo'n 2 maanden straks heb gedaan is er een laagje vet over mn abs gekomen, nu zou ik die graag nog voor de zomer even mn abs weer terug zien zodat ik daarna weer flink aan de cleanbulk kan.
Ik zie in een heleboel logs staan dat als je wil gaan cutten carbcyclen een goede optie is
Nu moet ik zeggen dat ik sws in het hele fitness gedoe nog een noob ben, maar interesseer me wel een boel voor de onderwerpen die er besproken worden op het forum.
Nu is de vraag: wat zijn goede manieren om te cutten en hoelang moet je zoiets doen (afhankelijk van wat je wil bereiken lijkt me natuurlijk maar wat is een streef tijd, hoeft maar 1 á 2% af)
Ik heb gelezen over ud2.0 maar dit schijnt nogal een 'extreme/gevorderde' manier te zijn van cutten.
Ik heb gelezen over carbcyclen. wat moet ik me hierbij voorstellen: hetgene wat ik gelezen heb is dat je low medium en high dagen heb wat betreft de kh, maar in welke mate is dit. afhankelijk per persoon mbt lengte en gewicht?
Zoja is er hier iemand die mij wil helpen om een voedingsschema te maken om dit zo'n 3 á 4 weken te doen (mits dit genoeg is voor een 1 á 2% eraf)
Graag zou ik wat specifieke informatie willen, dus welke voeding er goed en handig is voor in ud2.0 (wanneer dit niet geschikt is voor een beginner dan kan dit wel geschrapt worden) en welke voeding er handig is voor carb cyclen (tonijn, pasta, rijst, aardappelen, havermout etc)?
Veel informatie graag, vooral eigen ervaringen zijn geliefd bij mij. Ook jullie eigen voedingsschema voor het carbcyclen zou ik wel willen inzien zodat ik deze niet over kan nemen maar in ieder geval een richtlijn heb qua producten en voeding.
Door het cleanbulken die ik zo'n 2 maanden straks heb gedaan is er een laagje vet over mn abs gekomen, nu zou ik die graag nog voor de zomer even mn abs weer terug zien zodat ik daarna weer flink aan de cleanbulk kan.
Ik zie in een heleboel logs staan dat als je wil gaan cutten carbcyclen een goede optie is
Nu moet ik zeggen dat ik sws in het hele fitness gedoe nog een noob ben, maar interesseer me wel een boel voor de onderwerpen die er besproken worden op het forum.
Nu is de vraag: wat zijn goede manieren om te cutten en hoelang moet je zoiets doen (afhankelijk van wat je wil bereiken lijkt me natuurlijk maar wat is een streef tijd, hoeft maar 1 á 2% af)
Ik heb gelezen over ud2.0 maar dit schijnt nogal een 'extreme/gevorderde' manier te zijn van cutten.
Ik heb gelezen over carbcyclen. wat moet ik me hierbij voorstellen: hetgene wat ik gelezen heb is dat je low medium en high dagen heb wat betreft de kh, maar in welke mate is dit. afhankelijk per persoon mbt lengte en gewicht?
Zoja is er hier iemand die mij wil helpen om een voedingsschema te maken om dit zo'n 3 á 4 weken te doen (mits dit genoeg is voor een 1 á 2% eraf)
Graag zou ik wat specifieke informatie willen, dus welke voeding er goed en handig is voor in ud2.0 (wanneer dit niet geschikt is voor een beginner dan kan dit wel geschrapt worden) en welke voeding er handig is voor carb cyclen (tonijn, pasta, rijst, aardappelen, havermout etc)?
Veel informatie graag, vooral eigen ervaringen zijn geliefd bij mij. Ook jullie eigen voedingsschema voor het carbcyclen zou ik wel willen inzien zodat ik deze niet over kan nemen maar in ieder geval een richtlijn heb qua producten en voeding.
Comment