Wie doet hetook wel eens ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    soms op het werk.. maar meestal neem ik dan een maaltijdsalade of een soepje

    Comment


    • #17
      Ik vind voeding net zo belangrijk als een goede rest en een lekkere training. Dus kook ik alles vers, en in noodgeval kook ik als ik tijd heb en eet dit later dan op. opwarmen doe ik vrijwel nooit in magnetron.
      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

      Comment


      • #18
        Originally posted by Falstyr View Post
        Zelfde met Whey. Elke dag chocola en je proeft het niet echt meer. En dan is vanille opeens enorm lekker
        Ja, je bent op een gegeven moment iets tegen gegeten. Je lichaam wil gewoon afwisseling
        Ik had dat een tijd geleden met kip. Overal zat kip bij. Ik kon geen kip meer zien. Heb toen ee nweekje de kip vervangen door tonijn. Na een weekje weer kip gegeten en voilla het smaakte weer naar kip
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #19
          idem met koolvis, kan het nu niet meer zien .....
          Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
          Go heavy or go home!

          Comment


          • #20
            Eet ik ook wel eens is goed te pruimen hoor.
            Who's the Chef

            Comment


            • #21
              Ik woon nog thuis en meestal zijn ze hier al klaar met eten wanneer ik terug kom van het sporten, dan warm ik het eten op, minder lekker dan vers, maar beter dan opwarm maaltijden uit de supermarkt (mijn moeder kan immers erg lekker en gezond koken ).
              Indien ik alleen thuis ben (regelmatig) en geen tijd heb om te koken, koop ik een bak kant en klare lasagne (meest luxe en gezonde versie die ik in de supermarkt kan vinden) of ik koop een stoommaaltijd. Vooral de stoommaaltijden vind ik qua smaak e.d. al een stuk beter dan de andere magnetronmaaltijden.

              Zodra ik m'n eigen huisje heb ga ik gewoon op tijden dat ik tijd heb om te koken, extra veel koken. I.p.v. bijvoorbeeld pastasaus voor één maaltijd maken (zelf maken = lekkerder dan potje), maak ik dan gewoon meteen 3 liter saus. Saus invriezen en dan hoef je het na het sporten alleen maar op te warmen en er pasta bij te koken (wel vóór het sporten de saus uitleggen anders ben je nog een half uur bezig met opwarmen)

              Comment


              • #22
                en doseren anders moet je elke keer 3 liter saus opwarmen + restant invriezen.. word het niet bepaald beter op

                Comment


                • #23
                  Originally posted by Posseltje View Post
                  en doseren anders moet je elke keer 3 liter saus opwarmen + restant invriezen.. word het niet bepaald beter op
                  Ik zou zelfs de ontdooide saus niet meer invriezen Tenzij je opzoek ben naar Salmonella...
                  The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                  Status: @Onderhoud

                  Comment


                  • #24
                    Neem regelmatig een koken en stomen maaltijd van AH op mijn werk.. goed te doen

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    Working...
                    X