Wat voegen jullie aan de tonijn toe?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wat voegen jullie aan de tonijn toe?

    Ik had een vraagje, ik eet wel eens tonijn, maar ik moet het echt kokhalzend weg krijgen,dus echt lekker vind ik het niet.

    wat voegen jullie zoal bij ? om het een beetje eetbaarder te maken ?

    Ik zit trouwens in de cut!

    en welke tonijn eten jullie dan meestal ?

    mvg
    Richard

  • #2
    http://forum.bodynet.nl/recepten/387...iersalade.html
    The iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told you're a god or a total basterd. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. It never freaks out on me, never runs.
    Welcome To The Brotherhood Of The Iron!

    Comment


    • #3
      En welke mayo gebruiken Jullie dan?, voor in de cut ?

      Comment


      • #4
        sambal, komkommer/tomaat/rouwkorst/olijfolie » zelfgemaakte tonijnsalade, uitjes, niks
        I don't eat steroids for breakfast, but thanx for asking

        Comment


        • #5
          vroeger altijd chili-saus

          Comment


          • #6
            Originally posted by rvanweel View Post
            En welke mayo gebruiken Jullie dan?, voor in de cut ?
            Ik zaanse. Alleen wel met mate. Moet wel in je schema passen uiteraard.
            "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

            Comment


            • #7
              Ik gebruik nooit mayo, altijd fritessaus, scheelt 60% in vet.
              en idd de Zaanse is de lekkerste.

              verder OT, maak zelf een sausje, met wat knoflook, yoghurt, schepje frietsaus en room oid. of elke variant evt zonder fritessaus of zonder room.
              Tonijn en saus op je brood, op blaadje ijsbergsla, plakjes tomaat en komkommer, plakjes ei en eten maar.
              En anders maar andere vis nemen.

              de soort tonijn maakt niet veel uit, op water of op olie, als er maar de goede olie wordt gebruikt. Ook in de cut heb je olie/vetten nodig.
              1e Masters Superbody YBF 2011!
              Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

              Comment


              • #8
                Originally posted by marnop View Post
                Ik gebruik nooit mayo, altijd fritessaus, scheelt 60% in vet.
                en idd de Zaanse is de lekkerste.
                Zolang de vetten in je schema passen is dat geen probleem natuurlijk.
                "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                Comment


                • #9
                  ik eet het rechtsteeks uit het blik met een glasje water als het wat te droog word.
                  Mind is everything.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by resike View Post
                    ik eet het rechtsteeks uit het blik met een glasje water als het wat te droog word.
                    Ik vind goed als je dat kan, maar dat gaat mij niet echt lukken, aangezien ik helemaal geen vis lust.

                    Gr

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by rvanweel View Post
                      Ik had een vraagje, ik eet wel eens tonijn, maar ik moet het echt kokhalzend weg krijgen,dus echt lekker vind ik het niet.

                      wat voegen jullie zoal bij ? om het een beetje eetbaarder te maken ?

                      Ik zit trouwens in de cut!

                      en welke tonijn eten jullie dan meestal ?

                      mvg
                      Richard
                      komkommer
                      sla
                      uien
                      eetlepel olijfolie mayo
                      beetje yoghurt
                      knoflook
                      zout
                      Wanneer ze praten gaat het goed, wanneer ze haten gaat het beter.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Pinada View Post
                        Zolang de vetten in je schema passen is dat geen probleem natuurlijk.

                        yep, klopt, maar zelf vind ik de mayo vies vanwege de olie.
                        1e Masters Superbody YBF 2011!
                        Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                        Comment


                        • #13
                          Eet tonijn uit blik met niets toegevoegd. Drink water om de vieze smaak weg te werken.
                          Still shrinking.

                          Comment


                          • #14
                            Ik doe het zo;
                            Rooster 3 bruien volkoren boterhammen,

                            Doe alle tonijn in één bakje, beetje peper erbij, lepel mayo erbij (van yofresh) en een sheutje ketchup, beetje mengen. En uitsmeren over je geroosterde boterhammen.

                            Heerlijk!

                            Comment


                            • #15
                              af en toe frietensaus, anders gwn uit het blik

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X