Ik zie niemand hier ananas/papaya-extracten eten bij hun maaltijden, terwijl het erg goed schijnt te zijn voor de afbraak van eiwitten. Misschien is het al een keer gepost maar ik doe het nog maar een keer, ook om te horen wat jullie er van vinden.
[...]The popularity of the pineapple is due to its sweet-sour taste containing 15% sugar and malic and citric fruit acids. It is also high in vitamin B1, B2, B6 and C. The protein digesting enzyme bromelin seems to help digestion at the end of a high protein meal.[...] (Pineapple - Wikipedia, the free encyclopedia)
Net zoals papaya-extract preekt het eiwitten af, maar alleen verse ananas, want door een verhittingsporces bij geblikte ananas veranderen de enzymen van structuur en is de werking weg.
[...]The popularity of the pineapple is due to its sweet-sour taste containing 15% sugar and malic and citric fruit acids. It is also high in vitamin B1, B2, B6 and C. The protein digesting enzyme bromelin seems to help digestion at the end of a high protein meal.[...] (Pineapple - Wikipedia, the free encyclopedia)
Net zoals papaya-extract preekt het eiwitten af, maar alleen verse ananas, want door een verhittingsporces bij geblikte ananas veranderen de enzymen van structuur en is de werking weg.
Comment