hee is turkspizza goed of slecht tijdens de cut ?
oor het deeg:
1/2 kom lauw water met 4 g gist en 2/1 tl suiker geroerd tot een soort papje
2 tl zout
1/2 glas water lauw water
150 g yoghurt of g src=http://static.kookjij.nl/images/informatie/melk.JPG border=0/center', ABOVE )" onmouseout=nd(); href="http://www.kookjij.nl/melk" javascript:void(0);>melk
2 of 3 glazen (bekers) meel(als het te veel of te weinig is,haal het vanaf of voeg het wat toe)
voor de vulling:
450 g tomaten(wassen en dombelen even in kokend water,velletje aftrekken en in klein stukjes snijden)
1 grote ui
300 g gehakt
1 of 2 pakken peterselie(ah)
4 tenen knoflook
1 el peperpuree
2 rode e en grove paprikas, die vooral in Zuid-Europa worden gekweekt.puSmaakidee/ubrAls ze groeit is de paprika groen, tijdens het rijpen verandert de kleur naar rood of geel. De smaak van de paprika verandert ook in deze periode, de rode en gele zijn zoet terwijl de groene een veel bitterder smaak heeft.puWist u dat.../ubrDe paprika is verwant met de scherpe rode pepers en bevat iets capsaïcine, dat direct de warmtezintuigen in de mond prikkelt (dus niet de smaakzin) en daardoor het idee geeft dat het gerecht te heet is zodat de smaak vaak als heet wordt omschreven. Paprikas bestaan in veel variëteiten. De paprikas in Nederlandse supermarkten zijn echter nagenoeg capsaïcinevrij, en nauwelijks meer heet. Paprika is rijk aan vitamine C. Uit onderzoek is gebleken dat rode paprikas van alle paprikas de meeste vitamine C bevat.pcenterimg src=http://static.kookjij.nl/images/informatie/paprika.jpg border=0/center', ABOVE )" onmouseout=nd(); href="http://www.kookjij.nl/paprika" javascript:void(0);>paprika’s
zout en peper
4 el olijfolie(veel lekkerder en gezonder)
niet echt slecht toch?
oor het deeg:
1/2 kom lauw water met 4 g gist en 2/1 tl suiker geroerd tot een soort papje
2 tl zout
1/2 glas water lauw water
150 g yoghurt of g src=http://static.kookjij.nl/images/informatie/melk.JPG border=0/center', ABOVE )" onmouseout=nd(); href="http://www.kookjij.nl/melk" javascript:void(0);>melk
2 of 3 glazen (bekers) meel(als het te veel of te weinig is,haal het vanaf of voeg het wat toe)
voor de vulling:
450 g tomaten(wassen en dombelen even in kokend water,velletje aftrekken en in klein stukjes snijden)
1 grote ui
300 g gehakt
1 of 2 pakken peterselie(ah)
4 tenen knoflook
1 el peperpuree
2 rode e en grove paprikas, die vooral in Zuid-Europa worden gekweekt.puSmaakidee/ubrAls ze groeit is de paprika groen, tijdens het rijpen verandert de kleur naar rood of geel. De smaak van de paprika verandert ook in deze periode, de rode en gele zijn zoet terwijl de groene een veel bitterder smaak heeft.puWist u dat.../ubrDe paprika is verwant met de scherpe rode pepers en bevat iets capsaïcine, dat direct de warmtezintuigen in de mond prikkelt (dus niet de smaakzin) en daardoor het idee geeft dat het gerecht te heet is zodat de smaak vaak als heet wordt omschreven. Paprikas bestaan in veel variëteiten. De paprikas in Nederlandse supermarkten zijn echter nagenoeg capsaïcinevrij, en nauwelijks meer heet. Paprika is rijk aan vitamine C. Uit onderzoek is gebleken dat rode paprikas van alle paprikas de meeste vitamine C bevat.pcenterimg src=http://static.kookjij.nl/images/informatie/paprika.jpg border=0/center', ABOVE )" onmouseout=nd(); href="http://www.kookjij.nl/paprika" javascript:void(0);>paprika’s
zout en peper
4 el olijfolie(veel lekkerder en gezonder)
niet echt slecht toch?
Comment